Π. Ζήνα: Λίγο πριν γεννήσει, μιλά για τον ερχομό της κορούλας της!

Για την κορούλα που περιμένει και την ανυπομονησία της να την κρατήσει σύντομα στην αγκαλιά της μίλησε η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια που βρίσκεται στο μήνα της περιμένει μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα την έλευση της κορούλας της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Αποκαλύπτοντας ποια από τα στοιχεία του συζύγου της θα ήθελε να πάρει το μωράκι της, η Πέγκυ ανέφερε σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό του Λασιθίου: “Από τον Γιώργο θέλω να έχει την υπευθυνότητά του, την οργάνωσή του και την ευθύτητα του χαρακτήρα του, που είναι πολύ σημαντικό για εμένα… Κι από εμένα θέλω να πάρει το ρομαντισμό και να αγαπά όλο τον κόσμο”.

Όπως ακούσαμε στην “Πρωινή Μελέτη” που μετέδωσε ένα μέρος της συνέντευξης, το πιο σημαντικό για την Πέγκυ Ζήνα που σε λίγες μέρες θα γεννήσει είναι να βγει το μωρό της γερό και δυνατό.
Τέλος, για την επιτυχία που έχει το νέο της τραγούδι, το οποίο και ηχογράφησε ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε: “Σε λίγες μέρες γεννάω και το τραγούδι έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο. Ήμουν 8 μηνών όταν μπήκα στο στούντιο και το ηχογραφήσαμε”.

Read More

And More