ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πώς θα είναι ο Αύγουστος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Έφτασε ο Αύγουστος! Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού! Πριν πάρεις τη βαλιτσούλα σου και το αντηλιακό σου όμως διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Ενδιαφέρων θα είναι ο Αύγουστος για εσένα που προσδοκάς να αλλάξεις την επαγγελματική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που θα σου δώσει τη δύναμη να κυνηγήσεις το όνειρο σου, όσο απατηλό κι αν είναι αυτό. Ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 15 του μήνα και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου. Στις 10, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, οι σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου ίσως σου προκαλέσουν μία ανησυχία, αλλά δεν θα είναι ικανή για να σε αποπροσανατολίσει. Μεθόδευσε τις κινήσεις σου και θα βγεις κερδισμένη. Μόνο μην πέσεις στην παγίδα της ευαισθησίας σου και ξεχάσεις τα πρακτικά θέματα των επιδιώξεών σου. Αισθηματικά, τα πράγματα σταθεροποιούνται για εσένα από τις 12 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και θα σε ευνοήσει.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση για εσένα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα χαρακτηριστούν από μία ανησυχία και αμφιβολία σχετικά με την πίστη του συντρόφου σου και οι εκδηλώσεις ζήλιας που θα εκφράσεις μπορεί να προκαλέσουν άσχημο κλίμα στη μεταξύ σας σχέση. Θα αισθάνεσαι πως καταπιέζεσαι, επειδή δεν θα μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που υποψιάζεσαι, με αποτέλεσμα ακόμη μία φορά να κλειστείς στον εαυτό σου. Για να ξεθυμάνει η όλη κατάσταση χρειάζεται να περιμένεις το δεύτερο μισό του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει και φαίνεται πως θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στήριγμα σου θα είναι οι φίλοι σου και η οικογένεια σου, που πλέον σε έχουν μάθει και ξέρουν τους τρόπους να καταλαγιάζουν τις συναισθηματικές σου ανησυχίες.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Αν ασχολείσαι με ταξίδια, επικοινωνίες ή με το διαδίκτυο, να περιμένεις ευχάριστα νέα. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην αφήνεις ακόμη μία φορά τις κινήσεις σου μισοτελειωμένες. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους και απόφυγε τις κόντρες με τους προϊσταμένους ή το προσωπικό σου. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 25, θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην έρθεις σε σύγκρουση με τα συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί τελικά τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που φαντάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας θετικός μήνας θα είναι για σένα ο Αύγουστος. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κινείται ήδη στον Καρκίνο και σου χαρίζει σπάνια διορατικότητα, γεγονός που σε ωθεί να παίρνεις τις πιο ορθές και συμφέρουσες αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Με τη βοήθεια και του Ερμή, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να καταστρώσεις με πάθος, σχέδια και στρατηγικές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Με την οξυδέρκεια που σε χαρακτηρίζει μπορείς να κάνεις τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις και να λύσεις περίπλοκα προβλήματα. Ανάλογη επιτυχία θα έχει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς εκπέμπεις μία θετική αύρα σε όλους.

Αισθηματικές
Ο Αύγουστος δεν προσφέρει έντονες και παθιασμένες εμπειρίες στον τομέα του έρωτα και ίσως οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα να μην σε ενθουσιάσουν, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις όλα τα φόντα να περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι μόνη, αποδέξου προκλήσεις φίλων και βγες περισσότερο. Άλλωστε, το επιτρέπει και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Σχεδίασε ένα ταξιδάκι και μην διστάσεις να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Κάποιες συμπτώσεις μπορεί να λειτουργήσουν μαγικά υπέρ σου και εκεί που μπορεί να είχες απογοητευτεί ότι δεν θα έκανες μία αξιόλογη γνωριμία, αυτή να γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Ακόμη και αν είσαι σε σχέση, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα πιο ευχάριστο διάστημα με το ταίρι σου, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 25 στην Παρθένο και να σε ευνοεί.

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 12 του μήνα και μετά, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις αρκετά τα οικονομικά σου. Φρόντισε να φερθείς συνετά και να αποπληρώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου, χωρίς να προβείς σε άσκοπες και περιττές αγορές. Ο Ερμής στην Παρθένο, από τις 15, σε κάνει υπερκινητική, αλλά πρόσεχε τι λες στον επαγγελματικό σου χώρο. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, στις 25 θα σου φέρει κάποιες ευκαιρίες και επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να καρποφορήσουν. Βάλε στόχους και ερεύνησε τι πραγματικά θέλεις για εσένα στον επαγγελματικό σου στίβο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα έχεις τη στήριξη ορισμένων που μέχρι τώρα ήταν ανταγωνιστές σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις τα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα αντιφατικός για το ζώδιό σου. Το πλανητικό σκηνικό του πρώτου δεκαπενθημέρου θα σε αναστατώνει και θα σε κάνει να είσαι σε ένα ακατάπαυστο τρέξιμο, τόσο σε σχέση με τα επαγγελματικά όσο και με τα αισθηματικά σου. Ωστόσο, το δεύτερο δεκαπενθήμερο, ως δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα θα έχουν λυθεί και όλες σου οι ανησυχίες θα εξανεμιστούν. Μην επαναπαύεσαι όμως, αλλά συγκεντρώσου στην εκπλήρωση των στόχων και των επιθυμιών σου. Βάλε πρόγραμμα και μην ξεφεύγεις καθόλου από την πορεία σου, γιατί ο επικείμενος εχθρός-ανταγωνιστής παραμονεύει. Στα αισθηματικά, σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς, αλλά φρόντισε να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις με τα άτομα που έχεις στο πλάι σου.

Αισθηματικές
Θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίσουμε τον Αύγουστο ικανοποιητικό, όσον αφορά στις σχέσεις και τον έρωτα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι είναι τελείως αδιάφορος ή ότι δεν θα έχεις ευκαιρίες να ερωτευτείς ή να χαρείς την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα για εσένα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, αφού η Αφροδίτη από τον Λέοντα, αλλά και ο κυβερνήτης σου Ερμής από την Παρθένο θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να ξαναπροσπαθήσεις για μια καινούρια αρχή και να κερδίσεις ισορροπία και ευτυχία. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στην Παρθένο, ίσως βρεθεί κάτι που θα σε ενθουσιάσει, αν είσαι μόνη. Μπορεί να μην γίνονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο και αυτό θα το νιώσεις έντονα.

Επαγγελματικές
Η επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτόν τον μήνα και έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τονώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Η είσοδος του Ερμή στις 15 στην Παρθένο θα σε κινητοποιήσει να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι θετική για τυχόν αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Στα οικονομικά σου θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεσαι ανυπόμονη, όταν βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, που είναι και το πιο πολυέξοδο για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τις 12 του μήνα ευνοεί τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Οι καινούριες σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτήν την περίοδο θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένη μπορείς να περιμένεις πίστη και αφοσίωση από τον σύντροφό σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στην Παρθένο στις 15, στον επαγγελματικό τομέα είναι κατάλληλη στιγμή για αξιόλογες και «χρήσιμες» επαφές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενώ στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κάποιες θετικές επιλογές που θα σου αποφέρουν χρήματα. Σε αυτές τις επιλογές καλό είναι να βασιστείς στη διαίσθησή σου που τώρα είναι το μυστικό σου όπλο.

Αισθηματικές
Τον Αύγουστο θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις την ερωτική σου ζωή, να τονώσεις μια σχέση που δείχνει σημάδια φθοράς ή να κάνεις σπουδαίες γνωριμίες. Ίσως μια σχέση που σε απογοήτευσε στο παρελθόν, τώρα να έχει μια ευκαιρία να ανθίσει. Γενικότερα, θα έχεις την αίσθηση μιας δεύτερης ευκαιρίας σε μία σχέση που τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει. Σημαντικές θα είναι και οι νέες γνωριμίες, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σου και παραμένεις ακόμη single. Ακόμη όμως και οι φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σου θα επωφεληθούν ιδιαίτερα, γι’ αυτό αξιοποίησε το παράθυρο των ευκαιριών που ανοίγεται μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Tο ξεκίνημα του μήνα αυξάνει την αδρεναλίνη σου και σε κάνει πιο μαχητική και φιλόδοξη από τα συνηθισμένα. Βέβαια, από την άλλη, ο Ερμής που θα κινείται μέχρι τις 15 στον Λέοντα αυξάνει και τον ανταγωνισμό, την πίεση, τα φορτωμένα προγράμματα και τις υπερωρίες. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις κάπου αλλού την τύχη σου θα είναι έντονη και, αν αξιολογήσεις σωστά και αναλύσεις τα δεδομένα λεπτομερώς, μπορείς να την πραγματοποιήσεις με θετικά αποτελέσματα. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στον Υδροχόο, πρόσεξε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να διαταραχτούν και να συμπεριφερθείς υπερβολικά, μετανιώνοντας αργότερα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, τα οικονομικά σου πρόκειται να σημειώσουν ανοδική πορεία και θα είναι στο χέρι σου το αν θα τη διατηρήσεις ή όχι.

ΛΕΩΝ
Αυτόν το μήνα η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 15, αλλά και της Αφροδίτης από τις 12 και μετά, σηματοδοτεί μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και σου δίνει το πράσινο φως για να τις πραγματοποιήσεις. Τώρα πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν αν πάρεις πρωτοβουλίες να προχωρήσεις σε κινήσεις που μέχρι τώρα ανέβαλλες. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν αισθητές στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις τον τρόπο ζωής και την εμφάνισή σου. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Η καλλιέργεια κάποιων δεσμών φαίνεται πως αρχίζει και αποδίδει καρπούς αυτόν το μήνα για εσένα. Ωστόσο, προσοχή πρέπει να δώσεις στη συμπεριφορά σου ώστε να γίνει η επικοινωνία σου με τους άλλους ευκολότερη. Εξάλλου, σύντομα θα προκύψουν ευκαιρίες για νέους δεσμούς και προκλητικά φλερτ. Μην βιαστείς, εστίασε σε όποιον σε εμπνέει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις. Αν είσαι σε σχέση ίσως διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Ερεύνησε πρώτα τους λόγους και μετά ξέσπασε στις συνηθισμένες σου γκρίνιες! Οι πιθανότητες να σου έχει πει ψέματα για να σε προφυλάξει είναι πολλές. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι κατάλληλο για αποδράσεις και αποφάσεις που σχετίζονται με τόπο διαμονής ή οποιαδήποτε επέκταση.

Επαγγελματικές
Ο Αύγουστος θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου. Ωστόσο, κάποιες δραστηριότητες που έχεις ήδη ξεκινήσει θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό ακόμα. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη νομικά ή φορολογικά θέματα. Καινούριες συνεργασίες θα αλλάξουν γενικότερα το κλίμα και νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα βγουν στην επιφάνεια δίνοντάς σου το περιθώριο να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Το δεύτερο μισό του μήνα, μην μπλέκεσαι σε διαφωνίες τρίτων στο εργασιακό σου περιβάλλον και κράτησε διπλωματική στάση απέναντί τους για να αποφύγεις προβλήματα που δεν οφείλονται σε σένα. Ακόμη, πριν ξεκινήσεις νέες συνεργασίες έλεγξε καλά τις λεπτομέρειες. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι κάποια συνεργασία που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και σε έχει κουράσει, από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να σου αποδίδει οικονομικά οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα χαρίσει μία διαφορετική και πιο όμορφη χροιά στην καθημερινότητά σου. Η Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο μέχρι τις 12 και ο Ερμής θα μετακινηθεί στο ζώδιό σου στις 15, θέσεις ευνοϊκές για τις εξελίξεις τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Σκέψου καλά ποιος είναι ο τομέας που θέλεις να βελτιώσεις άμεσα στη ζωή σου και ξεκίνησε τις προσπάθειες. Αφιέρωσε χρόνο για να εντοπίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Στα τέλη του μήνα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, στις 25, στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να ανταμειφθείς με μία ικανοποιητική αύξηση των αποδοχών σου.

Αισθηματικές
Θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για να βελτιωθεί η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Μην κλειστείς στον εαυτό σου, γιατί έτσι θα χάσεις πολλές ευκαιρίες που είναι προ των πυλών για σένα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Η σχέση σου θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα αρκεί να τολμήσεις να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει κοντά τον σύντροφό σου, ενώ η σεξουαλική σου επαφή και επικοινωνία εγγυάται την μακρόχρονη πορεία της σχέσης σου. Η φιλοξενία της Αφροδίτης από τον Λέοντα από τις 12 και μετά, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σου από τις 23, συνδυάζει τον έρωτα με την εργασία, καθώς μπορεί να εντυπωσιαστείς από την παρουσία ενός προσώπου που θα γνωρίσεις μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν είσαι δεσμευμένη, το ίδιο διάστημα, δημιουργείς από κοινού με το ταίρι σου την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Απόλαυσέ την!

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα μία θετική περίοδος ξεκινά για εσένα, καθώς νέες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό. Οργανώσου σωστά και δραστηριοποιήσου μεθοδικά και με πάθος για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα. Θα κουραστείς, αλλά θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Περνάς από φάση εξέλιξης, αφού καινούριες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνισή τους δίνοντάς σου ώθηση για νέα ξεκινήματα. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σου θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Εξέτασέ τες πρώτα και τότε μόνο προχώρησε παρακάτω. Ακόμη, δώσε τον καλύτερο σου εαυτό για να απομακρύνεις τους φόβους σου. Κατά τα άλλα, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που θα συμβάλλουν σημαντικά στην άνοδο του κύρους, αλλά και των εσόδων σου. Με την σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείς να παραμείνεις αμετακίνητη στις θέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ
Ο Αύγουστος προσφέρεται για να ενεργήσεις αποφασιστικά. Εξέτασε τις αλλαγές που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή σου και μελέτησε τα επόμενα βήματά σου. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τις 12 και μετά στον Λέοντα και τον Ερμή από τις 15 στην Παρθένο θα έχεις τον δυναμισμό, τον ενθουσιασμό, αλλά και την αυτοπεποίθηση να περάσεις στην επίθεση και να κάνεις τις κινήσεις που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Η ικανότητά σου να πείθεις τους άλλους θα είναι ιδιαιτέρως τονισμένη. Τα ταλέντα σου τώρα θα αναγνωριστούν και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Κοντά στη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στην Παρθένο, ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου θα σας φέρει πιο κοντά και πιθανό να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Θέλοντας να εκφραστείς, ασκείς στο περιβάλλον σου μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη θα κινείται στον Καρκίνο, μάθε να ανοίγεσαι και να δοκιμάζεις καινούριες ιδέες για να ξαναφουντώσεις τη φλόγα του έρωτα σου στο δεσμό σου. Αν η σχέση σου δεν πάει καλά, απόφυγε με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσεις το σεξ για να ελέγξεις τον σύντροφό σου. Αυτό μάλλον θα κάνει την κατάσταση περισσότερο καταπιεστική και τελικά θα την καταστρέψει. Μην απογοητεύεσαι όμως, καθώς το σύμπαν, με τις εξισορροπητικές του τάσεις, καταφέρνει με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 12 και μετά να βελτιώσει έντονα τις ερωτικές σου καταστάσεις. Τώρα θα βρεις από το ταίρι σου αγάπη και συμπαράσταση, κάτι που φυσικά θα ωφελήσει αισθητά το δεσμό σας. Φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Ο Αύγουστος σού στέλνει θετικά μηνύματα και σε κάνει αρκετά δραστήρια. Έτσι, θα βρίσκεσαι σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα και, με την σταθερότητα που σε διακρίνει, μπορείς να κάνεις θαύματα. Έχεις εξάλλου δείγματα ότι η καλή σου στρατηγική καρποφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Τα ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μπορείς να ξεκινήσεις να τα υλοποιείς από εδώ και στο εξής χωρίς αμφιβολίες για την επιτυχία τους. Μείνε ωστόσο αφοσιωμένη και μην επηρεάζεσαι από αποφάσεις τρίτων ή από κάποιες προτάσεις. Κάνε αυτό που έχεις προγραμματίσει και με ώριμες κινήσεις θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου που ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο, θα έχεις τα περισσότερα αισιόδοξα μηνύματα. Γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα θα βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξή σου. Φέρσου έξυπνα και διπλωματικά και πάνω απ’ όλα μην προβείς σε βιαστικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο φετινός Αύγουστος είναι κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και με ακίνητη περιουσία. Ο οικονομικός τομέας σου τώρα είναι αρκετά ευνοημένος και καλό θα είναι να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες σου τις εκκρεμότητες. Τα οφέλη που θα έχεις από τη δουλειά σου θα είναι σημαντικά και ίσως τώρα καταφέρεις να εισπράξεις και κάποιες ξεχασμένες σου οφειλές. Οι οικογενειακές σου σχέσεις από την άλλη, ίσως περάσουν μια περίοδο απομάκρυνσης και αυτό θα οφείλεται περισσότερο στη δική σου επιθυμία για απομόνωση και απόσταση. Φρόντισε να μην το παρακάνεις.

Αισθηματικές
Σύγχυση και εντάσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα διέπουν τις αισθηματικές σου σχέσεις για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα και πρέπει να προσέχεις. Μπορεί να απομακρυνθείς με τον αγαπημένο σου και ένας επικείμενος χωρισμός να σε φλερτάρει. Μην ενδώσεις, αλλά άσε τις ημέρες να κυλήσουν, ώστε να δεις και εσύ ποιο είναι τελικά το ζητούμενό σου. Καλό είναι να απομακρύνεις όσο πιο διακριτικά μπορείς ορισμένα τρίτα άτομα που θα παριστάνουν τους φίλους. Από εκεί και μετά, τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται. Θα έχεις την εύνοια των άστρων, για να δώσεις και να πάρεις χαρά και ικανοποίηση στις διάφορες σχέσεις σου και θα καταφέρεις να καλύψεις το χάσμα που σε χωρίζει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνε λίγη υπομονή και προσπέρνα τους υφάλους, που μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικές
Τον Αύγουστο φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις το επίπεδο που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Αξιοποίησε την παρουσία του Ερμή το πρώτο μισό του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα για να βάλεις νέους στόχους στη δουλειά σου και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες που πολύ γρήγορα θα σου αποφέρουν σημαντικά, οικονομικά οφέλη. Κάνε τις σωστές διαπραγματεύσεις και ανέβασε τις μετοχές σου ψηλά. Έχεις τις ικανότητες να το κάνεις. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο στις 10, φρόντισε να δράσεις μόνη σου και μην συνεργαστείς με κανέναν και για τίποτα. Υπάρχει κίνδυνος για πισώπλατα μαχαιρώματα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα σταθεροποιούνται προς όφελός σου και το κλίμα στη δουλειά σου βελτιώνεται αισθητά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα σε επαναφέρει στην καθημερινή πραγματικότητα. Τον προηγούμενο μήνα οι συνεχόμενες δημιουργικές ιδέες και οι εμπνεύσεις σου, μαζί με την τάση σου για απήχηση στο ευρύτερο κοινό, ήταν αυτό που καθόρισε την δράση σου. Τώρα, θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να εστιάσεις στους στόχους σου. Οι φιλίες και οι συνεργασίες που υπάρχουν στη ζωή σου, αλλά και οι συνεργάτες και συνάδελφοί σου θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Οι κινήσεις που θα κάνεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σταθεροποιήσουν την τωρινή κατάσταση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές
Ο υπερβολικός συναισθηματισμός και η ευθιξία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φετινού Αυγούστου και αυτό οφείλεται στην παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 12. Διανύεις μία φάση αποσταθεροποίησης και όταν σου συμβαίνει αυτό χάνεις τελείως την γη κάτω από τα πόδια σου και δεν ελέγχεις ούτε τις συμπεριφορές, ούτε τα λεγόμενά σου. Πρόσεχε, γιατί οι γύρω σου και κυρίως ο σύντροφός σου δεν φταίνε σε τίποτα να επωμίζονται την γκρίνια και τα συνεχή παράπονά σου. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που η Αφροδίτη θα κινείται στο Λέοντα και ο Ερμής θα εγκατασταθεί στην Παρθένο και αυτό το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό για τη σχέση σου. Τώρα θα μπορείς να διαμορφώσεις μία πιο σωστή αντίληψη για τα συναισθήματά σου και για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα αναπτύξεις άλλους κώδικες επικοινωνίας με το ταίρι σου και επιτέλους, το ερχόμενο φθινόπωρο θα σε βρει αρκετά πιο ισορροπημένη και ήρεμη.

Επαγγελματικές
Ο Αύγουστος ευνοεί αρκετά τα επαγγελματικά σου και μάλιστα διευρύνει τους ορίζοντές σου, όχι μόνο εντός των ορίων της χώρας, αλλά και πιο μακριά. Ακόμη και ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να βοηθήσει να πάρεις νέες ιδέες που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Όμως, και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία και να σου φέρει την πολυπόθητη προαγωγή που αναζητάς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα προσφέρεται να πλησιάσεις πρόσωπα που μπορεί να εκτιμήσουν την αξία και τις ικανότητές σου και να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο ανταγωνισμός όμως, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις θα είναι μεγάλος. Τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν θα εξαρτώνται αποκλειστικά από την δική σου συμπεριφορά γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σου και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σου και την όλη κατάσταση στη ζωή σου μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Πιθανόν να ξεγελούσες τον εαυτό σου σχετικά με το πού σε οδηγεί η ζωή σου ή να αγνοούσες τα όνειρα και τα ιδανικά σου, επειδή νιώθεις πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σου όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια τώρα και με βοήθεια τον Ερμή, τόσο στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 15, όσο και στην Παρθένο από εκεί και μετά, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις για να φέρεις ισορροπία στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Ο μήνας ξεκινά καλά για εσένα με τη θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο μέχρι τις 12, και σου χαρίζει έναν αέρα πολύ ερωτικό. Επιτέλους θα πάρεις την απόφαση να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και θα παραμερίσεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου ή και του συντρόφου σου. Νέες γνωριμίες θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο και εξιδανικεύσεις για κάποια πρόσωπα που ίσως σε παρασύρουν σε περίεργες διαδρομές. Στις 10 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, καλό θα είναι να είσαι προσεχτική, καθώς είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσεις δύστροπη συμπεριφορά και ξεσπάσματα ζήλιας προς τον αγαπημένο σου. Πρόσεξε τα λόγια και τις πράξεις σου και μην επηρεάζεσαι από συμβουλές τρίτων ατόμων. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στην Παρθένο, θα σε διακατέχει μία τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναζητήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως μάλιστα αυτός ο δρόμος στην αυτογνωσία να σου αποκαλύψει σημαντικά πράγματα για τα «θέλω» σου.

Επαγγελματικές
Ήρθε ο καιρός να ρίξεις περισσότερο βάρος στις συνεργασίες σου και να πάψεις να θέλεις να τα φέρνεις όλα εις πέρας μόνη σου. Βέβαια, θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα περί τούτου, γιατί από τη μία οι θέσεις του Ερμή ευνοούν τις επικοινωνίες σου και θα σου χαρίσουν δυνατούς συμμάχους, από την άλλη όμως ο Άρης που ήδη κινείται στον Σκορπιό, θα φέρει στο προσκήνιο εντάσεις και διαφωνίες, χωρίς όμως μεγάλη σημασία. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική και να μην δίνεις περαιτέρω συνέχεια σε θέματα που δεν είναι τόσο σημαντικά. Αν κάποιες στιγμές νιώσεις πως αδικείσαι, τεκμηρίωσε τις θέσεις σου και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες στο μέγιστο βαθμό για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το δεύτερο μισό το μήνα, τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται και η ισορροπία στην καθημερινότητά σου σιγά-σιγά θα αποκατασταθεί. Ίσως τώρα να πάψεις να αγχώνεσαι για μικροπράγματα και να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά, φιλόδοξα, επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και πολύ πιθανό να καταφέρεις να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, εν όψει των καλοκαιρινών σου διακοπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος είναι ένας θετικός μήνας για εσένα, όπου θα μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερά σου αισθήματα ανοιχτά και ξεκάθαρα. Ψάχνεις σκοπό στη ζωή και στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα, όπως επίσης και συναισθηματικά μπερδέματα και συμπλέγματα. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες και με περισσότερο νόημα. Αν έχεις το νου σου, θα καταφέρεις, ιδίως το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, να ολοκληρώσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βάλεις σε μία νέα τροπή την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Τον Αύγουστο θα έχεις αυξημένο μαγνητισμό και ευκολία να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Θα σου είναι εύκολο να πλησιάσεις όλους όσους συναναστρέφεσαι και το ίδιο πράγμα θα γίνεται και από την μεριά των άλλων. Ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 15 και η Αφροδίτη από τις 12 και μετά στο ίδιο ζώδιο, μπορούν να σου δώσουν έναν άλλο, πιο ευχάριστο και δημιουργικό αέρα στην αισθηματική και συναισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή για να πάρεις ζεστασιά από τον σύντροφό σου ή για να αποκτήσεις ταίρι αν είσαι single, μέσω κάποιας γνωριμίας που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφό σου και να έρθετε πολύ κοντά. Πρόσεχε λίγο τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στο ζώδιό σου, γιατί θα σε κυριεύσουν εγωιστικές τάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και φασαρίες με τους οικείους σου. Οι singles, καλό είναι να προσέξετε λίγο παραπάνω, γιατί μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συνάψετε κάποια “παράνομη” σχέση.

Επαγγελματικές
Δεν αποκλείεται να έχεις κάποια παραπάνω νευράκια σχεδόν όλο τον Αύγουστο, παράλληλα με μια αυξημένη διάθεση για προβολή και καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτόν το μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά ζητήματα του μήνα και καλό θα είναι, εκτός από τον περιορισμό της τάσης για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα, που μπορεί να υπάρξουν γύρω στα μέσα του μήνα. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στην Παρθένο, δεν αποκλείεται να έχεις ευχάριστα νέα για μία προαγωγή ή μια συνεργασία. Προς το τέλος του μήνα, η ατμόσφαιρα θα δείξει σημαντική διαφοροποίηση προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα, ώστε να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές σου επισκέψεις και επαφές, που θα προκύψουν.

ΙΧΘΕΙΣ
Η φιλοδοξία και η επιθυμία σου να πετύχεις θα είναι πάρα πολύ έντονες τον φετινό Αύγουστο. Θα φτάσεις οπουδήποτε προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου και η αλήθεια είναι ότι θα έχεις τη δύναμη να το κάνεις. Καθοδηγείσαι από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχεις και συχνά θα το βρίσκεις δύσκολο να σταματήσεις. Ακόμα κι αν συνήθως είσαι λίγο τεμπέλα και αφήνεις τα πάντα τελευταία στιγμή, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές και σημαντικές.

Αισθηματικές
Ο έρωτας για εσένα αυτόν το μήνα θα είναι μία αρκετά εύκολη υπόθεση. Μέχρι τις 12 του μήνα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε κάνει να ακτινοβολείς και να καταφέρνεις πάντα να… πιάνεις στα δίχτυα σου ακόμη και το πιο δύσκολο θήραμα. Τώρα θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και ίσως αποφασίσεις μάλιστα να επισημοποιήσεις έναν πολύχρονο δεσμό. Αν κάποιες φορές παρασυρθείς από τα φλερτ που σε διεκδικούν, φρόντισε γρήγορα να προσγειωθείς και να μην ενδώσεις. Είπαμε, οι οιωνοί είναι καλοί για το ζώδιό σου, αλλά όχι τόσο ώστε να σου συγχωρέσουν ή να παραβλέψουν μία απιστία. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις την ανάγκη να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τους οικείους σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει η νέα θέση του Ερμή στην Παρθένο για όλη τη διάρκεια των ημερών. Αμοιβαίες υποχωρήσεις θα σε κάνουν να ξεπεράσεις προσωρινές δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν ξανά την ηρεμία στο σπιτικό σου.

Επαγγελματικές
Με το μυαλό σου στα οικονομικά θέματα θα είσαι καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου. Με τον Άρη να κινείται στον Σκορπιό, όσον αφορά στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είσαι αρκετά συγκρατημένη και να αποφύγεις με κάθε τρόπο περιττά έξοδα και βεβιασμένες κινήσεις. Στις 10 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, θα πρέπει να προσέχεις πολύ την επικοινωνία με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου. Η περίπτωση να εκφραστείς με τρόπο που δεν είναι κατανοητός και ως εκ τούτου να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, θα είναι πολύ μεγάλος. Από τις 15 του μήνα και μετά, με τον Ερμή να μετακινείται στη νέα του θέση, στο ζώδιο της Παρθένου, παλιές και εκκρεμείς οφειλές προς εσένα είναι πιθανόν να διευθετηθούν και να σου φανεί ότι εισπράττεις από το πουθενά. Μην παρασυρθείς από την πρόσκαιρη ταμειακή βελτίωση, απόφυγε την ανάληψη ρίσκου και δείξε αυτοσυγκράτηση σε ενδεχόμενες λεκτικές αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας σου. Έτσι, το φετινό καλοκαίρι θα φύγει χωρίς σημαντικές ή, στην καλύτερη περίπτωση, με μηδενικές απώλειες.

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. πολυ ωραιες προβλεψεις οπως και αυτες Μηνιαίες ερωτικές

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More