Λάκης Λαζόπουλος VS Σταύρος Θεοδωράκης: Aυτή η κόντρα καλά κρατεί… Βίντεο

Κλιμακώνεται η κόντρα του Λάκη Λαζόπουλου με τον αρχηγό του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Λάκης Λαζόπουλος δυο μέρες μετά τη συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα που δήλωσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης του μοιάζει πιο χαζός και από τον Γιωργάκη, χθες στο Αλ Τσαντίρι αφιέρωσε αρκετό χρόνο σατιρίζοντας τον γνωστό πολιτικό και δημοσιογράφο

Ο Λάκης είχε δηλώσει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα: “Δεν θέλω να τον προσβάλω, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης μού μοιάζει πιο χαζός ακόμη κι από τον Γιωργάκη – και αυτή είναι η ύψιστη προσβολή που μπορώ να σκεφτώ για άνθρωπο, έκανε την έντονη κριτική του στον Σταύρο Θεοδωράκη μέσα από την εκπομπή του”.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης αρνήθηκε να τοποθετηθεί και να απαντήσει σε όσα είπε για αυτόν ο γνωστός ηθοποιός λέγοντας απλά όταν ρωτήθηκε σχετικά : “Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση” .

Ένα άρθρο όμως της στενής συνεργάτιδας του αρχηγού του Ποταμιού Λίνας Παπαδάκη στο Protagon μπορεί να θεωρηθεί η απάντηση του στον Λάκη Λαζόπουλο.

Στο άρθρο γίνεται σύγκριση Λάκη – Γιάννας Αγγελοπούλου και αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Οι δύο πιο γνωστοί αντισυστημικοί της χώρας αγαπούν τις φωτογραφίσεις, την καλή ζωή και τη Μύκονο. Ο λαός τους γνωρίζει με τα μικρά τους ονόματα και τους φωνάζει η Γιάννα και ο Λάκης. Είναι αυτοί που το σύστημα άρχισε μόλις να φοβάται. Οι διαδρομές των δύο σπάνια συνέπεσαν, αν και κινούνται στον ίδιο χώρο, του πλούτου. Εκείνη από τους πιο πλούσιους Έλληνες, εκείνος από τους καλύτερους φίλους των πλουσίων Ελλήνων. Και οι δύο μαθαίνουν το σύστημα από μέσα, το κατακτούν, το υπνωτίζουν, το κάνουν φίλο τους και όμοιό τους. Για να το καταρρίψουν την κατάλληλη στιγμή”

Στο χορό της κόντρας, ο Λάκης Λαζόπουλος έβαλε και τον Τζίμη Πανούση ο οποίος δήλωσε για τον Σταύρο Θεοδωράκη: “Τον Σταύρο δεν τον έχω σε εκτίμηση… Δεν πάει χωρίς αμοιβή, ούτε στο περίπτερο”..

Δες το βίντεο:

Βέβαια πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι πριν μερικά χρόνια, το 2007, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ήταν ένας από τους λίγους δημοσιογράφους που είχε εμπιστευτεί ο Λάκης Λαζόπουλος για να δώσει συνέντευξη και να του μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια τη ζωή του και τις σκέψεις του…

Read More

And More