Εντυπωσιασμένος από τον Παρθενώνα ο γιος του Nicolas Sarkozy! Δες την θέα που είχε από το ξενοδοχείο του

O Pierre Sarkozy ήρθε στην Ελλάδα το Σάββατο για να εμφανιστεί στο The Grand Finale του The Ace Of Hearts Tour. Ο γιος του Γάλλου προέδρου, Nikolas Sarkozy ξεσήκωσε με τις μουσικές του το κοινό που βρέθηκε στο Tae Kwon Do ενώ κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις από αυτή τη συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά. Είχε δηλώσει ενθουσιασμένος άλλωστε για την συνύπαρξή του με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ πριν καν φτάσεις στην Αθήνα! Δες εδώ!

Ο 29χρονος Dj ήταν πολύ χαρούμενος και χαμογελαστός ενώ δεν αρνήθηκε να μιλήσει σε όποιον τον πλησίαζε εκείνο το βράδυ. Με μεγαλύτερη χαρά σε όσους μιλούσαν γαλλικά αλλά με την ίδια ευγένεια και στα αγγλικά. Το TLIFE σου εξασφάλισε και την πρώτη του συνέντευξη στην Ελλάδα και θα την διαβάσεις σύντομα!

/
Ο Pierre ποζάρει λίγο πριν φύγει από το ξενοδοχείο

Παρόλο η διαμονή του Dj Mosey, όπως είναι ευρύτερα γνωστός, στη χώρα μας ήταν μονάχα ένα βράδυ, πρόλαβε να γνωρίσει την ελληνική φιλοξενία αφού έμεινε σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Αθήνας. “Room with a view”, έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον Παρθενώνα.

Φόρτωση…

Amazing Grèce #andaroomwithaview

Προβολή στο Instagram

Δεν παρέλειψε μάλιστα να ανεβάσει και ένα στιγμιότυπο από το βράδυ του Σαββάτου, ενώ ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον “τσάκωσε” λίγο πριν αναχωρήσει για το αεροδρόμιο. Δες εδώ!

Read More

And More