Θοδωρής Μαραντίνης: Τι αναρωτιέται στο πρώτο του post στο Instagram;

Σε ησυχία δεν κάθεται ο Θοδωρής Μαραντίνης! Ο frontman των Onirama βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές του φάσεις και το βλέπουμε έμπρακτα. Μετά την πρεμιέρα του με το δυναμικό συγκρότημα σε γνωστό στέκι στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται για επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας από τις 15 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει να “φρεσκάρει” τα ιταλικά του αφού στις 14 Δεκεμβρίου, όπως διάβασες στο ρεπορτάζ του TLIFE, θα πάρει μέρος στη συναυλία της Ιταλίδας τραγουδίστριας Νathalie.

Και δεν σταματά εκεί! Μόλις σήμερα μας παρουσίασε το teaser του νέου video clip για το τραγούδι “Τι είναι αγάπη” που έχει ήδη αγαπηθεί και και διαγράφει ανοδική πορεία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ο Θοδωρής μας έδωσε μία μικρή γεύση μέσα από τον νέο του προσωπικό λογαριασμό στο instagram. Συνεχίζει να αναρωτιέται #tieinaiagapi και μας βάζει κι εμάς στην ίδια διαδικασία! Δες εδώ!


Το “Τι είναι αγάπη” το ακούσαμε πρώτη φορά live στο Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour. Aποτελεί ένα ξεχωριστό τραγούδι που μεταδίδει ενέργεια και αισιοδοξία μέσα από έντονα dance στοιχεία. Ένα κομμάτι που παρά τον “διαφορετικό” ήχο του διατηρεί την ξεσηκωτική διάθεση του αγαπημένου συγκροτήματος!

Δες και το video που ανέβασαν οι Onirama στο κανάλι τους στo You Tube:


Το video clip με πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Μαραντίνη είναι εμπνευσμένο από το ανατρεπτικό σενάριο του Γιώργου Κελέφη και γυρίστηκε σε 10 περιοχές στην Αθήνα.

Πάρε μία γεύση από όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα!

Read More

And More