Eurovision 2015 – Ημιτελικός: Όσα δεν ξέρεις για την εκπρόσωπο της Ρωσίας Polina Gagarina που θεωρείται φαβορί της βραδιάς!

Η Ρωσική συμμετοχή στον φετινό 60ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχει χριστεί φαβορί όχι μόνο για την αποψινή βραδιά του ημιτελικού αλλά και για την τελική νίκη της διοργάνωσης, από τα γραφεία στοιχημάτων. Η εντυπωσιακή Polina Gagarina, θα τραγουδήσει στην σκηνή του Wiehner Stadthalle (12η στην σειρά εμφάνισης του σημερινού ημιτελικού της Eurovision) το τραγούδι της “A million voices”.


EBU, euriovisiontv.

Η όμορφη Ρωσίδα μπορεί να μην κατάγεται απο την Ελλάδα αλλά μιλά άπταιστα ελληνικά (δες εδώ γιατί, στο αφιέρωμα της εκπομπής Μία στην Polina Gagarina). Η ίδια είναι γνωστή στην πατρίδα της όχι μόνο για την καριέρα της ως τραγουδίστρια αλλά και ως τραγουδοποιος αλλά και ηθοποιός.

Η Polina Gagarina, που θα είναι η 19η εκπρόσωπος της Eurovision στον διαγωνισμό τραγούδιου, είναι παντρεμένη με τον διάσημο φωτογράφο Dmitry Iskhakov κι έχουν έναν 7χρονο γιο. Η Ρωσίδα καλλιτέχνης κατάφερε να χάσει τα τριάντα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο από την τελευταία της πρόβα ενόψει του τελικού, η σιλουέτα της κόβει την ανάσα.

Πριν βγει στην σκηνή, όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, φοράει ένα συγκεκριμένο άρωμα που λειτουργεί ως “γούρι” για εκείνη στις live εμφανίσεις της. Έτσι κι απόψε με το άρωμα της και το εντυπωσιακό της outfit θα βγει στην σκηνή για να τραγουδήσει το “A million voices” που συνέθεσε για τη Ρωσία μια διεθνής ομάδα δημιουργών από όλο τον κόσμο.

Read More

And More