Η Zέτα απαντά για τις σχέσεις που της χρεώνουν ως διαφημιστικά τρικ και για τη μητρότητα!

Μέσα από μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε πώς είναι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και πως σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

Η εξωτερική εμφάνιση της, της άνοιξε ή της έκλεισε τις πόρτες;
“Δεν μπορώ να μετρήσω τις πόρτες που ανοίγουν ή κλείνουν με γνώμονα την ομορφιά. Την έχω τοποθετήσει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ούτε ή άλλως η δουλειά μου δεν βασίστηκε μόνο σε αυτό και ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς… Πολλοί λένε πως είναι κατάρα αλλά επειδή αυτό το επάγγελμα έτσι και αλλιώς έχει πολλές κατάρες σκέφτηκα να μην συνυπολογίσω σε αυτές και την ομορφιά” δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Life&Style”.

Ονειρευόταν τη φήμη και τα χρήματα όταν έκανε τις πρώτες της δουλειές;
“Καθόλου, δεν μπορούσα να κάνω μεγάλα όνειρα, ούτε να με φανταστώ σε μεγάλα πράγματα. Πήγαινα ψάχνοντας πάντα χαμηλών τόνων, περισσότερο απαισιόδοξη παρά αισιόδοξη. Στα 14 μου όταν πήγαινε σε casting η πρώτη μου σκέψη ήταν σιγά μην με πάρουν εμένα. Όταν με έπαιρναν δεν το πίστευα ούτε όμως πετούσα από την χαρά μου” ανέφερε.

Στην ερώτηση αν το σκάφος που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της είναι το πιο ακριβό δώρο που έχει πάρει απάντησε: “Είναι διασκεδαστικό να διαβάζει κανείς ότι μου έχουν δωρίσει πράγματα τεράστιας αξίας. Σκάφη, σπίτια, βίλες μπορεί το επόμενο δώρο να είναι το κλειδί κάποιας πόλης ή μια πόλη ολόκληρη, είπε και συνέχισε: “Είναι σενάρια και καλούμαι για ακόμα μια φορά να τα διαψεύσω. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αντιμετωπίζουμε ούτε εγώ ούτε ο Μιχάλης κάποιο πρόβλημα, είμαστε για ακόμη μια φορά θεατές αυτών των σεναρίων”, εξομολογήθηκε.

Σχετικά με όσους λένε ή υπονοούν ότι έχει μια επιρρέπεια σε σχέσεις με τραγουδιστές ή ότι οι σχέσεις της είναι διαφημιστικά τρικ και “μοσχοπουλάνε” στα media…
”…Οπότε και πάλι είμαι κατηγορούμενη. Όσα μου μεταφέρετε ξεπερνάνε κατά πολύ τα δικά μου όρια. Δεν σκεφτόμαστε όλοι με τη λογική του να ”πουλήσουμε” και να διαφημιστούμε. Αυτά όλα προέρχονται από άρρωστα και διαστροφικά μυαλά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να πείσω κάποιον γι’ αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω πού στηρίζονται όσα λέγονται. Μου φαίνονται παράλογα. Μα, πόσες φορές τυχαίνει άνθρωποι να έχουν σχέσεις μέσα από το χώρο στον οποίο κινούνται; Να εξηγήσω τι; Πώς έτυχε και έκανα σχέση με δύο τραγουδιστές; Έτυχε. Δεν είναι πια και τόσο απίθανο…”

Στον ενάμιση χρόνο, ο έρωτας και το πάθος με τον Μιχάλη έχει γίνει αγάπη;
“Είναι όλα μαζί, μου αρέσει παράλληλα με το παραμύθι και το πάθος. Είμαι κυνηγός του πάθους αν και δεν αφήνομαι εύκολα, γι αυτό και δεν είχα πολλές μακροχρόνιες σχέσεις. Αν δεν υπάρχει πάθος με πιάνει ρουτίνα… Δεν θέλω να θεωρούνται όλα δεδομένα, μ΄ αρέσει να τον ψάχνω με τα μάτια μου σε ένα χώρο και να αισθάνομαι ότι κάνει κι εκείνος το ίδιο να υπάρχει μια επαφή ” αποκάλυψε.

Αν τις έλεγαν να σχεδιάσει τον Μιχάλη σε ένα λευκό χαρτί πως θα τον σχεδίαζε;
“Θα σχεδίαζα πολλά στοιχεία και φαινόμενα της φύσης που σου προκαλούν γαλήνη που σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Αλλά και φουρτούνες που σε κάνουν να προβληματίζεσαι. Νομίζω ότι ο Μιχάλης ως προσωπικότητα τα εμπεριέχει όλα. Αυτό με γοητεύει και θεωρώ πως αν το έχουν ως στοιχείο δύο άνθρωποι σε ένα επίπεδο η σχέση , τα συναισθήματα και το πάθος” ανέφερε.

Είναι η πρώτη φορά που φτάνει τόσο κοντά στο γάμο;
“Πολλοί μιλούν για το γάμο από τότε που ήμουν 22 ετών. Κατανοώ όλους εκείνους που σαν “γονείς” μου θέλουν να παντρευτώ. Τους ευχαριστώ αλλά θα ήθελα να νιώθω από αυτούς και την ίδια αγάπη που έχουν οι γονείς μου για μένα, και αυτή δε την νιώθω πάντα” αποκάλυψε.

Παράλληλα η ίδια μίλησε για το αν είναι έτοιμη να κάνει ένα παιδί: “Ένας γονιός πρέπει πρώτα να πατήσει καλά στα πόδια του και μετά να κάνει παιδί. Είμαι σε μία φάση που συνειδητοποιώ τι συμβαίνει σε μένα υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες και δεν είμαι αρνητική στο να κάνω ένα παιδί. Αν κάποια στιγμή έρθει θα το μάθετε και θα το δείτε. Παιδί σημαίνει ευθύνη, σημαίνει ότι αλλάζεις στάδιο για πάντα”, εξομολογήθηκε.

Διάβασε περισσότερα στο Life&Style που κυκλοφορεί!

Read More

And More