Μην ψάχνεις άλλο! Το TLIFE Recipes βρήκε τις πιο νοστιμες συνταγές για όλη την εβδομάδα!

Γρήγορα σάντουιτς, gourmet συνδυασμοί από χοιρινό ψαρονέφρι με μανιτάρια, θαλασσινές δημιουργίες και πολλές άλλες εντυπωσιακές συνταγές. Μία για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Εσύ δεν έχεις παρά να κλικάρεις επάνω στη συνταγή που σου “κάνει κλικ” και να δεις πως θα την ετοιμάσεις.

Κατέβασε τις συνταγές στον υπολογιστή σου και εκτύπωσέ τες. Το βιλβίο του TLIFE Recipes ολοένα και μεγαλώνει…

ΔΕΥΤΕΡΑ
Τι θα έλεγες για πικάντικη γεύση από τρυφερό φιλέτο χοιρινού και barbeque σος; Ένα χορταστικό γεύμα κλεισμένο μεταξύ δυο φρυγανισμένων ψωμιών για burger.

ΤΡΙΤΗ

Οι σούπες δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο για το καλοκαίρι. Δοκίμασέ αυτή τη συνταγή…η ιστορία της χάνεται κάπου μεταξύ της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Ισπανίας όπου και συναντάται μέχρι και σήμερα. Τα υλικά της είναι απλά, νόστιμα και ολόφρεσκα. Δεν χρειάζεται καθόλου ψήσιμο και θα σε δροσίσει στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Μια δροσερή σαλάτα με γεμάτη γεύση και λίγες θερμίδες. Εύκολη στην αποθήκευση για ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα στο γραφείο.

ΠΕΜΠΤΗ

Ελαφρύ γεύμα με έντονη γεύση από λεμόνι και αρωματικό αβοκάντο. Αν σου έμεινε στήθος κοτόπουλο από την περασμένη ημέρα, αυτή είναι ιδανική συνταγή για να “ανακυκλώσεις” το κοτόπουλο εύκολα και έξυπνα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Κολοκυθάκια γεμιστά με σος γιαουρτιού!

Μια παραδοσιακή συνταγή με ελαφριά και αγνά υλικά. Θα της δώσεις πικάντικη γεύση με την σάλτσα γιαουρτιού με σκόρδο που θα την συνοδεύει. Πρόσεξε τα κολοκυθάκια να είναι φρέσκα και γερά, για να μπορέσεις να τα γεμίσεις και να μην σου διαλυθούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ψαρονέφρι με μανιτάρια

Είναι το πιο τρυφερό κομμάτι του χοιρινού κρέατος. Στη συνταγή αυτή θα το απολαύσεις σε συνδυασμό με φρέσκα μανιτάρια και αρωματισμένο με λευκό κρασί.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πέστροφα με φέτα

Ετοίμασε φιλέτο πέστροφας στο φούρνο και σέρβιρε το με τριμμένη φέτα κι διάφορα λαχανικά. Ο τέλειος συνδυασμός για ένα καλοκαιρινό πιάτο Κυριακής.


SWEET CORNER

Πανακότα Σορμπέ ροδάκινο

Και καλή σας όρεξη…

Read More

And More