Ιωάννα: “Ένα βράδυ που την έπεσε πολύ ανοιχτά κι ενώ είχε σχέση δεν το παραδεχόταν”

Είμαι 27 χρόνων και πριν από ένα χρόνο βγήκα από μια σχέση πολύ δύσκολη, με πολλούς τσακωμούς και ασυνεννοησία, αλλά πολύ πάθος.

Συνεχίσαμε να κρατάμε επικοινωνία και μετά το χωρισμό, ενώ είχε κάνει άλλη σχέση κι εγώ δεν το γνώριζα. Μέχρι ένα βράδυ που μου την έπεσε πολύ ανοιχτά κι ενώ είχε σχέση δεν το παραδεχόταν.

Ευτυχώς τον κράτησα σε απόσταση, αλλά με πληγώνει πολύ το γεγονός ότι μετά από τόσα χρόνια και όσα περάσαμε, προσπαθούσε να με κοροϊδέψει. Κι όταν του είπα ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη μου έλεγε κάτι πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα… Κι από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ούτε καν είχε την αξιοπρέπεια να μου ζητήσει συγγνώμη.

Να πω εδώ ότι και στην προηγούμενή μου σχέση είχε γίνει κάτι ανάλογο όταν χωρίσαμε. Κρατούσαμε επαφή, έκανε καινούρια σχέση χωρίς να μου το πει και παράλληλα μου έλεγε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του μέχρι που το ανακάλυψα.

Πώς είναι δύνατον να έχεις μοιραστεί κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και να σε πουλάει έτσι; Ok, δικαίωμά τους να προχωράνε τη ζωή τους, αλλά γιατί πρέπει να κοροϊδεύεις κάποιον άλλον;

Γενικά όλο αυτό με έχει απογοητεύσει πολύ. Πιστεύω ότι όλοι είναι ευκαιριακοί και δεν μπορώ να εμπιστευθώ κανέναν. Και εξακολουθεί και με πονάει πολύ αυτό που έγινε με τον πρώην μου…

Ιωάννα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Προφανώς το πρόβλημα είναι οι επιλογές σου. Μάλιστα λες ότι σου συνέβει το ίδιο με δυο σου σχέσεις. Προσωπικά πιστεύω πως ο πρώην σου δε σε κορόιδεψε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό σας…Ίσως είχες επιλέξει να αγνοήσεις τα σημάδια ή δεν το είχες καταλάβει…δεν ξέρω. Γνώμη μου είναι να καθίσεις να σκεφτείς προσεκτικά τα όσα συνέβησαν και να εντοπίσεις ποιά ήταν τα πράγματα που δε σου άρεσαν και ποιά ήταν τα στοιχεία του χαρακτήρα του/των πρώην σου που είχαν σχέση με αυτά τα γεγονότα. Αλλά να εξετάσεις μήπως είχες και εσύ κάποιες λάθος συμπεριφορές, μήπως επέτρεπες κάποιες συμπεριφορές ή μήπως κάπου ήσουν απλώς λάθος. Δε μας δίνεις στοιχεία για να μπορέσει κανείς να καταλάβει περισσότερα. Οπότε take your time βάλτα κάτω και σκέψου!

  2. Αν θες να προχωρησεις στη ζωη σου, παρε ενα μολυβι και μια γόμα!!! Με τη γομα σβήσε το παρελθόν σου, με το μολύβι γράψε το παρόν σου, μόνο τοτε θα δημιουργηθει το ΜΕΛΛΟΝ σου……..Αυτα παθαινετε αμα κρατατε επαφες με τους πρωην, πραγμα που ποτε δεν καταλαβα!!!! Τι σου προσφερε να επικοινωνεις με καποιον που δεν ταιριαζατε και για τους δικους σας λογους το λήξατε……??? Και μην κλαψουριζεις οτι δεν εμπιστευεσαι κανεναν και ολοι ειναι ιδιοι….Κανενας δεν ειναι ιδιος με τον αλλον, αν εσυ ομως προσελκυεις τις ιδιες συμπεριφορες, τοτε δες που κανεις λαθος εσυ!!!

  3. ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΩΑΝΝΑ,
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ Η ΣΧΕΣΗ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ Η’ ΚΑΚΟ.ΗΘΙΚΟ Η’ ΑΝΗΘΙΚΟ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ.ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΩ ΚΑΠΟΥ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΜΟΥ.ΕΙΠΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ Κ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΠΡΩΗΝ.ΙΣΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΝΑΙ Κ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ,ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ Κ ΠΙΚΡΑΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ…

  4. Και για ποιον λογο να κρατας επαφη με τους πρωην μετα το χωρισμο? Ολα καποια στιγμη εχουν ημερομηνια ληξης. Πρεπει κι εσυ να προχωρας παρακατω!

  5. Καταλαβαίνω απόλυτα το τι λες. Και το πως νιώθεις. Χώρισα από μια σχέση 3 χρόνων που μέναμε μαζί κλπ. Επί ένα χρόνο μετά κρατούσαμε επαφή, είχαμε μια ενδιάμεση κατάσταση και ενώ πήγαινε και με άλλες μου έλεγε ότι εμένα θέλει πραγματικά απλά σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί να μου δώσει αυτό που θέλω και εκείνος χρειάζεται να είναι ήρεμος και δεν μπορεί να διαχειριστεί μια σχέση με πολλά συναισθήματα. Πριν λίγο καιρό, αποφάσισα ότι δεν μπορω΄να περιμένω άλλο και το διακόωψαμε οριστικά. Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι το ότι νιώθω πως δεν νοιάστηκε ποτέ πραγματικά γ μένα, γι αυτό και επι ένα χρόνο ήταν έτσι η κατάσταση. Για μένα ο τρόπος που χωρίζει ένα χευγάρι δείχνει πολλά για τη σχέση. Νομίζω ότι το καλύτερο ποιυ έχεις να κ’ανεις είναι να το αφήσεις πίσω και να προχωρήσεις. Χωρίς να προσπαθείς να εξηγ’ησεις το πως και το γιατί. Όσο για την επαφή που είπαν πολλά κορίτσια.. Μετά από μια σχέση 2-3-.. χρόνια με κάποιον και εφόσον σου έχει και του έχεις φερθει με αξιοπρέπεια, μπορεί να μην ταιριάζετε πλεόν, αλλά η αγάπη μένει. Θα ήθελα να ξέρω τι κάνει και πως είναι ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Όμως και με κάποιους φίλους που στη πορεία χανόμαστε ή δεν τιαριάζουν οι ζωές μας πλέον, θα ήθελα να ξέρω τι κάνουν και να έχουμε μια κάποια επαφή. Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι καιν το ανρθω΄ποινο ενδιαφέρον, απο τη στιγμη που θα φύγουν τα έντονα συναισθήματα, μπορεί να υπάρχει.

  6. @αριελ Γλυκιά μου Αριελ, θα σου απαντησω σε αυτό που γραφεις παραθέτοντας το δικό μου σκεπτικό οσον αφορα τους πρωην. Προσωπικά δεν με αφορά τι κανει ένας πρώην μου, όσα χρόνια και αν περάσαμε μαζί. (Εχω ενα πρώην σύζυγο που είμασταν μαζί 8 χρόνια,χωρις παιδακια, με τον οποίο χωρισαμε φιλικότατα και μέχρι την τελευταια στιγμή κοιμόμασταν μαζί και η τελευταια μου σχέση 5 χρόνων που δεν σου κρύβω ηταν και η μεγαλύτερή μου αγαπη). Σήμερα δεν έχω καμια επαφή με κανεναν, δίοτι : Α) Δεν θα μπορουσα να προχωρησω σε καμια περιπτωση, καθε φορα που θα μιλουσα ή θα τους εβλεπα, το μυαλο μου υποσεινηδειτα θα γυρνουσε στις στιγμες μας και ως δια μαγειας, θα γυρνουσε μονο στις ομορφες,για να μην αναφερθω στο γεγονος ότι σε καποια στιγμη αδυναμιας ή τσακωμου με τον νυν, ειναι σωσιβιακι οι πρωην και ειναι πολυ ευκολο να “ενδωσεις¨”….. Β) Όταν θα συναντιομασταν, πιθανοτατα θα αναλυαμε καθε φορα τα λάθη μας και καθε φορα δεν θα βγαζαμε ακρη. Παραλληλα δεν θα αισθανομουν ανετα, να τους μιλησω π.χ για το τι κανω στη ζωη μου ερωτικα μετα απο αυτους. Δεν ειναι τα φιλαρακια μου, ειναι οι πρωην μου και με αυτους τους ανθρωπους καναμε ερωτα, μοιραστηκαμε πολυ προσωπικες στιγμες, δεν θα μπορουσα ποτε να τους δω σαν φιλαρακια. Γ) Οσο και να τους αγαπησα, απο τη στιγμη που δεν ειναι ΤΩΡΑ διπλα μου, για μενα δεν υπηρξαν ποτε. Απο τη στιγμη που δεν θα ξερουν τι περναω, δεν θα ειναι εκει για να με παρηγορησουν, να με βοηθησουν , να με συμπονεσουν σε δυσκολιες ή να χαρουν μαζι μου στος χαρες, δεν υπαρχει κανενας λογος να τους κραταω στη ζωη μου σαν διακοσμητικα. Ας προχωρησουν στη ζωη τους, καθε ευτυχια τους ευχομαι, αλλα μεχρι εκει……..και Δ) όσο θα με ενοχλουσ ε εμενα και θα με πονουσε να ηξερα ότι ο συντροφος μου, εχει κρατησει επαφες με την πρωην του,όσο αθώες κι αν ειναι, αλλο τόσο υποθετω θα ενοχλουσε και τον νυν να μάθαινε κατι τετοιο για μενα…..Δεν υπαρχει λογος να κανω, αυτο που δεν θελω να μου κανουν, οποτε δεν θα πονεσω το νυν συντροφο μου για το χατηρι του πρωην…….. παραλληλα κρυφα δεν θα κρατουσα επικοινωνια, γιατι απο την εμπειρια μου να σας ενημερωσω οτι ΟΛΑ μαθαινονται καποια στιγμη και δεν μπορεις να τα συμμαζεψεις μετα….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More