Ερωτευμένα ζευγάρια στο νησί των ανέμων! Φωτογραφίες

Το όμορφο νησί των Κυκλάδων αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό των celebrities. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες πολλοί είναι αυτοί που περνούν στη Μύκονο τις διακοπές τους ή την επιλέγουν για μικρές αποδράσεις. Το TLIFE σου μεταφέρει συχνά φωτογραφικό υλικό από τις καταγάλανες παραλίες αλλά και τα γραφικά σοκάκια του νησιού όπου συναντάει τους αγαπημένους σου celebrities.

Αυτή τη φορά το νησί των Ανέμων φιλοξένησε ερωτευμένα ζευγάρια! Ανάμεσά τους ήταν η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη.

Η γνωστή επιχειρηματίας διαθέτει σπίτι στο νησί και με κάθε ευκαιρία βρίσκεται εκεί για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει να απολαμβάνει τα μπάνια τις στις κοσμοπολίτικες παραλίες και να κερδίζει τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της.

Στο κοσμοπολίτικο νησί βρέθηκαν και οι νιόπαντροι Αλεξάνδρα Λοίζου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Από τις αγαπημένες στιγμές του ζευγαριού είναι οι βραδινές τους βόλτες στα Ματογιάννια.

Τον έρωτά του χάρηκε στο νησί και ο Κώστας Μήτρογλου με την αγαπημένη του, Νίκη. Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό για να ξεκουραστεί μετά το φορτωμένο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις του Μουντιάλ.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στο νησί σχεδόν όλο το καλοκαίρι αφού ο αγαπημένος της Φίλιππος Μιχόπουλος διαθέτει επιχείρηση εκεί. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και δεν είναι λίγες οι φορές που ο ένας συνοδεύει τον άλλο σε κοσμικές εκδηλώσεις. Φυσικά, στις βόλτες τους περπατούν πάντα χεράκι χεράκι και δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί.

Για τους ίδιους λόγους βλέπουμε συχνά στο νησί και την Κατερίνα Λάσπα με τον σύζυγό της. Ο Νεκτάριος Νικολόπουλος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα πιο δημοφιλή στέκια στην παραλία της Φτελιάς. Η παρουσιάστρια λοιπόν βρίσκεται, όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν, μαζί του ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι συχνά αποκαλεί τον σύντροφό της “άνεμέ μου”!

Από αυτά τα ταξίδια δεν λείπει και η κόρη τους, Σάρα στην οποία έχουν τρελή αδυναμία. Βέβαια τα βράδια τα περνούν οι δυο τους κάνοντας βόλτες στα γραφικά σοκάκια.

Τακτικά επισκέπτεται το νησί και η Βίκυ Καγιά καθώς έχει εκεί πολλούς φίλους. Φέτος δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της ο σύντροφός της, Ηλίας Κρασσάς.

Ο έρωτάς τους ολοένα και δυναμώνει και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως σύντομα θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Απόδραση στη Μύκονο έκαναν και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τα ταξίδια και φροντίζει μέσα στη διάρκεια του χρόνου να τα χαίρεται.

Αποχωρίζονται για λίγο την κόρη τους, Μάργκω και απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές. To TLIFE τους συνάντησε πρόσφατα στο νησί των Ανέμων μαζί με τα υπόλοιπα ερωτευμένα ζευγάρια.

Read More

And More