Κ. Ζαρίφη: “Θέλω ένα μωρό. Και αν μου τύχει μια εγκυμοσύνη θα το κρατήσω!”

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα από τα πιο χαρούμενα και κεφάτα πρόσωπα της τηλεόρασης, για την προσωπική ζωή της οποίας, όμως, δεν γνωρίζουμε και πολλά παρά μόνο ότι τον τελευταίο καιρό έχει μια σταθερή σχέση. Πώς θα της φαινόταν, όμως, το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα; Ή ακόμη και να υιοθετήσει ένα παιδί; Η ίδια μίλησε στο περιοδικό People ανοιχτά για όλα!

Η Κατερίνα και ο σύντροφός της…

“Ξέρω πού βαδίζω με αυτό τον άνθρωπο, καταλάβαμε ότι ταιριάζουμε ως ιδιοσυγκρασίες στον ενάμιση χρόνο σχέσης. Όσοι μας βλέπουν μας λένε ότι ταιριάζουμε. Και σε αυτό έχω καταλήξει κι εγώ πλέον, ότι, για να είσαι με κάποιον, πρέπει να νιώθεις γαλήνη. Παλιά, πιο νέα, πίστευα κι εγώ στη μεγάλη μπαλαφάρα ότι “τα ετερώνυμα έλκονται”, ότι άμα μαλώνεις και καβγαδίζεις, ζεις την παραμυθία του πάθους. Τα ετερώνυμα είναι δύσκολο να ταυτιστούν και να συμβιώσουν” λέει η Κατερίνα, που στις 26 Μαρτίου θα κλείσει τα 38. Η Κατερίνα και ο Γιάννης βγαίνουν μαζί, παρόλο που δεν έχουμε δει δημοσιευμένες φωτογραφίες από τις εξόδους τους.

Το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης

“Φυσικά και με φαντάζομαι με ένα μωρό. Θα είμαι, όμως, ροκ μαμά. Και το μωρό μου θα φοράει T-shirt των Metallica. Και στους Placebo θα το έπαιρνα με μάρσιπο. Η μητρότητα δεν έχει σχέση με τη φούστα και το τακουνάκι. Έχω συναντήσει φανταστικές μαμάδες στην παραλία στην Ικαρία. Είμαι άρρωστη με τα παιδιά. Με ξετρελαίνουν. Θέλω ένα μωρό. Και αν μου τύχει μια εγκυμοσύνη αυτή τη στιγμή, φυσικά και θα το κρατήσω.
Αλλά δεν είμαι σε φάση προγραμματισμού, σαν εργοστάσιο. Αν μου τύχει όμως, θα πω “ναι”. Ένα παιδί δεν μπλοκάρει καμία καριέρα και κανένα επάγγελμα”. Μάλιστα, αγαπάει τόσο πολύ τα παιδιά που δεν διστάζει να πει πως θα έμπαινε σε διαδικασία για εξωσωματική ή ακόμη και υιοθεσία: “Εγώ και εξωσωματική θα έκανα, και την υιοθεσία θα σκεφτόμουν. Υπάρχουν μαμάδες της κοιλιάς και μαμάδες της καρδιάς”.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More