Ζέτα Μακρυπούλια – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για τη νέα τους ταινία!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται… “στα καλά καθούμενα” μεταμορφώνεται στη δυναμική και ωραία “Αθηνά” και τα κάνει όλα άνω κάτω! Στο πλευρό της, η σέξι καλόγρια Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ένα μυστικό που θα βάλουν σε μπελάδες τη ζωή του ανυποψίαστου “Μπάμπη” (Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου) και θα τα σαρώσουν όλα.
“Στα καλά καθούμενα μπορεί να σκοντάψουμε και να βρεθούμε φαρδείς πλατείς στο πεζοδρόμιο. Στα καλά καθούμενα, μπορεί μπαίνοντας στο λεωφορείο να μας πάρουν το πορτοφόλι. Στα καλα καθούμενα, μας έρχεται ένα χαράτσι, αλλά … στα καλά καθούμενα, ερωτευόμαστε, μας πέφτει ένα τριπλό τζακ πότ και διάφορα άλλα ευχάριστα αυτή τη φορά”, λέει ο Νίκος Ζαπατίνας, σκηνοθετώντας μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες των τελευταίων χρόνων.

Βασική προϋπόθεση του; Να ξεβολευτούμε λιγάκι και να δούμε τι μπορεί να μας συμβεί στα καλά καθούμενα… Οι πρωταγωνιστές αφέθηκαν σε αυτό και δεν έχασαν… όχι όλοι τουλάχιστον!

Η avant premiere της ταινίας έγινε χθες βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. Ο κινηματογράφος Αθήναιον γέμισε κόσμο και οι πρωταγωνιστές έδωσαν το “παρών” στην πρώτη προβολή της ταινίας που κυκλοφορεί από τις 23 Οκτωβρίου.
Δες φωτογραφίες:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος

Τάσος Παλαντζίδης, Νίκος Ζαπατίνας, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Φάνης Μουρατίδης, Ζέτα Μακρυπούλια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Θωμαΐς Ανδρούτσου

Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια με τον σκηνοθέτη Νίκο Ζαπατίνα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Λόλα Νταϊφά, Θωμαΐς Ανδρούτσου

Θωμαΐς Ανδρούτσου, Γιώργος Κοψιδάς

Read More

And More