Πέθανε 28 ώρες μετά τη σύζυγό του – Τα τελευταία λόγια που της είχε πει ήταν: ”Πάρε με σπίτι”

Είναι από τις πιο συγκινητικές ιστορίες και μπορεί να είναι μία απάντηση στο “τι είναι αγάπη”. Η Helen και ο Joe Auer πέθαναν με 28 ώρες διαφορά επιβεβαιώνοντας τη φράση “μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο”.

Βέβαια, το σύνδρομο “broken heart” ή στα ελληνικά “ της ραγισμένης καρδιάς” δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο και μάλιστα έχουν γίνει επιστημονικές έρευνες πάνω σε αυτό. Ωστόσο, δεν παύει κάθε φορά να είναι συγκινητικό!

To ζευγάρι της ιστορίας μας ήταν μαζί, όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, για περισσότερα από 70 χρόνια. Ήταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και τους χώρισε μόνο ο θάνατος αλλά κι αυτό μόνο για λίγες ώρες.

H Helen άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι τους την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 94 ετών. Το βράδυ εκείνο ο Joe μπήκε στο δωμάτιο και της έδωσε ένα τελευταίο φιλί ψιθυρίζοντάς της “Helen, πάρε με σπίτι”.

Μόλις 28 ώρες αργότερα, αυτό έγινε πραγματικότητα… Πέντε μήνες μετά τα 100α του γενέθλια πέθανε βυθίζοντας σε θλίψη τα 9 τους παιδιά. Εκείνα, όπως αναφέρει το Cincinnati Enquirer,ήταν σίγουρα πως δεν θα μπορούσε να αντέξει τον θάνατο της μητέρας τους ούτε για μια μέρα.

Read More

And More