Ο Ζιρινόφσκι ζήτησε από τους βοηθούς του να βιάσουν έγκυο δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση!

Μια δημοσιογράφος στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας μετά την αισχρή επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό πολιτικό, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι. Ο εθνικιστής πολιτικός, επιτέθηκε με άσχημο τρόπο στην δημοσιογράφο Stella Dubovitskaya όταν εκείνη του έκανε μια ερώτηση για τις κυρώσεις εναντίον της Ουκρανίας.

Ο 67χρονος βουλευτής πλησίασε απειλητικά την δημοσιογράφο κατά την διάρκεια δηλώσεων για το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή του Πάσχα στα ανατολικά της Ουκρανίας.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον Ζιρινόφσκι αν η Ρωσία πρέπει να απαντήσει στην απαγόρευση εισόδου στους Ρώσους που επιβλήθηκε από την Ουκρανία.
Τότε ο Ζιρινόφσκι άρχισε να παραληρεί πρώτα κατηγορώντας τις γυναίκες πολιτικούς στην Ουκρανία ότι είναι νυμφομανείς και μετά απευθυνόμενος στην έγκυο δημοσιογράφο της είπε ότι κι εκείνη είναι νυμφομανής!
Όταν εκείνη του απάντησε ότι είναι έγκυος ο Ζιρινόφσκι άρχισε να φωνάζει λέγοντας: “δεν είναι μέρος αυτό εδώ για σένα αν είσαι έγκυος! Χρειαζόμαστε υγιείς ανθρώπους! Οι έγκυες πρέπει να μην πηγαίνουν για δουλειά αλλά να κάθονται σπίτι τους και να φροντίζουν τα παιδιά τους! Το κατάλαβες; Τσακίσου και φύγε από εδώ καταραμένη λεσβία!”

Διάβασε περισσότερα στο Newsit

Read More

And More