Μελίνα: “Ανακάλυψα στον λογαριασμό του skype του συνομιλία με μια άγνωστη…”

Καλησπέρα!

Με λένε Μελίνα, είμαι 25 χρόνων κι εδώ και ενάμιση χρόνο έχω σχέση με ένα παιδί ένα χρόνο μεγαλύτερό μου. Γενικά όλο αυτό το διάστημα ήταν καλός και τυπικός απέναντί μου.

Αυτές τις μέρες έχουμε μαλώσει και από την μεριά μου σχεδόν χωρίσει. Ο λόγος; Γιατί ύστερα από υποψίες που είχα και εγώ σαν γυναίκα, ανακάλυψα στον λογαριασμό του skype του συνομιλία με μια άγνωστη (παλιά γνωστή του όπως μου είπε αργότερα).

Όμως η συνομιλία δεν ήταν φιλική αλλά άκρως αποκαλυπτική!! Και στη συνέχεια ανακάλυψα μέσω κάποιων mail του ότι επισκεπτόταν ανα τακτά χρονικά διαστήματα και γνωστή σελίδα γνωριμιών!!

Η δικαιολογία που μου είπε είναι ότι ήταν ανασφαλής και δεν είχε αυτοπεποίθηση λόγω της εμφάνισής του (κάποια παραπάνω κιλά). Ορκίζεται όμως ότι ποτέ δεν συνάντησε καμία και ότι με καμία γυναίκα σε αυτήν τη σελίδα δεν μίλησε πονηρά, παρά μόνο είπαν δυο κουβέντες.

Φυσικά μου τόνισε -κλασικά- ότι μόνο εμένα αγαπάει κλπ. Πιστεύετε ότι η απόφασή μου να τον χωρίσω είναι λανθασμένη;

Μελίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοίτα, δεν έχει “σωστό” και “λάθος” σε τέτοια πράγματα. Αν υποθέσουμε ότι σου είπε αλήθεια, πως μόνο φλερτάρει, αλλά εσύ νιώθεις άσχημα με αυτό που κάνει σε σημείο να μην αντέχεις να είσαι μαζί του, τότε καλά έκανες και χώρισες (στη θέση σου ούτε κι εγώ θα το ανεχόμουν).

  2. προφανως γιανα ψαχνεται δεν τον καλυπτει η σχεση σας..εκεινος αν σε επιανε να το κανεις και μαλιστα χωρις αν στο πει θα του αρκουσε το οτι το κανεις γιανα ανεβασεις την αυτοπεποίθηση σου?ισα ισα στην σχεση μας πρεπει να αισθανομαστε καλα για αυτο και ειμαστε μαζι με καποιον..μην λεμε απλα σ αγαπαω και ολα ειναι ενταξη..

  3. Η απόφασή σου να τον χωρίσεις, θα το ανακαλύψεις στην πορεία, ήταν η πιο σωστη που θα έχεις πάρει. Στο λέει μια γυναίκα, που συγχωρεσε άντρα 2 φορες για κάτι παρόμοιο……και παραλίγο να τον συγχωρήσει και 3η…οι άνθρωποι δεν αλλάζουν!!! Όταν δεν σε καλύπτει η σχέση σου, ψάχνεσαι, είτε αυτό είναι διαιδίκτυο, ειτε μπαρακι, είτε στο σουπερ μαρκετ..οταν σε καλύπτει η σχέση σου, κάθεσαι στα αυγα σου και το γουσταρεις κιολας…

  4. μμμ, κι εγω εχω λιγα παραπανω κιλα και ειχα μπει στον πειρασμο να το κανω αυτο παλιοτερα για να ελαφρυνω το απιστευτο κομπλε3 μου!ομως δεν το εκανα ποτε γιατι ερχομουν στη θεση του αλλου!! εδω και 1μιση χρονο ειμαι με ενα παιδι που με κανει να νιωθω τοσο ομορφα που δεν μου εχει περασει καν απο το μυαλο να κανω κατι τετοιο! οσο και να σου φανει περιεργο, μπορει οντως τα πραγαματα να εχουν οπως στα λεει! μηπως, λοιπον, να πας λιγο με τα νερα του (να τον εχεις απο κοντα εννοειται!) και να ανανεωσετε την σχεση σας?

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More