Sweet Dreams are made of these… Cupcakes! Εξασφαλίσαμε τη συνταγή τους μόνο για σένα…

Είναι ο γλυκός πειρασμός της Τατιάνας, αλλά και η απόλαυση όλου του γραφείου! Ποτέ ένα μικρό cake με βελούδινη κρέμα δεν προκάλεσε τόση αναστάτωση σε ένα γραφείο… Ανακάλυψε τα Toni Martin Cupcakes!

Τα δοκιμάσαμε, τα αξιολογήσαμε, τα αγαπήσαμε και τώρα είναι η ώρα να σου τα παρουσιάσουμε! Είναι τα γνωστά σε όλους cupcakes, με τις αμέτρητες ποικιλίες γεύσης και τις αφράτες κρέμες να σου τρελαίνουν τον ουρανίσκο. Τα βρήκαμε ύστερα από μια βόλτα στην Κηφισία. Μπαίνοντας στην Cake Boutique νιώθεις αυτή την ανησυχία που σε έπιανε όταν ήσουν μικρό παιδί και έμπαινες σε μαγαζί παιχνιδιών!

Πάρε μια γεύση από τις αμέτρητες επιλογές σου στις φωτογραφίες παρακάτω… Plus: Ζητήσαμε μόνο για σένα μια συνταγή για ένα ακαταμάχητο velvet cupcake!

/

/

/

/

/

ΚΛΕΨΕ ΤΗΝ… ΣΥΝΤΑΓΗ
Η πιο δημοφιλής γεύση της boutique είναι εκείνη του red velvet! Κι εμείς την ζητήσαμε για σένα. Σε περίπτωση που δεν έχεις χρόνο να περάσεις από το κατάστημα στην Κηφισιά! Κάνε κλικ επάνω στην φωτογραφία για να δεις πως θα ετοιμάσεις το πιο απολαυστικό cupcake που δοκίμασες ποτέ…

Read More

And More