Π. Ζήνα: Ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις της λίγο μετά την πρεμιέρα! Τι λέει ο Γ. Λύρας

Οι εμφανίσεις της Πέγκυς Ζήνα στην οδό Πειραιώς 178 φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν! Παρόλο που το σχήμα έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από λίγες ημέρες, η συνεργασία της τραγουδίστριας με τον Δήμο Αναστασιάδη έλαβε τέλος.

Το TLIFE επικοινώνησε με το νυχτερινό κέντρο όπου μας πληροφόρησαν ότι ακυρώθηκε η αποψινή εμφάνισή του σχήματος χωρίς όμως να γνωρίζουν τι θα γίνει στη συνέχεια. Ο γνωστός μάνατζερ και σύζυγος της τραγουδίστριας ωστόσο ξεκαθάρισε το τοπίο με ένα μήνυμα στο twitter του:
/

Η συνεργασία ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, χωρίς να έχει προκύψει κάποιος καυγάς ή κόντρα. Μάλιστα, στις επόμενες ώρες βγήκε και επίσημη ανακοίνωση η οποία λέει τα εξής:

“Μετά από συζήτηση που ολοκληρώθηκε μεταξύ του Κώστα Ματσίκα, ιδιοκτήτη του «Οδός» Πειραιώς 178 και του Γιώργου Λύρα, αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας. Ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη από όλους τους φίλους της Πέγκυς Ζήνα για την εξέλιξη. Ενδεχομένως ο φετινός χειμώνας θα μας δώσει άλλες ευκαιρίες να χαρούμε την Πέγκυ εκ νέου.”

Read More

And More