Τι θα φάμε σήμερα; Συνταγές για όλη την εβδομάδα…

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκίνα να σημειώνεις! Φτιάξε το μενού της εβδομάδας για τα νόστιμα φαγητά σου και δεν χρειάζεται να “σπαζοκεφαλιάζεις” για το τι θα μαγειρέψεις κάθε μέρα.

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή για να δεις τα υλικά που θα χρειαστείς, αλλά και πως θα την ετοιμάσει!

ΔΕΥΤΕΡΑ

Mια διαφορετική συνταγή από το εστιατόριο CARITAS που θα λατρέψεις. Ειδικά αν αγαπάς τα θαλασσινά και τις γλυκόξινες γεύσεις!

ΤΡΙΤΗ

Το μυστικό είναι απλό. Είπαμε δεν καίμε τα μακαρόνια μας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου συστείνει επίσης να μειώσεις τα αυγά και να αλλάξεις το τυράκι σε μοτσαρέλα. Έτσι η καρμπονάρα σου θα είναι πεντανόστιμη σε 510 ανά μερίδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Την ζύμη θα την ετοιμάσεις μόνη σου και θα είναι αφράτη και νόστιμη. Τα υλικά λίγα και καλα…αλλά το αποτέλεσμα μοναδικό! Ακολούθησε τις συμβουλές του Mario Batali, διάσημου Αμερικανού σεφ και θα σερβίρεις σπιτική, τραγανή και λαχταριστή πίτσα!

ΠΕΜΠΤΗ

Είναι εύκολα, είναι γρήγορα και είναι πεντανόστιμα. Δεν θα σου κοστίσουν περισσότερα από 3 € το πιάτο. Άφησε σε εμάς τον προϋπολογισμό της κουζίνας σου. Ένας χορταστικό πιάτο με ωραία γεύση και βέβαια λίγα χρήματα. Με 3 € θα αγόραζες ενάμισυ μόλις τυλιχτο σουβλάκι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Φρέσκα μανιτάρια με λιωμένο τυρί και μπόλικο γάλα ανάμεσα σε δύο τραγανά φύλλα κουρού. Είναι εκπληκτική και θα την έχεις έτοιμη σε 50 λεπτά!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Μια δροσερή σαλάτα με γεμάτη γεύση και λίγες θερμίδες. Εύκολη στην αποθήκευση για ένα γευστικό μεσημεριανό γεύμα στο γραφείο.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Εύκολη, αλλά και νόστιμη συνταγή με μοσχάρι στην κατσαρόλα και ελαφριά αίσθηση γιαουρτιού. Μια πεντανόστιμη συνταγή από τα χεράκια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

SWEET CORNER
Όπως και κάθε Δευτέρα, το TLIFE Recipes σου προτείνει μοναδικές συνταγές για ωραία και απολαυστικά γλυκά.

Read More

And More