Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Προτιμώ να εστιάζω σε άνδρες που δεν φοβούνται γενικότερα”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δίνει μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Real News και την Πολυξένη Καραμίχα και μιλάει για τους λόγους που δεν μιλάει για τις προσωπικές της σχέσεις, τι ζητά από έναν άντρα και πως αντιμετωπίζει ως γυναίκα το πέρασμα του χρόνου.

Όταν η δημοσιογράφος παρατηρεί πως δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ φήμες που αφορούν την προσωπική της ζωή εκείνη απαντά: “Γενικότερα, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά. Και ειδικότερα, δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί είμαι πάρα πολύ προσεκτική σε σχέση με τα παιδιά μου” εξηγεί η παρουσιάστρια του Music School.

Στη συζήτηση περί σχέσεων η Ντορέττα παρατηρεί πως οι σχέσεις έχουν δυσκολέψει. “Το βλέπω και από τις φίλες μου”. Αν κάποιος άντρας φοβάται να την πλησιάσει, τότε αυτός ο άνδρας δεν κάνει για εκείνη. “Ένας άνδρας που φοβάται δεν με απασχολεί. Προτιμώ να εστιάζω σε άνδρες που δεν φοβούνται γενικότερα” λέει και συμπληρώνει: “Έχω την ανάγκηνα στηριχτώ εγώ σε έναν σύντροφο. Είμαι παραδοσιακή. Να είμαι εγώ η γυναίκα της σχέσης και εκείνος ο άνδρας της σχέσης”.

Μεταξύ τηλεόρασης και θεάτρου, για το Music School και την θεατρική παράσταση “Πονηρό πνεύμα” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή, η ηθοποιός εξηγεί πως αισθάνεται πως είναι ακόμη στην αρχή της καριέρας της και έχει πολλά ακόμη να κάνει. Αν τη φοβίζει ο χρόνος που περνά; “Δεν έχω φτάσει στο σημείο να φοβάμαι. Βλέπω τον εαυτό μου να εξελίσσεται, να μαθαίνει πράγματα. Αισθάνομαι πιο δυνατή, ώριμη, συνειδητοποιημένη. Οπότε προς το παρόν, δεν έχω φόβους” εξηγεί. “Δεν νομίζω πως θα είμαι από τις γυναίκες που φοβούνται μη γεράσουν. Όταν θα δουν μια ρυτίδα, μια άσπρη τρίχα..”

Read More

And More