Ο Ρέμος με την Υβόννη διασκέδασαν στον Μαζωνάκη! Δες φωτογραφίες

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος μαζί με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Το γνωστό ζευγάρι διασκέδασε στο Thalassa μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο Αντώνης και η Υβόννη βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και απόλαυσαν τις μεγάλες επιτυχίες του γνωστού τραγουδιστή. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε το μικρόφωνο στον Αντώνη Ρέμο και τραγούδησαν μαζί.

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη στο Thalassa ολοκληρώνονται το Σάββατο 8 Οκτωβρίου κι έτσι θα πέσει θριαμβευτικά η αυλαία ενός κύκλου εμφανίσεων που γνωρίζει ιδιαίτερη απήχηση και έχει αναδειχθεί ως το πιο πολυσυζητημένο πρόγραμμα του καλοκαιριού.
Εκτός από τον Ρέμο, όμως τα νυχτοπερπατήματά της έκανε και η Ελένη Φιλίνη, η οποία βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Πέτρος Ίμβριος. Χαλαρή και ευδιάθετη, η γνωστή ηθοποιός διασκέδασε μαζί με την παρέα της.

Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε το Σάββατο στο “Vox” για να ακούσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πάνο Καλλίδη. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο.

Read More

And More