Οι πιο γρήγορες, εύκολες και οικονομικές ιδέες για dip με βάση το γιαούρτι

Η υπόθεση εργασίας έχει ως εξής! Πέτυχες μια φίλη στο δρόμο από το πουθενά, πεθύμησες τις κολλητές σου ή απλά είναι Τρίτη και πάντα συνηθίζετε να μαζεύεστε σπίτι. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, όλο και κάτι θα φέρει καθεμιά, αλλά ως οικοδέσποινα θες να έχεις κάτι για το κρασί ή απλά για να τσιμπάτε όσο βλέπετε ταινία. Κι επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση είναι η καθημερινότητα των περισσότερων από εμάς, σκεφτήκαμε τρόπους να γεμίσεις το τραπέζι με finger food, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Με ένα γιαούρτι και μόνο θα έχεις στο τραπέζι πέντε διαφορετικά dip για όλα τα γούστα. Έξυπνα, εύκολα και γρήγορα σοσάκια που θα κάνουν τη διαφορά και δεν θα σε κλείσουν στην κουζίνα με τις ώρες.

Κάνε τη βόλτα σου στο super market online

Μπήκαμε στο caremarket.gr και πήραμε όσα χρειαστήκαμε. 1 κιλό γιαούρτι, μυρωδικά και διάφορα συστατικά για πέντε διαφορετικά dip που θα σου στοιχίσουν λιγότερα από 8,5€ (Σημείωσε πως οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλες και αρκούν για τουλάχιστον 6 άτομα). Κάναμε μια λίστα με λαχανικά, κριτσίνια και φρούτα για να συνοδεύσεις τα dip σου και υπολογίσαμε πως θα γεμίσεις το τραπέζι και για τα dip και για τα συνοδευτικά σου με λιγότερα από 15€.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπολογίσαμε τα υλικά με την υπόθεση πως δεν έχεις τίποτα στο σπίτι. Ούτε ένα λεμόνι αν έρθει να σου ζητήσει ο όμορφος γείτονας, ούτε ένα μπουκάλι μπυστάρδας, κέτσαπ ή μαγιονέζας. Και φυσικά δεν χρησιμοποιήσαμε ολόκληρη την συσκευασία σε κανένα από τα extra υλικά, πέραν του γιαουρτιού. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μιλάμε όντως για το πιο νόστιμο, οικονομικό dip-fingerfood party ever.

Αν πάλι θέλεις περισσότερες επιλογές, πέρα από το γιαούρτι για τα finger food σου, κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μια συνήθεια που κάνει καλό…
Σκέψου το κι αλλιώς… αν προτιμήσεις τα δικά σου dip με γιαούρτι και τα συνοδεύσεις κατά κύριο λόγο με λαχανικά, τότε θα έχεις κάνει και μια πολύ σωστή επιλογή, που κοστίζει σαφέστατα πολύ λιγότερες θερμίδες από έτοιμες σος, πατατάκια και έτοιμα σνακ.

KANE ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις επιλογές και πως θα ετοιμάσεις τα πεντανόστιμα dip…

Read More

And More