Πρώτη φορά πατέρας στα 62 του διάσημος ηθοποιός! Δες την πρώτη φωτογραφία του γιου του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από τις 4 Ιουλίου ο 62χρονος Jeff Goldblum και η 32χρονη σύζυγός του Emilie Livingston, αφού εκείνη την ημέρα ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Αυτό είναι το πρώτο παιδί του πρωταγωνιστή των blockbuster ταινιών όπως το “Jurrasic Park”, η “Μύγα” αλλά και η “Ημέρα Ανεξαρτησίας” κι εκείνος δηλώνει ενθουσιασμένος.

Μάλιστα ο 62χρονος ηθοποιός ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία του μικρού του γιου στην αγκαλιά της μητέρας του και του ίδιου από το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την γέννηση του γιου μας, Charlie Ocean Goldblum. Ο γιος μας γεννήθηκε την 4η Ιουλίου, δηλαδή την Ημέρα Ανεξαρτησίας των Η.Π.Α.” έγραψε ο ίδιος δημοσιεύοντας την πιο κάτω φωτογραφία.

We’re so excited to share the wonderful news of the birth of our son, Charlie Ocean Goldblum, born on the 4th of July. Independence Day.

Posted by Jeff Goldblum on Tuesday, July 7, 2015

Και η σύμπτωση του να γεννηθεί ο γιος του την ημέρα που χάρισε τον τίτλο σε μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες της καριέρας του διάσημου μπαμπά, δεν σταμάτησε εκεί… Ο Jeff Goldblum αυτή την περίοδο εκτός από το νέο του ρόλο ως μπαμπάς αναβιώνει και τον παλιό του ρόλο ως “David Levinson” καθώς συμμετέχει στο καστ της ταινίας “Ημέρα Ανεξαρτησίας 2” που θα βγει στους κινηματογράφους το 2016.

Ο ίδιος και η σύζυγός του Emille έμαθαν ότι περιμένουν παιδί λίγο πριν τον γάμο τους. Την ευχάριστη είδηση είχε ανακοινώσει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο show του David Leterman. Δες εδώ περισσότερα.

Read More

And More