Ζέτα Μακρυπούλια: Τα γυρίσματα στο Λαγονήσι και οι διακοπές με τον Μιχάλη στην Πάρο!

Η Πάρος είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη και επιδιώκουν να βρίσκονται εκεί με κάθε ευκαιρία. Φυσικά, το καλοκαίρι είναι πάντα μέρος των διακοπών τους. Φέτος ταξίδεψαν χωριστά για το νησί αλλά ήδη ξεκίνησαν να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές.

Η Ζέτα έφτασε πρώτη μαζί με τον κολλητό της φίλο Νίκο Μουτσινά. Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση του Just the two of us αλλά και τον γυρισμάτων για την νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα στην οποία πρωταγωνιστεί.

Για τις ανάγκες του “Στα καλά καθούμενα” βρέθηκε στο Λαγονήσι μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και σου παρουσιάζει παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Η ταινία δεν είναι όμως το μόνο πράγμα στο οποίο θα απολαύσουμε την παρουσιάστρια και ηθοποιό από τη νέα σεζόν. Θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη στο έργο “Ωραία μου κυρία” ενώ θα παρουσιάσει κι ένα show του Mega. Διάβασε εδώ όλο το ρεπορτάζ!

Δες backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας!

Read More

And More