Σταρ Ελλάς στο TLIFE: “Είμαι έτοιμη για Miss Universe!”

Για την πρόταση του Ant1 να παρουσιάσει τα backstage του X-Factor, τη συμμετοχή της στα Miss Universe και τις φετινές διακοπές της μίλησε στο TLIFE η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς.

Η λαμπερή Άννα που βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, μετά την κατάκτηση του τίτλου της Σταρ Ελλάς ετοιμάζει βαλίτσες για το Las Vegas, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο της Miss Universe. H ίδια δήλωσε πως δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα αγχωμένη. “Χαίρομαι και νιώθω έτοιμη που θα πάω στo διαγωνισμό. Δεν είμαι αγχωμένη”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Σταρ Ελλάς αναγνωρίζει πως θα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των κοριτσιών αφού η κάθε χώρα στέλνει την ομορφότερη για να διαγωνιστεί. Η ίδια αναφέρει πως θέλει πολύ να πάει. “Και αύριο να μου έλεγαν πως φεύγω για το διαγωνισμό θα χαιρόμουν”, σημειώνει και προσθέτει πως πιστεύει ότι έχει ελπίδες καθώς σε αυτό το διαγωνισμό δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση αλλά και η προσωπικότητα.”Εγώ δεν σκέφτομαι πρωτιές, θέλω να μπω στην εικοσάδα”, δηλώνει η Άννα.

Για την πρόταση του AΝΤ1, το γνωστό μοντέλο αναφέρει πως πράγματι της είχαν προτείνει να παρουσιάσει τα backstage του X-Factor, αλλά αναγκάστηκε να απορρίψει την πρόταση επειδή συμπίπτει με τις μέρες που θα βρίσκεται στο εξωτερικό για το διαγωνισμό Miss Universe.

Όσον αφορά το ταξίδι της στο Las Vegas, η Άννα θα φύγει στις 6 με 7 Αυγούστου και θα μείνει εκεί για δυομιση εβδομάδες. Αρχικά, ήταν να πάει μαζί της η αδελφή της, αλλά τελικά αποφάσισε να φύγει μόνη της. “Επειδή θα είμαι συνεχώς σε πρόβες δεν θα μπορώ να είμαι μαζί με την αδελφή μου. Ίσως να έλθει την τελευταία εβδομάδα”, αναφέρει.

Ωστόσο, το λίγο χρόνο που έχει στη διάθεση της μέχρι να φύγει θα το περάσει με τους αγαπημένους της και θα κάνει μπανάκια στις ελληνικές θάλασσες. Αύριο θα φύγει για Χαλκιδική, θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη για να δει τον μπαμπά της και θα πάει και λίγες μέρες στη Μύκονο.


Η Άννα Πρέλεβιτς κατέκτησε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς!

Read More

And More