Αυτό το σκυλάκι ίσως να είναι το μικρότερο pug στον κόσμο! Φωτογραφίες

Αυτός είναι η Pip το μικροσκοπικό pug που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ίσως διεκδικεί τον τίτλο του μικρότερου σκυλιού της ράτσας του στον κόσμο. Η Pip είναι τεσσάρων μηνών και το ύψος του μόλις που ξεπερνά τα 10 εκατοστά. Το μικρό σκυλάκι μοιάζει να αρνείται να μεγαλώσει καθώς η αδερφή του Poppy με την οποία γεννήθηκαν την ίδια ημέρα είναι διπλάσια τουλάχιστον σε μέγεθος.

“Όλοι στον δρόμο σταματούν και την κοιτούν. Δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή, μάλλον θεωρούν πως πρόκειται για λούτρινο αρκουδάκι”, λέει στην Daily Mail η ιδιοκτήτρια του σκύλου Joanne Astley. Η Pip ίσως να μην μεγαλώσει πολύ περισσότερο καθώς από τη γέννησή της ακόμα ήταν μικροσκοπική χωρίς ωστόσο να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.


Η Pip δίπλα στην μαμά της.

Οι ιδιοκτήτες της Joanne και Kyle Astley την λατρεύουν και είτε καταφέρει να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες -προς το παρόν το μικρότερο σκυλί του κόσμου είναι ένα τσιουάουα ύψους 9,8 εκατοστών- είτε όχι, σίγουρα θα συνεχίσουν να την αγαπούν και να την φροντίζουν όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα καθαρόαιμα pug της οικογένειας.

Read More

And More