Kάτια Ζυγούλη: Απόλαυσε τον σύντροφό της Σ. Ρουβά – Ποιο τραγούδι της αφιέρωσε;

Το βράδυ της Παρασκευής, η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε στο Diogenis για να απολαύσει από κοντά τον αγαπημένο της και το πρόγραμμα του S Club! Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Κάτια Ζυγούλη δεν δίστασε να βρεθεί στο πλάι του για ένα ολόκληρο βράδυ. Είνα ιένα πρόγραμμα που ήθελε οπωσδήποτε να απολαύσει. Μάλιστα, ο Σάκης καμαρώνοντας για την μητέρα τον παιδιών του της αφιέρωσε κι ένα τραγούδι…

/

Ο Σάκης αφιέρωσε στην γυναίκα της ζωής του το “You are my destiny” και εκείνη τον κοίταζε συγκινημένη στα μάτια! Το ζευγάρι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού πολύ σύντομα θα έρθει στον κόσμο και το τρίτο τους παιδί!

/

Η Κάτια, πιο όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε στο μαγαζί με total black σύνολο, φυσικό μακιγιάζ ενώ είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω.

/

Όταν ο Σάκης αφιέρωσε το τραγούδι στην Κάτια όλο το μαγαζί ξέσπασε σε χειροκροτήματα και καμάρωναν το ευτυχισμένο ζευγάρι που παρά τον κόσμο, ήταν σαν να είναι οι δυο τους!

/

Στην ίδια παρέα ήταν και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, που είναι φίλος του ζευγαριού. Στην παραπάνω photo η συγκίνηση της Κάτιας είναι εμφανής!

Read More

And More