Που θα βρεις υποτροφίες, ρούχα, βιβλία και πολλά άλλα δωρεάν

Η τάση του on-line shopping μπλέκεται με την οικονομική κρίση και δημιουργεί ένα νέο τρόπο συναλλαγών: τις ανταλλαγές αγαθών, ένας τρόπος που φαίνεται καινούριος αλλά ουσιαστικά μας πάει στο πανάρχαιο ανταλλακτικό εμπόριο! Σήμερα θα βρεις πολλά site που στόχο έχουν να καταπολεμήσουν την κρίση μέσα απο τη δωρεάν ανταλλαγή ρούχων, βιβλίων, οικιακών ειδών και ό, τι άλλο βάλεις με το νου σου!

www.swishing.gr

Οι Σάντρα Οντέκ Κυπριωτάκη, η Θάλεια Γελαδάκη και η Βιβιάννα Μηλιαρέση έχουν δημιουργήσει το Swap Not Shop μέσα από το οποίο ανταλλάζεις κομμάτια που δεν θέλεις πια να φορέσεις! Αρκετά συχνά οργανώνουν ανταλλακτικά παζάρια όπου μπορείς να πας τα παλιά, πλυμμένα σου ρούχα να τα απλώσεις σε ένα από του πάγκους και στη συνέχεια να ψάξεις και να πάρεις ό, τι θέλεις από τα κομμάτια που έχουν φέρει οι υπόλοιπες κοπέλες!

free-wifi.gr

To συγκεκριμένο site σου δίνει τη συνατότητα να βρεις δωρεάν wifi hotspots και δωρεάν internet σε όλη την Ελλάδα! Μπορείς μέσα από αυτό να ψάξεις για δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις πόλεις της χώρας και φυσικά να προσθέσεις στο χάρτι το κατάστημα σου, εάν προσφέρει δωρεάν internet!

www.freecycle.org/group/gr/Greece

Είναι ένα παγκόσμιο site με πολύ καλά ενημερωμένο ελληνικό παράρτημα στο οποίο μπορείς να ανταλλάξεις κάθε λογής μεταχειρισμένα αντικείμενα! Θα βρεις όμως και παραρτήματα για πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως Μυτιλήνη, Χαλκίδα, Κομοτηνή και πολλές άλλες!

www.ypotrofies.gr

Είναι ένας online οδηγός υποτροφιών μέσα από τον οποίο μπορείς να ψάξεις για τον τομέα που σε ενδιαφέρει!

www.bookcrossers.gr

Θέλεις να εμπλουτίσεις τη βιβλιοθήκη σου αλλά δεν σου φτάνει το budget σου; Μπορείς να γίνεις μέλος στο bookcrossing! To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκέπτεσαι τα μπαζάρ που οργανώνονται και να φέρνεις μαζί σου τα βιβλία που θέλεις να χαρίσεις! Ο κανόνας είναι απλός! Μπορείς να πάρεις μαζί σου φεύγοντας τόσα βιβλία όσα έχεις φέρει!

www.parkaro.gr

Μέσα από αυτό το site μπορείς να δηλώσεις και να ανταλλάξεις τη θέση parking που έχεις σε ανοιχτό ή κλειστό γκαραζ, πιλοτή ή αυλή με κάποιο άλλο άτομο που συμμετέχει στο ίδιο site!

Read More

And More