YFSF: Όλα όσα δεν ξέρεις για τους 4 φιναλίστ και η εμφάνισή τους στον τελικό

Η μοναδική εμφάνιση του Γιάννη Σαββιδάκη… Ψαραντώνηόμενους φιναλίστ ρίχνει απόψε αυλαία το show Your Face Sounds Familiar στον Ant1. Γιάννης Σαβιδάκης, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης και Κώστας Δόξας διεκδικούν τη νίκη που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δες τις εμφανίσεις τους στον τελικό!


Ο Λευτέρης Ελευθερίου άνοιξε το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ως Jim Morrison
Ο Παντελής Καναράκης κέρδισε τις εντυπώσεις ως Γιώργος Μαρίνος
Η απίστευτη εμφάνιση του Κώστα Δόξα ως Azis

Η μοναδική εμφάνιση του Γιάννη Σαββιδάκη… Ψαραντώνη

Έδωσαν κι απόψε τον καλύτερο εαυτό τους για την πρωτιά! Ποιοι είναι όμως οι τέσσερις φιναλιστ; Τι πρέπει να ξέρεις γι’ αυτούς;

ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΞΑΣ – Τραγουδιστής
Κέρδισε πολλά χειρκροτήματα και βαθμούς κάνοντας τη Γωγώ Τσαμπά, τον Τριαντάφυλλο, τον Πέτρο Γαϊτάνο και μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του ήταν αυτή ως Marilyn Manson.


Γωγω Τσαμπά-Πέτρος Γαϊτάνος: ο Κώστας ενσάρκωσε και τους δύο με αστείρευτο χιούμορ!


Ίσως η καλύτερη εμφάνιση του Κώστα ήταν ως ο τρομακτικός Marilyn Manson!

Η αγάπη του Κώστα για τη μουσική ξεκίνησε πολύ νωρίς όταν οι γονείς του τον έστειλαν να μάθει κιθάρα στη σχολή του Δημήτρη Τυπάλδου. Ο ίδιος όμως προτίμησε τη χορωδία με την οποία έδωσαν πολλές συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες… και κάπως έτσι, ξεκίνησε τα βήματά του στο τραγούδι. Μεγαλώνοντας ασχολήθηκε και με την άλλη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο. Το δίλημμα ποδόσφαιρο ή τραγούδι όμως δεν χρειάστηκε να το αντιμετωπίσει για πολύ, μιας και η αναγκαστική απουσία του αδελφού του σε κάποια εμφάνισή του σε μαγαζί που τραγουδούσε τον έκανε αντικαταστάτη του! Έτσι από τα 15 του μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τη Δέσποινα Βανδή, τον Λάμπη Λιβιεράτο, τον Στέλιο Ρόκκο, τον Νίκο Κουρκούλη. Είναι πολύ στενός συνεργάτης του Αντώνη Ρέμου αφού τα τελευταία χρόνια ανοίγει τις συναυλίες του και τις νυχτερινές εμφανίσεις του. Τον γνωρίσαμε από το ομώνυμο τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς ‘Έρωτας Κλέφτης’ σε μουσική Μανώλη Μανουσάκη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια. Λατρεύει το «Billie Jean» του Michael Jackson και συμπτωματικά το αγαπημένο του ντύσιμο είναι… τα jeans! Από ελληνικά τραγούδια, το αγαπημένο του είναι το «Ίσως» του Γιάννη Βαρδή και η αγαπημένη του ταινία είναι το «Braveheart». Πέρα από τη μουσική, τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την καλλιτεχνική φωτογραφία, αφού σπουδάζει εικαστικές τέχνες.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-Ηθοποιός
Εξαιρετικά ταλαντούχος, άφησε εποχή με τις εμφανίσεις του στο φετινό YFSF είτε ως Σάκης Ρουβάς είτε ως… Αρετή Κετιμέ!


O Λευτέρης ως Σάκης Ρουβάς


Πολύ καλή και η εμφάνισή του ως Χάρρυ Κλιν!


Ο Λευτέρης ενσάρκωσε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, από την θρυλική Caterina Caselli μέχρι τον… Παντελή Παντελίδη!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου έχει καταγωγή από Νάξο αλλά και από Ιταλία… Βενετία συγκεκριμένα. Σπούδασε εικονοληψία, αλλά αποφάσισε να γίνει ηθοποιός επειδή… τον πίεσαν οι φίλοι του! Είναι τελειόφοιτος της ανώτερης σχολής δραματικής τέχνης “ΑΡΧΗ” και τον πρωτογνωρίσαμε στη σειρά “Safe Sex”. Έχει δουλέψει κυρίως στο θέατρο και στην τηλεόραση και λιγότερο στον κινηματογράφο. Προσπαθεί να βάζει την πινελιά του σε ό,τι κάνει και να το εκτελεί όσο καλύτερα γίνεται… όσες πρόβες και αν χρειαστούν. Του αρέσει να τσαλακώνεται, να παίζει «υπερβολικούς» χαρακτήρες και γι’ αυτό διάλεξε το κατάλληλο show… το «Your face sounds familiar»! Αγαπημένη του φράση είναι το “Are you talking to me?” του Robert de Niro, ο οποίος είναι και ο αγαπημένος του ηθοποιός. Έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή του στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και φέτος, ύστερα από την επιτυχία του ως γκάνγκστερ στην παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό», τον απολαύσαμε στο Μικρό Παλλάς στην παράσταση του Θοδωρή Αθερίδη «Πράματα και Θάματα»! Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΝΑΡΑΚΗΣ – Ηθοποιός
Πολυτάλαντος και πολυσχιδής, έκλεψε την παράσταση ως Jim Carey στη Μάσκα, ως Μιχάλης Βιολάρης, αλλά και ως… Μαρινέλλα!
Και ο θρυλικός αρχηγός των Boney M ήταν ανάμεσα στις μεταμφιέσεις του Παντελή!


Εξαιρετική η εμφάνιση ως Μάσκα!


Από τις πιο διασκεδαστικές μεταμφιέσεις του Παντελή ήταν αυτή που ενσάρκωσε το Γιάννη Φλωρινιώτη

O Παντελής γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Έχει πρωταγωνιστήσει στις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όπως: «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Τράπεζα», «Κανείς δεν λέει σ’ αγαπώ», «Κακός βεζίρης», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Οι στάβλοι της Ερριέτας Ζαΐμη», «Δύο ξένοι» και άλλα πολλά! Μάλιστα στα 2 τελευταία τον έχει σκηνοθετήσει ο κριτής του Your Face Sounds Familiar, Αλέξανδρος Ρήγας! Όμως έχει γράψει και σενάρια για πολλές από τις παραπάνω σειρές αλλά και κείμενα για επιθεωρήσεις και μουσικοθεατρικές παραστάσεις. Στο θέατρο, έχει λάβει μέρος σε παραστάσεις που έχουν σπάσει ταμεία όπως «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Δυο τρελοί-τρελοί παραγωγοί», «Θέλει η Ελλάδα να κρυφτεί», «ΡΑΟΥΣ», «Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή;» Στον κινηματογράφο τον έχουμε απολαύσει στο «Ριζότο» σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα. Και η πορεία του δεν σταματάει εδώ… έχει δανείσει τη φωνή του σε ταινίες της Walt Disney και σε διάφορα διαφημιστικά σποτ, έχει συνεργαστεί για δυο χρόνια στην παρουσίαση του Πρωινού καφέ στον ΑΝΤ1, έχει γράψει στίχους για τη δισκογραφική δουλειά της Δέσποινας Βανδή «Εσένα περιμένω» και έχει κυκλοφορήσει προσωπικό cd single με τίτλο «Η μπουρνουζοπετσέτα» γεμάτο σατυρικά τραγούδια. Έχει εμφανιστεί σε νυχτερινά μαγαζιά, γράφοντας κείμενα και σκηνοθετώντας: τη Δέσποινα Βανδή, τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τον Αντώνη Ρέμο, τον Νίκο Κουρκούλη, τη Μαίρη Λίντα κ.ά..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ – Τραγουδιστής
Η καλύτερη του εμφάνιση ίσως να είναι αυτή ως τραγουδιστής των Led Zeppelin αλλά ενσάρκωσε από τον Joe Cocker μέχρι την Amy Winehouse!


O Γιάννης έδωσε ρέστα ως Robert Plant των Led Zeppelin


Ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του ως Πάνος Γαβαλάς…


… αλλά κυρίως ως Σταμάτης Κόκκοτας!

Έχει καταγωγή από τη Σητεία της Κρήτης, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός, έδειξε το χάρισμά του για τη μουσική αφού σε ηλικία 8 ετών τραγουδούσε με πολλή άνεση 30 με 40 τραγούδια μπροστά στο πρώτο του κοινό… τους γονείς του! Στα 12 του άρχισε μαθήματα κιθάρας και βιολιού, αλλά τελικά στα 18 σπούδασε Σωματική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η πρώτη του εμφάνιση στο ευρύ κοινό ήταν το 1989 στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Γιάννης Σαββιδάκης” και μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του 6 άλμπουμ, 3 CD single και 1 “Best Of”. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στην ταινία «Ο χάρος βγήκε παγανιά» με τον Σωτήρη Μουστάκα, τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Δέσπω Διαμαντίδου. Στην τηλεόραση τον έχουμε δει σε πολύ γνωστά σήριαλ όπως: «Γυναίκες» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου με την Πέμυ Ζούνη και τη Θέμις Μπαζάκα, «Μικροί Μεγάλοι» και στην κωμική τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά», στην οποία έχει γράψει και τη μουσική. Έχει συνεργαστεί με τον Μίμη Πλέσσα, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Χαρούλα Αλεξίου, τη Μαρινέλλα, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Χρήστο Δάντη, κ.ά.. Αυτή την περίοδο, πραγματοποιεί διάφορες εμφανίσεις σε πόλεις της Ελλάδας.

Σήμερα λοιπόν θα μάθουμε ποιος από τους 4 ταλαντούχους συμμετέχοντες θα κρατήσει στα χέρια του το τρόπαιο της νίκης και φυσικά, όπως κάθε Κυριακή, το TLIFE θα είναι εκεί για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Read More

And More