Τι θα φάμε σήμερα; Ετοιμάζουμε ένα “βασιλικό” πρωινό με μόνο 2,5 ευρώ

Αυτό το πλήρες και πεντανόστιμο πρωινό μπορείς να το απολαύσεις μόνο σε ένα καλό ξενοδοχείο! Έχει απολαυστικές τηγανήτες με κεράσι, δροσιστικό smoothie με φράουλες, τραγανά palmier από φύλλο σφολιάτας, αυγά στο φούρνο με κρέμα γάλακτος, cookies με μπανάνα και σοκολάτα και σπιτική μυρωδάτη μαρμελάδα βερίκοκο! Σσσσςςς! Μόνο εμείς και εσύ γνωρίσουμε πως κοστίζει όλο μαζί μόλις 2,5€. Όσο δηλαδή μια τυρόπιτα και ένα γάλα από το φούρνο της γειτονιάς.

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Και πρέπει να το παραδεχτείς! Υπάρχουν πολλές φορές που το αμελείς και φεύγεις από το σπίτι πίνοντας απλά έναν καφέ. Αυτή η πρόταση όμως που θα γεμίσει το τραπέζι σου δεν μπορεί παρά να σε δελεάσει. Γιατί αυτό το breakfast έχει απ’ όλα και είναι ό, τι πιο οικονομικό έχεις ετοιμάσει ποτέ! Μην αναρωτιέσαι λοιπόν “τι θα φάμε σήμερα” για πρωινό! Έχεις την πιο συμφέρουσα και γευστική λύση…

Επισκεφτήκαμε το caremarket, το πρώτο online supermarket στην Ελλάδα, κάναμε τα ψώνια μας με ένα κλικ (μπορείς να κάνεις το ίδιο ΕΔΩ) και υπολογίσαμε με ακρίβεια λεπτού πόσο θα σου κοστίσει.

/

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις κάθε συνταγή αναλυτικά και προγραμμάτισε ένα ρομαντικό πρωινό στο κρεβάτι με τον αγαπημένο σου.

And More