Υβόννη Μόσνιακ: Πάντα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου!

Από το πλευρό του Αντώνη Ρέμου δεν λείπει ποτέ η σύντροφός του, Υβόννη Μπόσνιακ. Το πανέμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων στηρίζει τον αγαπημένο της σε κάθε βήμα. Και το κάνει διακριτικά, χωρίς να θέλει να τραβήξει επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ότι κάνει αναπόφευκτα γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Ακόμα και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram ή τα status που κάνει στο facebook της. Όπως για παράδειγμα το παρακάτω!

Η Υβόννη χρησιμοποίησε ένα γνωστό τραγούδι του αγαπημένου της για να παρακινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους να ψηφίσουν τον Λευτέρη Κιντάτο στον τελικό του The voice.


Στον τελικό του talent show

O Αντώνης είναι ο coach του στο talent show του ANT1 και η σύντροφός του δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στην προσπάθεια που έκανε ο τραγουδιστής όλο αυτό το διάστημα. Άλλωστε, σχεδόν, κάθε Κυριακή βρίσκεται κι εκείνη στα ΚΑΠΑ studios.

Ακριβώς όπως κάνει σε κάθε επαγγελματικό βήμα του. Βρίσκεται δίπλα του για να τον στηρίζει και να του προσφέρει την φροντίδα και την αγάπη της. Το ίδιο όμως κάνει κι εκείνος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για το κορίτσι του σε συνεντεύξεις του. “Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση και η Υβόνη είναι μια σημαντική στιγμή της ζωής μου. Είναι ο άνθρωπος μου”, έχει δηλώσει.

Τα ίδια συναισθήματα τρέφει και η Υβόννη για τον τραγουδιστή. “Είμαι πολύ περήφανη για το σύντροφό μου. Είμαι η γυναίκα που θέλει να βρίσκεται δύο βήματα πίσω από τον άντρα της. Παραδοσιακή στους ρόλους. Τιμή μου που έχω έναν άντρα που είναι τόσο δυνατός”, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η όμορφη Υβόννη, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έχει σταθεί στο πλευρό του Αντώνη: “Τα δύσκολα στο τέλος αποκαλύπτονται ωραία. Όταν περνάς δυσκολίες μέσα στη σχέση σου, γίνεσαι ακόμη πιο δυνατός. Είμαι υπερήφανη που ήμουν δίπλα του στα δύσκολα, όπως κι εκείνος ήταν στο πλάι μου στις δικές μου δυσκολίες. Μέσα σε μια σχέση, οι δυσκολίες είναι το σημαντικότερο πράγμα. Μέσα από τα λάθη σου, μαθαίνεις να κάνεις το σωστό.”


Το σκυλάκι που της έχει χαρίσει ο Αντώνης

Πέρα όμως από τις δυσκολίες, το ζευγάρι απολαμβάνει όμορφες στιγμές που τους έχουν κάνει να είναι πιο δεμένοι και ερωτευμένοι. Πλέον δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους παρόλο που στην αρχή της σχέσης τους είχαν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε βραδινές εξόδους για φαγητό ή στο θέατρο, σε διακοπές με φίλους ή σε εξορμήσεις μόνο για δύο. Την ίδια ώρα, η Υβόννη μας δίνει μια μικρή γεύση από μικρές καθημερινές τους στιγμές ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.


Selfie στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Είναι μάλιστα από εκείνες τις παραδοσιακές γυναίκες που, παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, μαγειρεύει για τον καλό της, όπως μας είχε εκμυστηρευτεί στο TLIFE, αλλά και φροντίζει για το σπίτι τους. Πρόσφατα, την είδαμε να ανεβάζει ψωμάκια που έφτιαξε με τα χεράκια της!

Read More

And More