Οι beauty εμμονές των ελληνίδων stars! Ποια προϊόντα αγαπούν;

Φαντάσου να έριχνες μια κλεφτή ματιά στα νεσεσέρ των ελληνίδων stars. Τι θα έβλεπες μέσα; Ποια body lotion απλώνουν σε γενναίες δόσεις στην επιδερμίδα τους; Πώς μυρίζουν; Ποια είναι η μάσκαρα αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες τους και τις κάνει να δείχνουν τεράστιες; Δέσποινα Βανδή, Μπέτυ Μαγγίρα, Νίνα Λοτσάρη… μας μίλησαν, μας άνοιξαν το νεσεσέρ τους και μας έλυσαν κάθε μας beauty περιέργεια!

Μια από τις αγαπημένες μας ελληνίδες stars, η Δέσποινα Βανδή είναι και το πρόσωπο της Oriflame. Σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες στο TLIFE είχε δηλώσει ότι αγαπά τα body lotion της Oriflame τα οποία και χρησιμοποιεί καθημερινά μετά το ντους και οπωσδήποτε τις κρέμες χεριών που έχει πάντα μέσα στην τσάντα της.

Η Βίκυ Καγιά είναι επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που απασχολεί τα φώτα και με την εμφάνισή της! Είναι το πρόσωπο της σειράς Q10 Plus της Nivea με αντιρυτιδική δράση.

Η παρουσιάστρια του Exclusive, Μπέτυ Μαγγίρα αγαπά το άρωμα Elixir του οίκου Hermes και έχει δηλώσει στο TLIFE ότι είναι πιστή σε αυτό. Αγαπημένο της συνδυασμός στο μακιγιάζ; Είτε ζεστές σκιές στα μάτια με απαλά κραγιόν είτε eyeliner με έντονο χρώμα στα χείλη.

Η όμορφη Εύα Αντωνοπούλου ξέρει πολλά μυστικά ομορφιάς και διατροφής αφού κατά το παρελθόν έχει ασχοληθεί και επαγγελματικά με το θέμα. Ένα από τα αγαπημένα της, όπως το εκμυστηρεύτηκε στο TLIFE είναι ότι χρησιμοποιεί τις κάψουλες Eviol δύο φορές την εβδομάδα. Αυτό της εξασφαλίζει λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

“Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς την αγαπημένη μου μάσκαρα” είχε πει σε συνέντευξή της στο TLIFE η Μάρω Λύτρα. Ποια είναι αυτή; Χρησιμοποιεί την Lash Queen Feline Blacks της Helena Rubinstein και δηλώνει ευχαριστημένη.


Η λαμπερή Νίνα Λοτσάρη έχει πάντα στην τσάντα της το αγαπημένο της άρωμα, το White Linen της Estee Lauder, μάσκαρα και πούδρα. Η τελευταία της beauty αγορά ήταν προϊόντα μακιγιάζ και πούδρες από τα MAC τα οποία εμπιστεύεται για τις παραστάσεις της.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις αγαπημένες σου ελληνίδες stars; Κάνε κλικ εδώ και δες τι λέει η Φαίη Σκορδά για την αλλαγή στην κουπ της, τα μυστικά της Παναγιώτας Βλαντή και Δέσποινας Καμπούρη και πολλά, πολλά ακόμη!

Read More

And More