Πίσω από τις κάμερες της “Ζωής της άλλης”! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Στο πλατό της επιτυχημένης σειράς του Mega “τρύπωσε” το TLIFE εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Η Κάτια Δανδουλάκη, η Αθηνά Οικονομάκου και η Νίκη Παλληκαράκη σ’ ένα πολύ “δυνατό” γύρισμα που θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις…

Τα τελευταία επεισόδια έχουν καθηλώσει το ελληνικό κοινό, που παρακολουθεί φανατικά τη “Ζωή της άλλης” και οι ανατροπές που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια θα είναι καθοριστικές, καθώς αυτή τη φορά οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν και πάλι στο νοσοκομείο, όχι όμως για ην Κάτια, αλλά για την Ξένια.

Το TLIFE σου εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων της σειράς, όπου θα διαδραματιστούν σημαντικές ανατροπές. Στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό που μετατράπηκε σε νοσοκομείο για τις ανάγκες των επεισοδίων βρέθηκαν η Κάτια Δανδουλάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Νίκη Παλληκαράκη και ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Οι πρωταγωνιστές ήταν ευδιάθετοι και παρά τη σκληρή δουλειά, φαίνεται να διασκεδάζουν πολύ κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων που κάνουν.
Η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε μια ακόμη συγκλονιστική ερμηνεία, ενώ την παράστυαση στη σειρά φαίνεται πως κλέβει η τηλεοπτική “Ξένια” με τις ίντριγκες και τα σχέδια που καταστρώνει.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Κάτια να προσπαθεί να μάθει γιατί η Ξένια της συμπεριφέρεται παράξενα και της ζητά να έρθει σε επαφή με τη Βάσω. Ενώ, μια λιποθυμία της Ξένιας, θα τους οδηγήσει όλους στο νοσοκομείο, όπου θα γίνουν φοβερές αποκαλύψεις…
Δες φωτογραφίες από τα backstage της σειράς:

Read More

And More