Τι θα φάμε σήμερα; Γευστικές προτάσεις για όλη την εβδομάδα

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας ιδιαίτερος μήνας… θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις με όρους φαγητού, γλυκόπικρο! Επιστροφή από τις διακοπές, σχολείο για τα παιδιά και η αίσθηση του καλοκαιριού να σβήνει αργά, αλλά σταθερά όσο ο μήνας προχωρά. Δεν πιστεύω να σε έχουν πιάσει οι μαύρες σου;

Ξέχασε το September blue με τα κατάλληλα υλικά. Η θάλασσα είναι στα καλύτερά της, ο κόσμος λιγότερος στην παραλία και ο καιρός πιο γλυκός από το έντονο αυγουστιάτικο καλοκαίρι. Ένα πραγματικά απολαυστικό μενού εβδομάδας με συνταγές που θα σε ταξιδέψουν θα βοηθήσει επίσης πολύ. Βλέπεις ο Σεπτέμβρης έχει το καλό να διατηρεί τα καλούδια του καλοκαιριού – φρούτα και λαχανικά – εισάγοντας στο…παιχνίδι της μαγειρικής περισσότερες επιλογές, όπως ολόγλυκα σύκα, σταφύλια, αλλά και φρέσκες πατάτες και ώριμες ντομάτες!

Καλωσορίζουμε λοιπόν τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου με συνταγές που του ταιριάζουν και θα σε κάνουν να βιώσεις πιο… ελαφριά την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Το μενού μπαίνει σε εφαρμογή από σήμερα και εσύ δεν έχεις παρά να μπεις στο TLIFE Recipes [ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ] και να δεις την πρόταση στο κουτί με τη “Συνταγή Ημέρας”!

Για να δεις όλο το μενού αναλυτικά κάνε “κλικ” εδώ

Read More

And More