Ντέμης Νικολαΐδης: Χαμογελαστός στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή! Φωτογραφίες

Διακριτικά, όπως συνηθίζει άλλωστα, στήριξε ο Ντέμης Νικολαΐδης την σύζυγό του Δέσποινα Βανδή στις πρώτες εμφανίσεις της για την περίοδο του καλοκαιριού στην παραλιακή. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής επέλεξε την επομένη της πρεμιέρας της για να βρεθεί χαμογελαστός στο νυχτερινό κέντρο Θέα, έτοιμος να την χειροκροτήσει και να την καμαρώσει στην πίστα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παρακολούθησε το πρόγραμμα της Δέσποινας Βανδή και του Στέλιου Ρόκκου στην ίδια παρέα με τον coach του The Voice Μιχάλη Κουϊνέλη και την σύντροφό του Ήβη Αδάμου. Ο Mιχάλης του συγκροτήματος Stavento μάλιστα, επισκέφθηκε την Δέσποινα Βανδή και στο καμαρίνι της για να την συγχαρεί αργότερα κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή είναι ζευγάρι εδώ και 16 χρόνια. “Δεν ξέρω ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας αλλά ξέρω ότι ο έρωτας είναι εκεί. Μπορεί να μην είναι με την μορφή του πρώτου χρόνου, που στραβώνεσαι, και δόξα τον Θεό που δεν υπάρχει γιατί είναι καλό να προχωράς σε μια σχέση ουσιαστική και να αποκτήσεις παιδιά όταν ξεστραβωθείς” δήλωνε η τραγουδίστρια σχετικά σε πρόσφατη ραδιοφωνική της συνέντευξη στα Παραπολιτικά.

“16 χρόνια με τον Ντέμη δεν υπάρχει μια φορά να είμαι κοντά του παραμελημένη, εκτός κι αν είμαι άρρωστη. Θέλω να με βλέπει όσο πιο κοντά γίνεται στην εικόνα της γυναίκας που αγάπησε και ερωτεύτηκε”, συμπλήρωνε η Δέσποινα Βανδή.

Και σίγουρα οι εκρηκτικές της εμφανίσεις στην πίστα του Θέα ανέδειξαν την θηλυκότητά της μπροστά στα μάτια του γελαστού συζύγου της που φαίνεται πως το διασκέδασε πραγματικά.

Το ίδιο βράδυ βρέθηκε εκεί και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος μετά από πρόσκληση της Δέσποινας Βανδή βρέθηκε μαζί της στην πίστα και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πίστα του Θέα μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Read More

And More