Τα ζευγάρια της showbiz νυχτοπερπατούν! Φωτογραφίες

Στο πλευρό του Ησαΐα Ματιάμπα βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, το βράδυ της Δευτέρας, στην επίσημη πρεμιέρα του θρυλικού μιούζικαλ Fame. Η όμορφη ηθοποιός ωστόσο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE με την καλή της φίλη Μαρία Σολωμού η οποία πήγε στην παράσταση συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη.

/

Δεν ήταν όμως και το μοναδικό ζευγάρι που βρέθηκε να παρακολουθεί την ίδια παράσταση. Κάνοντας μία μικρή βόλτα στο θέατρο εντοπίσαμε ακόμα τον Κώστα Κρομμύδα με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη. Ο ηθοποιός ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις πρόβες του στο Dancing και απόλαυσε την βραδινή του έξοδο με την γοητευτική σύζυγό του.

/

Την παράσταση παρακολούθησαν όμως και ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την σύντροφό του Ευγενία Τσαούση. Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί περίπου πέντε χρόνια και παρόλο που θέλουν να κρατούν χαμηλό προφίλ συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

/

Αυτό ακριβώς κάνει και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με την Μαρά Εγγλέζου. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του δεν συνηθίζουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις αλλά όταν το κάνουν δείχνουν πόσο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι είναι.

/

Φυσικά, από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μύρωνας Στρατής που διατηρεί δυνατή φιλία με τον Ησαΐα. Στο πλευρό του είχε την αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη που δεν θα μπορούσε να μην ποζάρει με το λαμπερό χαμόγελό της στον φωτογραφικό φακό του TLIFE.

/

Η showbiz διασκέδασε όμως και σε άλλο σημείο της πόλης! Σε γνωστό μαγαζί της Νέας Ευθραίας σε φιλανθρωπικό event συναντήσαμε τον Άγγελο Μπασινά με την Βιβή Μπασινά. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνοδεύει πάντα την σύζυγό τους στις δημόσιες εμφανίσεις.

/

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε ακόμα ένας γνωστός ποδοσφαιριστής με την σύζυγό του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με τον σύντροφό του Βάσω διασκέδασαν με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους.

/

Στην άλλη μεριά της Αθήνας, στα νότια προάστια, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε ακόμα ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Πάνος Καλλίδης με την σύζυγό του Ελεάνα απόλαυσαν την βόλτα τους σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.

/

Το ζευγάρι άφησε για λίγο τις δύο κόρες του στο σπίτι και αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο ο ένας στον άλλον. Όπως και όλα τα ζευγάρια της showbiz που είδαμε παραπάνω!

/

Read More

And More