Δυναμική επιστροφή για τον Μιχάλη Ζαμπίδη! Δες φωτογραφίες

Στην τελική ευθεία για την μεγάλη αναμέτρηση του με τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Σύριο/Αυστριακό Πρωταθλητή Fadi Merza βρίσκεται ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του Έλληνα Πρωταθλητή Kick Boxing λίγο πριν τον αγώνα στην Αθήνα!
Ο Iron Mike επιστρέφει δυναμικά και το Σάββατο 28 Απριλίου θα αγωνιστεί ξανά στα πάτρια εδάφη και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Fadi Merza, στην Κλειστή Εγκατάσταση Καλαθοσφαίρισης στο Ελληνικό στο πλαίσιο της διοργάνωσης “IRON CHALLENGE”.

Στον πολυαναμενόμενο αγώνα, ο Iron Mike θα υπερασπιστεί τον Παγκόσμιο Τίτλο της King of the Ring στα 71 kg.

Ο Fadi Merza από τη Συρία, ζει και εργάζεται στην Αυστρία, είναι ένας σκληρός, εκρηκτικός και αδίστακτος αθλητής και γι’ αυτό το λόγο του έχει δοθεί το ψευδώνυμο “The Beast”, κατέχοντας το εντυπωσιακό track record των 123 νικών σε 153 αγώνες και 49 νοκ αουτ, ενώ το 2011 κέρδισε τον Παγκόσμιο Τίτλο της World Kickboxing Association(WKA).

Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη θα κατακτήσει τον τίτλο SUPER WORLD TITLE και θα μπει στη δεκάδα των κορυφαίων αθλητών που θα διεκδικήσουν τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More