Όταν πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας! Τρία από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz

Μπορεί να είναι πολλοί οι χωρισμοί για τους οποίους έχουμε ενημερωθεί από την αρχή της χρονιάς, δεν είναι όμως λίγοι και οι έρωτες της showbiz, οι οποίοι… καλά κρατούν! Ο φακός του TLIFE τσάκωσε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ”Να ζει κανείς ή να μη ζει” τρία από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και τα απαθανάτισε.


Αλέξανδρος Σταύρου – Μαριάννα Τουμασάτου

Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτου παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβρη με πολιτικό γάμο και κουμπάρες τους ήταν η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα και η ηθοποιός Ηρώ Λούπη. Τότε μάλιστα, η κοιλίτσα της Μαριάννας ήταν αρκετά φουσκωμένη και… τρεις μήνες μετά η ίδια και ο σύζυγός της καλωσόρισαν στον κόσμο την κορούλα τους.

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο όσο ποτέ ενώ μάλιστα, ο Αλέξανδρος σε συνέντευξή του έχει δηλώσει για τη σύζυγό του και το γεγονός ότι εργάζονται στον ίδιο χώρο: ”Μπορεί να υπάρχει φθορά, από την άλλη όμως, μπορεί να είναι και πολύ ευχάριστο. Παίζει ρόλο πάντα το πόσο το θέλεις. Δεν είναι απόλυτα τα πράγματα. Έτσι και αλλιώς η κάθε σχέση έχει τις δικές της δυσκολίες. Για ‘μένα αυτό δεν είναι δύσκολο”.

Και η Μαριάννα όμως, έχει αναφέρει για εκείνον: ”Δεν μου έχει δώσει ποτέ αφορμή για να ζηλέψω. Είναι πολύ σοβαρός, έχει χιούμορ, που ξέρει πότε θα κάνει πλάκα, πότε θα είναι σοβαρός. Μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει κάθε στιγμή. Είναι σοβαρός, αλλά όχι σοβαροφανής. Έχει έντονο, αλλά όχι αυστηρό βλέμμα. Στην καθημερινότητά του είναι ένας απλός άνθρωπος”.


Σωκράτης Αλαφούζος – Άριελ Κωνσταντινίδη

Το ζευγάρι αυτό πέρασε από αρκετά κύμματα. Η σχέση τους ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι και αφού είχε χωρίσει ο Σωκράτης Αλαφούζος από την Βάσω Γουλιελμάκη, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. Η Άριελ τότε ανέφερε σχετικά με τις παπαρατσέ φωτογραφίες της με τον Σωκράτη ότι γνωρίζονται πολλά χρόνια και κάνουν καλή παρέα.

Κι η παρέα αυτή εξελίχθηκε σε μια πολύ δυνατή σχέση, όπως αποκάλυψε και ο γνωστός ηθοποιός λίγες ημέρες μετά. ”Με την Βάσω έχουμε χωρίσει. Αυτή η ιστορία υπάρχει εδώ και δυο χρόνια και η Βάσω το αντιμετωπίζει το ίδιο καλά μ’ εμένα. Προτεραιότητά μας είναι το παιδί… Με την Άριελ είμαστε μαζί!”, τόνισε στη συνέχεια.

Μάλιστα, φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε τρυφερά τετ α τετ στο τέλος του καλοκαιριού – Οι δυο τους δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους.


Βάσω Λασκαράκη – Γιάννης Τσιμιτσέλης

Πρόκειται για έναν από τους καινούργιους έρωτας της showbiz. Η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Μάιο, είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη κι είχε εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο τον ερωτεύτηκε.

Λίγους μήνες μετά το ζευγάρι μίλησε δημόσια για τη σχέση του, ξεκίνησε να κάνει κοινές εμφανίσεις αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και όλοι οι φωτογραφικοί φακοί έπαιρναν φωτιά κάθε φορά που τους συναντούσαν. Μία από αυτές τις φορές ήταν το καλοκαίρι σε παραλία της Πάρου, στον γάμο της Βασιλικής Ανδρίτσου και σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης.

Αυτά τα ζευγάρια θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι παράδειγμα προς μίμηση και μια απόδειξη ότι η αγάπη αντέχει και τα νικά όλα!

Read More

And More