ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Πως θα είναι ο Αύγουστος για τα ερωτικά και τα οικονομικά σου;

Η στιγμή που περίμενες έφτασε, ο Αύγουστος, ο μήνας της χαράς, της χαλάρωσης και της διασκέδασης είναι εδώ, δίνοντάς σου μεγάλες υποσχέσεις και ανοίγοντας νέους ορίζοντες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις τη ζωή σου σε μία νέα σειρά. Το σίγουρο είναι ότι τα γεγονότα θα «τρέξουν», αλλά θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες που θα βάλουν τις βάσεις για νέα ξεκινήματα, που θα γίνουν λίγο αργότερα με το ξεκίνημα του φθινοπώρου!

Αριθμός του Αυγούστου: 6
Ο αριθμός που χαρακτηρίζει τη γενική τάση του Αυγούστου, είναι ο αριθμός 6, ο οποίος συμβολίζει τη θεραπεία, τη μόρφωση, την ισορροπία, την αρμονία αλλά και τα… άκρα! Ο αριθμός 6 αντιπροσωπεύει το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις μας. Αυτό τον Αύγουστο οι συνθήκες γύρω σου θα σου δώσουν το ερέθισμα να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου, να χαλαρώσεις από τους δύσκολους ρυθμούς και πάνω από όλα να βρεις και πάλι μέσα σου τις συναισθηματικές σου ισορροπίες.

Λες “τέλος” στους αδιέξοδους έρωτες
Από το ξεκίνημα του Αυγούστου θα σου βγει έντονη η επιθυμία να αποκαταστήσεις το κλίμα της προσωπικής σου ζωής! Αν μέχρι τώρα υπήρχε ένας αδιέξοδος έρωτας, ο οποίος όχι μόνο δεν κατέληγε πουθενά, αλλά σε επιβάρυνε με δυσάρεστα συναισθήματα, τώρα θα καταφέρεις να τον απομακρύνεις από κοντά σου, αφού πλέον δεν θα σε γεμίζει! Αν όμως διατηρείς μία σχέση που έχει προοπτικές και ουσία, τότε αυτό το μήνα θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και θα μπορέσεις να έχεις μία ουσιαστική ανανέωση! Στην περίπτωση που ο Αύγουστος σε βρίσκει δίχως ερωτικό ταίρι, υπάρχουν καλές προοπτικές για μία καλή επανασύνδεση ή για μία γνωριμία, που εξελιχθεί αργά αλλά σταθερά σε μία όμορφη σχέση!

Ο Αύγουστος δίνει επαγγελματικές και οικονομικές λύσεις…
Με τον ήλιο, την θάλασσα και τις διακοπές, έστω και σύντομες, θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς και να δεις με τρόπο διαφορετικό κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε προβλημάτισαν! Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που είχαν προκύψει στον τομέα της καριέρας σου! Θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, θα συζητήσεις με νέα άτομα που θα έχουν να σου κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις και επιτέλους, θα βάλεις σε τάξη και τα οικονομικά σου!

ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό τον Αύγουστο θέλεις να κάνεις μία μικρή ανάπαυλα από κάθε τι που σε έχει κουράσει και ο σκοπός σου είναι να τα βρεις και πάλι με τον εαυτό σου, που τον είχες χάσει το τελευταίο διάστημα! Θα περάσεις ώρες μοναχικότητας, που εσύ θα τις επιλέξεις, θα μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά των προσωπικών σου υποθέσεων και στη συνέχεια θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την πορεία σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Θέλεις να αράξεις στην αγκαλιά του συντρόφου σου ή να βρεις το άλλο σου μισό που θα καλύψει όλα τα κενά σου! Οι εξελίξεις των αισθηματικών σου σε έχουν απογοητεύσει και έτσι αυτό τον Αύγουστο θα λειτουργήσεις αρκετά πιο συγκρατημένα. Θα θελήσεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης ή της αισθηματικής σου ζωής γενικότερα. Θα αντιμετωπίσεις κάποιες ερωτικές σου υποθέσεις με μεγαλύτερη σοφία και ωριμότητα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εξέλιξη της καριέρας σου δεν σε ικανοποιεί και αυτό το μήνα θα μπεις σε σκέψεις που θα αφορούν στην αλλαγή εργασίας το προσεχές φθινόπωρο! Θα αναζητήσεις και θα συζητήσεις τις προοπτικές σχετικά με την εύρεση μίας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας, όμως τουλάχιστον αυτό το μήνα θα μείνεις μόνο στις σκέψεις, στις συζητήσεις και στην οργάνωση! Τα οικονομικά σου διανύουν περίοδο στενότητας, η οποία όμως θα ξεπεραστεί από τα μέσα του επόμενου μήνα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα αυτού του μήνα το ενδιαφέρον σου θα είναι επικεντρωμένο στην τακτοποίηση και στην αποκατάσταση οικονομικών και αισθηματικών εκκρεμοτήτων. Με λίγα λόγια, θα προσπαθήσεις να βάλεις σε μία σειρά τους παραπάνω τομείς, αλλά θα κάνεις και τολμηρές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά να νιώσεις μεγαλύτερη πληρότητα και ευτυχία! Το πάθος, το ρίσκο και η ένταση, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σου γι’ αυτό το μήνα του 2014.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Βασικός στόχος στα αισθηματικά σου είναι αυτό που προστάζει όλους μας ο φετινός Αύγουστος, που δεν είναι άλλος από την «αρμονία»! Τα γεγονότα γύρω σου όμως σε κάνουν να λειτουργείς παθιασμένα, έντονα και διεκδικητικά, προκειμένου να φέρεις τα αισθηματικά σου στο σημείο που εσύ θέλεις! Θα καταφέρεις να έχεις μία μορφή συναισθηματικής εκπλήρωσης και ολοκλήρωσης, όμως τα αισθηματικά σου εξακολουθούν να βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και χρειάζεται και εσύ από την πλευρά σου να περιορίσεις το πείσμα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις περισσότερο χρήμα και θα το έχεις… Αυτό τον Αύγουστο μπορείς να αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου και επιπλέον μπορείς να τακτοποιήσεις και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σου είχαν κάτσει σαν βραχνάς! Στα επαγγελματικά το κλίμα είναι αρκετά ανταγωνιστικό και πιεστικό. Προσοχή στις διενέξεις με τους συναδέλφους σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Οι αλλαγές στη ζωή σου συνεχίζονται και το σημαντικό είναι ότι αυτόν τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το «πάζλ» από κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις που σε ταλαιπώρησαν τα τελευταία δύο χρόνια! Έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και γνώσεις, που μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου! Με κάθε τρόπο θα καταφέρεις να νιώσεις ανακούφιση από τη ροή των γεγονότων!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που δίνει απλόχερα όλες τις ευκαιρίες σε εσένα που δεν έχεις σχέση, να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα… Μέσα από την κοινωνική σου δικτύωση, τα ταξίδια, τις μετακινήσεις και τις επαφές θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Όσο για σένα που διατηρείς έναν μόνιμο δεσμό, θα υπάρξει ουσιαστική αποκατάσταση στη σχέση σου και θα βρεις ένα νέο κίνητρο με το ταίρι σου, που θα σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε και να έρθετε πιο κοντά!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου ευνοούνται οι επαφές, οι συμφωνίες, αλλά και η αναζήτηση νέων προτάσεων ή σκέψεων που θα σε βοηθήσουν το φθινόπωρο να ξεκινήσεις κάτι καινούριο! Επιπλέον, τώρα μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις ένα νέο σεμινάριο ή κάποιο επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει στην μετέπειτα πορεία σου! Στα οικονομικά, ενώ υπάρχουν έσοδα και προοπτικές, κάνεις τολμηρές κινήσεις που σε οδηγούν πάλι στον ίδιο παρονομαστή!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που βρίσκεις το γέλιο, τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την ανάγκη σου για δημιουργία! Η ρουτίνα φεύγει και τώρα δίνεις όλο σου το «είναι» στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου προσπαθώντας με τρόπο ευχάριστο, να ταράξεις τα λιμνάζοντα ύδατα! Το τρίπτυχο της επιτυχίας σου για αυτό το μήνα είναι: πρωτοβουλία, δράση, εξέλιξη… Κάνε νέα ξεκινήματα, γιατί ευνοείσαι!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή γίνεται αρκετά πιο ενδιαφέρουσα και πικάντικη αυτό το μήνα και θα δεχτείς εκπλήξεις που θα σε αιφνιδιάσουν με τον πιο χαρούμενο τρόπο! Αν είσαι σε σχέση, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις εντελώς διαφορετικά την εξέλιξη του δεσμού σου και θα παρακινήσεις το ταίρι σου να κάνετε αλλαγές στη σχέση σας! Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένας νέος έρωτας θα ξεκινήσει αυτό το μήνα, ο οποίος θα σε ενθουσιάσει και θα σε παροτρύνει να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Αύγουστος δεν είναι στάσιμος για τα επαγγελματικά σου, απεναντίας θα υπάρξουν προτάσεις, συζητήσεις και αλλαγές που θα σημάνουν την αρχή μίας νέας εποχής για τον τομέα της καριέρας σου! Είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς αλλά και να πράξεις στροφή στην καριέρα σου! Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε ένα νέο ξεκίνημα, άλλωστε ευνοείσαι, προσπάθησε όμως να περιορίσεις την ασυνέπεια και τη βιασύνη στον τομέα των οικονομικών σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σε βρίσκει με τη διάθεση να αναθερμάνεις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σου! Θα περάσεις όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς, θα αποκαταστήσεις το τεταμένο κλίμα που υπήρχε ανάμεσά σας και θα ακολουθήσεις μία πιο διπλωματική, αλλά και συμβιβαστική διάθεση, προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις! Είναι μία καλή ευκαιρία να γεμίσεις τις μπαταρίες σου κάνοντας διακοπές με άτομα που για σένα είναι ξεχωριστά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας γεμάτος από χαμόγελα για τα αισθηματικά σου… Το ζητούμενο «σχέση» γίνεται τώρα πιο ουσιαστικό και καταφέρνεις να εκπληρώνεις σημαντικές προσδοκίες σου! Αν διατηρείς ήδη έναν δεσμό, τότε ξεπερνιέται ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σχέση, τα νέα είναι ευχάριστα, γιατί κάποια σχέση σου από τα παλιά, θα επανέλθει τώρα στη ζωή σου με αλλαγμένη διάθεση… Η επανασύνδεση που προσμένεις, θα γίνει!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μήνας αναγνώρισης και επίτευξης για τα επαγγελματικά σου είναι αυτός ο Αύγουστος! Με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να επιβεβαιωθείς και να έχεις άνοδο και εξέλιξη στον τομέα της καριέρας σου. Μία νέα συνεργασία τώρα ξεκινά και έχει πολύ καλές προοπτικές. Τα οικονομικά μπαίνουν τώρα σε καλύτερη βάση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Φτιάχνεις βαλίτσα και φεύγεις μακριά, αφήνοντας πίσω σου κάθε υποχρέωση και στεναχώρια και αφιερώνοντας όλο σου το «είναι» στη διασκέδαση. Ο Αύγουστος είναι ένας απολαυστικός, κοινωνικός μήνας, γεμάτος επικοινωνίες, μετακινήσεις και διασκέδαση. Νέοι φίλοι θα μπουν στη ζωή σου και η αισιοδοξία και ο αυθορμητισμός σου, θα σε κάνουν να ζήσεις αξέχαστες στιγμές!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που θα αφεθείς συναισθηματικά, θα φλερτάρεις, θα παίξεις, θα επιβεβαιωθείς και θα κάνεις σχέδια για την μετέπειτα πορεία της αισθηματικής σου ζωής! Αν είσαι ήδη σε έναν δεσμό, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς ένα ταξίδι με το ταίρι σου, θα ζωηρέψει και πάλι την ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας… Αν δεν έχεις σχέση, να ξέρεις πως το καλοκαίρι θα κλείσει αυλαία με σένα να μπαίνεις σε διλήμματα, ως προς το ποιο άτομο να επιλέξεις για σχέση!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Νέες εμπνεύσεις έρχονται στο μυαλό σου στον τομέα της καριέρας σου και οι συνθήκες θα σε ευνοήσουν να καταφέρεις να βάλεις μπροστά κάποια από τα σχέδια που περνούν τώρα στο μυαλό σου! Συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες θα σου δώσουν λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα. Τα οικονομικά έχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα και πρέπει να προσέξεις περισσότερο την διαχείρισή τους.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Αυγούστου, νιώθεις ότι τα πράγματα δεν σου πάνε ακριβώς έτσι όπως θα ‘θελες. Το άγχος και οι υποχρεώσεις σε κάνουν να περιορίζεσαι και να μην μπορείς να απολαύσεις ήσυχες τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Στην πορεία του μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν σε μια αλλαγή του τρόπου ζωής σου. Η γοητεία σου θα είναι στο ζενίθ της και μάλιστα θα κάνεις και κάποια ανανέωση στην εμφάνισή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Αύγουστος φέρνει ουσιαστική δέσμευση στον τομέα των αισθηματικών σου! Ενώ μπορεί να είχες αμφιβολίες για την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας, το κλίμα γίνεται τώρα πιο ξεκάθαρο και έρχονται νέες ευθύνες στο δεσμό σου. Η απόφαση ενός γάμου ή μίας συμβίωσης είναι μέσα στα ενδεχόμενα αυτού του μήνα. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αποδεχτείς μία νέα πρόταση που θα σου γίνει προς το τέλος του μήνα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί ο Αύγουστος να είναι μήνας ανεμελιάς, εσένα όμως σου φέρνει νέες ευθύνες και υποχρεώσεις, τόσο στον τομέα των επαγγελματικών όσο και στα οικονομικά σου. Μπορεί να επωμιστείς νέες αρμοδιότητες στην εργασία σου, πιθανό είναι να βγουν τώρα στην επιφάνεια εκκρεμότητες που είχες αμελήσει! Προσπάθησε να βάλεις σε μία τάξη όλα όσα πρέπει να γίνουν στην εργασία και στα οικονομικά και περιόρισε το άγχος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Μεγάλες αλλαγές φέρνει ο Αύγουστος στην προσωπική σου ζωή και εσύ πλέον ακολουθείς με δυναμισμό τα νέα σχέδια που ανοίγονται μπροστά σου! Ξαφνικές ειδήσεις θα σε γεμίσουν έκπληξη ενώ η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά έντονη. Προσκλήσεις, προτάσεις και ευχάριστοι αιφνιδιασμοί από άτομα που αγαπάς, θα σε κάνουν να «ξεσαλώσεις» και να περάσεις έναν απίστευτο καλοκαιρινό μήνα!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αλλιώς μπορεί να τα είχες στο μυαλό σου και αλλιώς να σου εξελιχθούν… Ο Αύγουστος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας, που θα φέρει ερωτικές εξελίξεις που θα είναι για σένα σαν μία πολύ μεγάλη έκπληξη! Ο σύντροφός σου θα κάνει μία πολύ μεγάλη αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς του και θα γεμίσεις από χαρά και ανακούφιση. Αν δεν έχεις σχέση, τότε μέσα από μία φιλία θα αναπτυχθεί ένας καλοκαιρινός έρωτας, ο οποίος όμως θα έχει και συνέχεια…

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα υπάρξουν ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο ή κάποιες απρόσμενες εξελίξεις, που θα σε βγάλουν από τη συνηθισμένη σου ρότα. Σύντομα θα καταλάβεις ότι πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να πάρεις τις πρωτοβουλίες, που είναι για το δικό σου συμφέρον. Κάποια νομικά, κληρονομικά ή δικαστικά ζητήματα που είναι σε εκκρεμότητα, προχωρούν αυτό το μήνα προς όφελος σου! Ένα ξαφνικό έσοδο σου δίνει μεγάλη χαρά!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να νιώθεις ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και αγάπη… Ακριβώς αυτό θα είναι το κλίμα της προσωπικής σου ζωής αυτό το μήνα! Όλα φαίνεται να μπαίνουν σε μία σειρά και εσύ αισθάνεσαι ανακούφιση, γιατί κάποια χρόνια προβλήματα ξεπερνιούνται μία και έξω! Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σου εκφράσουν την αγάπη τους και θα χρειαστούν την υποστήριξή σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων κρέμεται κυριολεκτικά από τα δικά σου χέρια αυτό το μήνα! Το ταίρι σου θα θέλει μία παρότρυνση από τη δική σου πλευρά, για να περάσετε μαζί καλά. Πιθανότατα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και χρειάζεται την συμπαράστασή σου! Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν να ξεχαστείς και να ξεπεράσεις πληγές του παρελθόντος… Από τον επόμενο μήνα ευνοείσαι για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!

ΚΑΡΙΕΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα νέα για τα επαγγελματικά σου είναι πολύ ευχάριστα… Αυτό τον Αύγουστο θα υπάρξει κάποιας μορφής αναγνώριση, που θα σου δώσει τον αέρα να ξεκινήσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια! Αν δεν εργάζεσαι, τότε κάνεις ένα νέο σταθερό ξεκίνημα στα επαγγελματικά. Αν ήδη εργάζεσαι, είναι πιθανή μία προαγωγή! Επιπλέον, θα υπάρξει κάποιο οικονομικό κέρδος, το οποίο δεν θα προέρχεται από την εργασία σου.

Read More

And More