Η πρώτη συνέντευξη της Κάτιας Ζυγούλη μετά από καιρό – “Με τον Σάκη αγαπιόμαστε!”

Μετά από καιρό η Κάτια Ζυγούλη επιστρέφει και με μια αποκαλυπτική συνέντευξη μοιράζεται με τους θαυμαστές της τα μυστικά της ευτυχισμένης ζωής της. “Με τον Σάκη αγαπιόμαστε”, λέει στο περιοδικό “Εγώ!” και αποκαλύπτει πως τα παιδιά είναι “σταθμός” στη ζωή της.
“Με τον Σάκη αγαπιόμαστε. Έχουμε δουλέψει τη σχέση μας και την εξελίσσουμε. Γιατί έτσι εξελισσόμαστε και ως άνθρωποι μέσα από αυτήν”, είπε χαρακτηριστικά η Κάτια και συμπλήρωσε: “Έπειτα από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί, είμαστε ακόμη ερωτευμένοι”.

Όσο για το αν θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια (το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά: την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη) εκείνη απαντά: “Αν έρθει και τέταρτο παιδί θα είναι μεγάλη χαρά. Αλλά δεν είναι κάτι που θα αποφάσιζα αυτήν τη στιγμή”.

Τέλος, επειδή σίγουρα και εσύ αναρωτιέσαι πως είναι να ζεις έχοντας για σύντροφο τον Σάκη Ρουβά, η Κάτια εξομολογείται: “Ζω την κάθε στιγμή με ευγνωμοσύνη. Οι άνθρωποι έχουμε μια τάση να ξεχνάμε και να μην αναγνωρίζουμε τα σημαντικά που μας έχουν δοθεί”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More