Ταξίδι σε ένα φανταστικό κόσμο!

Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε μαζί με τα παιδιά κάποιο από τα παρακάτω φαντασμαγορικά θεματικά πάρκα!

LEGOLAND (Αγγλία)
Λίγο έξω από το Λονδίνο, βρίσκεται ένας ολόκληρος κόσμος για μικρούς και μεγάλους, ολοκληρωτικά φτιαγμένο από πολύχρωμα τουβλάκια.

Ένα πάρκο, κυρίως για παιδιά 3-12 ετών γεμάτο κατασκευές από τα γνωστά Lego. Αντίστοιχα πάρκα υπάρχουν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ καθώς και στη Δανία και την Γερμανία.

www.legoland.co.uk

CHESSINGTON WORLD (Αγγλία)


Ένα μοναδικό πάρκο γεμάτο παιχνίδια και τρενάκια, μαγικές διαδρομές, καταστήματα με αναμνηστικά και πολλή φαντασία. Ιδανικό πάρκο για ηλικίες κάτω των 12, προσφέρει περιπέτεια και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Το Chessington World ξεχωρίζει από άλλα πάρκα της Ευρώπης καθώς διαθέτει έναν τεράστιο Ζωολογικό κήπο, που συγκεντρώνει σπάνια ζώα από όλο τον κόσμο. Γορίλες, ασιατικά λιοντάρια, περσικές λεοπαρδάλεις, τίγρεις και πολλά άλλα εξωτικά ζώα που αξίζει να γνωρίσετε.

Το θαλάσσιο τμήμα του πάρκου, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε το βυθό και τα σπάνια είδη που ζουν μέσα σ’ αυτόν. Η εκδρομή στο Chessington World μπορεί να αποτελέσει την συνέχεια του ταξιδιού σας στη Legoland, αφού τα δύο πάρκα απέχουν μεταξύ τους μόνο λίγα λεπτά.
www.chessington.com

THORPE PARK (Αγγλία)


Ένα πάρκο που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών. Τρενάκια μεγάλης ταχύτητας και ελεύθερης πτώσης, extreme παιχνίδια και απίστευτες τσουλήθρες μέσα σε λίμνες!
www.thorpepark.com
EFTELING (Ολλανδία)

Ένα παραμυθένιο πάρκο για όλες τις ηλικίες. ‘Ενα ατελείωτο παραμύθι με στοιχειωμένα σπίτια, ονειρεμένα καρουζέλ, ξωτικά και πειρατικά πλοία που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

Θέατρα που παρουσιάζουν παραστάσεις μιούζικαλ, μουσεία με αντικείμενα από το παρελθόν γεμάτα μυστήριο και φεστιβάλ καρναβαλιού με στολές και παραδοσιακό χαρακτήρα από χώρες όλου του κόσμου

www.efteling.com.
ASTERIX PARK (Γαλλία)

Ο Αστερίξ, ο Οβελίξ, ο Πανοραμίξ και η υπόλοιπη παρέα τους σας υποδέχονται στο χωριό των Γαλάτων.

Παιχνίδια ελεύθερης πτώσης και καρουσέλ, αναπαραστάσεις ιστοριών μέσα από το κόμικς, παιχνίδι με τους ήρωες και ταινίες εικονικής πραγματικότητας.
www.parcasterix.fr
DISNEYLAND (Γαλλία)


Ίσως το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό πάρκο της Ευρώπης, η Eurodisney!

Επισκεφτείτε το μεγαλοπρεπή πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, το τρενάκι του Indiana Jones, που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη και συναντήστε όλους τους αγαπημένους ήρωες της Disney!

Το πάρκο διαθέτει ξενοδοχεία που μπορούν να σας φιλοξενήσουν στην περίπτωση που έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε μέχρι τη Γαλλία μόνο για την Disneyland! Μία μέρα σίγουρα δεν αρκεί.
www.disneyland.com.

PORTAVENTURA (Ισπανία)

Το πάρκο είναι χωρισμένο σε τομείς και κάθε τομέας παρουσιάζει έναν πολιτισμό. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά διασκεδάζουν και εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους.

Ανήκει στα Universal Studios και είναι παραθαλάσσιο. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εξωτικά ζώα και πουλιά από όλο τον κόσμο.

www.portaventura.com

GARDALAND (Ιταλία)

Το Gardland βρίσκεται στη λίμνη Γκάρντα, στη Β. Ιταλία.

Εκεί, μπορείτε να επισκεφτείτε το θέατρο με τις μαριονέτες, τη ζαχαρούπολη, να ανεβείτε στο δεντρόσπιτο και πολλά πολλά άλλα. Ενδείκνυται για παιδιά μικρής ηλικίας.

www.gardaland.it

EUROPA PARK (Γερμανία)
Κοντά στα γαλλικά και ελβετικά σύνορα, το γερμανικό Europa Park διαθέτει θεματικές ενότητες εμπνευσμένες από τις περισσότερες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Τα παιδιά διασκεδάζουν γνωρίζοντας ταυτόχρονα την κουλτούρα διαφορετικών χωρών.

www.europapark.de

Read More

And More