Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Η καρδιά μας κάνει μια νέα αρχή!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, που πραγματοποιείται στις 26 Ιουλίου 2014 και η επιρροή της θα διαρκέσει περίπου 3 ημέρες, αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να κάνουμε ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στη ζωή μας. Ο ρομαντισμός και η παθιασμένη φύση που χαρακτηρίζουν το ζώδιο του Λέοντα υπάρχουν διάχυτα στην ατμόσφαιρα, παράλληλα με μία ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ζωτικότητάς μας.

Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Δία
Η σύνοδος που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Δία, ο οποίος κινείται πλέον στο ίδιο ζώδιο, ενισχύει τα παραπάνω, αυξάνοντας παράλληλα την πίστη στον εαυτό μας και την ανάγκη μας να τον αφιερώσουμε σε ένα ιδανικό. Ο ιδεαλισμός, η ανάγκη μας να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας και να εξελίξουμε την ταυτότητά μας είναι στοιχεία που θα έρθουν στην επιφάνεια με αυτό το νέο φεγγάρι.

Ο κυβερνήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος, η φωτεινή πηγή που μας χαρίζει ζωή. Έχει έρθει η στιγμή να φέρουμε στο φως οτιδήποτε μας γεμίζει και μας κάνει να νιώθουμε ζωντανοί, αφήνοντας πίσω ό,τι μας μαυρίζει και εμποδίζει την προσωπική μας εξέλιξη.

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 5ο ηλιακό σου οίκο που συνδέεται με το ζώδιο του Λέοντα. Η επιρροή της θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα, ωθώντας σε να βγάλεις τον εαυτό σου προς τα έξω και να εκφράσεις ελεύθερα το παιδί μέσα σου. Διασκέδαση και εξωστρέφεια πρόκειται να κυριαρχήσουν τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις και ένα καινούριο χόμπι. Επίσης, ίσως θελήσεις να αναλάβεις κάποιο ρίσκο, με σκοπό να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωής σου, να γνωρίσεις ένα νέο έρωτα ή να αναζωογονήσεις αυτόν που υπάρχει ήδη στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα πρόκειται να φέρει νέο αέρα στο σπίτι σου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτό, πετώντας όλα τα παλιά και άχρηστα για σένα αντικείμενα ή να κάνεις κάποιες αγορές που θα το ομορφύνουν. Ακόμη, δεν αποκλείεται να οργανώσεις ένα πάρτι ή να φιλοξενήσεις φίλους που θα δώσουν ζωή στο χώρο σου. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται να ανάβει ένα εσωτερικό φως, που θα σου θυμίσει όμορφες εποχές και θα επαναφέρει μερικές ευχάριστες αναμνήσεις από τα παλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Λέοντα και 3ο ηλιακό σου οίκο θα βελτιώσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, κάνοντάς σε περισσότερο περιγραφική και πειστική στα μηνύματα που θέλεις να περάσεις. Ο τρόπος σκέψης σου ανανεώνεται με νέες ιδέες, ενώ δεν αποκλείεται να γνωρίσεις μερικούς ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα σου δημιουργήσουν νέα ενδιαφέροντα. Κάποια ευχάριστα νέα που αφορούν εσένα ή συγγενείς σου, βρίσκονται επίσης στα πιθανά σενάρια αυτής τη επιρροής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πιθανό να σε φέρει πιο κοντά στη φύση μέσα από μία απόδραση που θα σε αναζωογονήσει. Επίσης, ίσως θελήσεις να βρεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου μέσα από έναν νέο τομέα απασχόλησης, μία κερδοφόρα επένδυση ή μέσα από την ανάληψη ενός ρίσκου. Παράλληλα, η αισθαντικότητα και η εκφραστικότητά σου ανεβαίνουν, ενώ ίσως να σου δημιουργηθεί και μία περίεργη επιθυμία να τζογάρεις, την οποία καλό θα είναι να αποφύγεις.

ΛΕΩΝ
Αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές αλλαγές στον εαυτό σου. Αυτές μπορεί να ξεκινούν από έξω, με μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή σου και στον τρόπο που βγάζεις τον εαυτό σου προς τα έξω, μέχρι τον πυρήνα σου, εξελίσσοντας τον εαυτό σου και μετατρέποντάς τον στο κέντρο της προσοχής. Το θέμα, με αυτό το καινούριο φεγγάρι, είναι να αφιερώσεις αποκλειστικά χρόνο στον εαυτό σου και στο πώς θα τον κάνεις καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία συναισθηματική αναζωογόνηση είναι βέβαιο ότι θα σε κυριεύσει με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα. Ένα καινούριο όραμα, μία ανάγκη να εξελίξεις τον πνευματικό σου κόσμο ή η αίσθηση ότι βρίσκεσαι στον σωστό τόπο και χρόνο, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα φέρει στην επιφάνεια η επιρροή της, κατά τη διάρκεια της οποία είναι πιθανό να δεις και μερικά πολύ ζωντανά και διαισθητικά όνειρα. Αφέσου και άκουσε την εσωτερική σου φωνή, γιατί μπορεί να κρύβει θησαυρούς!

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα που πραγματοποιείται στον 11ο ηλιακό σου οίκο, σε ωθεί να θέσεις νέους στόχους και όνειρα, τα οποία ίσως να έχουν και θετικό αντίκτυπο σε μία μικρή ή μεγάλη κοινωνική ομάδα. Παράλληλα, ίσως να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα ατόμων ή να γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους με πολύ θετική ενέργεια, που θα σε βοηθήσουν κι εσένα να εκφραστείς δημιουργικά. Η συναναστροφή σου με φίλους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επαγγελματικές σου φιλοδοξίες παίρνουν τα πάνω τους με αυτή τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ηλιακό σου μεσουράνημα. Ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα στη δουλειά σου, φαίνεται να αλλάζει το επαγγελματικό σου στάτους και να βελτιώνει αισθητά τη δημόσια εικόνα σου. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται και αποδεικνύεις τις ικανότητές σου. Αν υπάρχει κάποιο πλάνο στο μυαλό σου σχετικά με την επαγγελματική σου κατεύθυνση, τώρα θα το δεις να υλοποιείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι, που πραγματοποιείται στις 26 Ιουλίου, στρέφει την προσοχή σου σε θέματα που σχετίζονται με τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Κάποιο ταξίδι που θα σε ενθουσιάσει, η συναναστροφή σου με κάποιους ανθρώπους, που ανήκετε σε τελείως διαφορετική κουλτούρα, ή κάποιος φίλος που έρχεται από μακριά, είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που θα ανακύψουν με την επιρροή του φεγγαριού. Ακόμη, ίσως αποφασίσεις να σπουδάσεις κάτι καινούριο, να εξελίξεις το υπάρχον πτυχίο σου ή να ασχοληθείς με κάτι, που σε φέρνει πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο 8ος ηλιακός σου οίκος φαίνεται να δέχεται την επιρροή της Νέας Σελήνης, που πραγματοποιείται στον Λέοντα στις 26 Ιουλίου, τονίζοντας την ανάγκη σου να δημιουργήσεις και να «γεννήσεις» κάτι νέο. Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσεις την ενέργειά της είναι μέσα από το σεξ, που εμπεριέχει πάθος και σε οδηγεί στην κάθαρση. Ακόμη, η επιρροή αυτού του νέου φεγγαριού, θα σε βοηθήσει να μετατρέψεις εμμονές και αυτοκαταστροφικές συνήθειες, σε παραγωγικότητα και έμπνευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό που φαίνεται να επηρεάζει η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σου, είναι ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή που θα θελήσεις να «φανείς» περισσότερο μέσα στη σχέση σου ή να ισχυροποιήσεις τα θέλω σου. Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε θαυμάζουν και αυτό είναι κάτι που από δω και στο εξής δεν θα το διαπραγματεύεσαι, γι’ αυτό και τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή, ίσως να γίνεις λίγο περισσότερο δραματική ή υπερβολική. Τέλος, η σχέση σου μπορεί να επισημοποιηθεί ή να δεσμευτείς με το άτομο που προσπαθούσες να κατακτήσεις εδώ και καιρό.

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, δίνει μία ώθηση στο σώμα και την ψυχή σου. Κάποιο νέο πρόσωπο που έρχεται στη δουλειά σου και αλλάζει την καθημερινότητά σου, προσδίδοντάς της ακόμη και ερωτικό ενδιαφέρον, ή η ενασχόλησή σου με κάτι περισσότερο δημιουργικό, φαίνεται να σε αναζωογονεί. Ακόμη, ίσως ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα ή μία δίαιτα, με σκοπό να βελτιώσεις την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θα αισθανθείς μια ζωτική ενέργεια που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, ώστε να σηκώνεσαι με μεγαλύτερη όρεξη από το κρεβάτι!

Read More

And More