Τι θα φάμε σήμερα; Το φθινόπωρο μας εμπνέει για όλες τις συνταγές της εβδομάδας

Οι συνταγές του σημερινού μενού έχουν κάτι από ψύχρα φθινοπωρινού πρωινού και ζεστασιά μυρωδάτης και απαλής κουβέρτας. Βελούδινες σούπες, κρεατικά με κυδώνι, νόστιμες πίτες και ιδέες για να γεμίσεις όλη σου την εβδομάδα με απολαυστικές συνταγές!

Ένα μυστικό για να έχεις πάντα διαφορετικό πιάτο στο τραπέζι είναι να ακολουθείς τον καιρό. Το φθινόπωρο ήρθε και έφερε μήλα, πορτοκάλια και αφορμές για πιο ζεστά και έντονα πιάτα. Με μια ματιά λοιπόν στο ημερολόγιο και τα προϊόντα της εποχής θα μπορείς να ξετρυπώνεις πάντα μια κανιούρια συνταγή.

Κάπως έτσι χειριστήκαμε κι εμείς το μενού αυτής της εβδομάδας, χαρίζοντάς του πινελιές από χειμώνα και υλικά της εποχής. Τη διαδικασία τη γνωρίζεις καλά. Μπαίνεις καθημερινά στη σελίδα των Συνταγών του TL!FE και βρίσκεις την πρόταση ημέρας στο ειδικό κουτί! [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ]

Φυσικά μπορείς να δεις το μενού όλης της εβδομάδας συγκεντρωμένο. ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ και βρες την πρόταση κάθε μέρας, όπως και δύο γλυκά (τσέκαρε όπωσδήποτε τη μουσταλευρία!!) και ένα cocktail!

Read More

And More