Ράνια Θρασκιά: Ποιο όνειρό της πραγματοποιήθηκε;

Η οικογένεια της και το μεταπτυχιακό της ήταν οι πρώτες της προτεραιότητες τα τελευταία χρόνια. Κι αν η οικογένεια είναι μία προτεραιότητα που δεν σταματά ποτέ να χρειάζεται το ενδιαφέρον και την προσοχή της, οι φοιτητικές υποχρεώσεις της Ράνιας Θρασκιά έχουν σταματήσει από τις 10 Οκτωβρίου του 2014.

Η παρουσιάστρια πήρε το Master της στην ειδικότητα της Κλινικής και Κοινωνικής Ψυχολογίας τον περασμένο Οκτώβριο και σήμερα κράτησε στα χέρια της τον πάπυρό της και μοιράστηκε την επιτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.


“Ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου που θέλω να μοιραστώ. Ευτυχία” σχολίασε η Ράνια Θρασκιά αναρτώντας την παραπάνω φωτογραφία μέσω Instagram.

Με τις υποχρεώσεις της για το μετεπτυχιακό της ολοκληρωμένες, η Ράνια Θρασκιά θα έχει πλέον σίγουρα περισσότερο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσει στους δύο γιους της αλλά και στον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο.

Χθες το βράδυ, η παρουσιάστρια άδραξε μια τέτοια ευκαιρία για να περάσει μια βραδιά διασκέδασης με τον αγαπημένο της σύζυγο, σε γνωστό στέκι της Βουκουρεστίου. Δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.

Read More

And More