Νεφέλη: “Όσο περνάνε οι μέρες ξενερώνω με τον πρώτο και κολλάω με τον δεύτερο”

Γεια σας κορίτσια,

μιας και τόσες άλλες έχουν στείλει το πρόβλημά τους και έχουν βοηθηθεί, το ίδιο είπα να κάνω κι εγώ!

Είμαι μόλις 17 και έτσι μου λείπει η εμπειρία στις σχέσεις. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω κάνει σκατά. Πρώτον, είμαι ερωτευμένη με τον καλύτερό μου φίλο, αναγκάστηκα να του το πω και μου είπε ότι δεν το περίμενε, ότι είμαι υπέροχη… μπλα, μπλα, μπλα… και ότι δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί.

Δεύτερον, έκανα κάτι με κάποιον άλλον που μου άρεσε αρκετά. Την πρώτη φορά όλα κομπλέ. Τη δεύτερη ήθελε προκαταρκτικά, εγώ δεν ήθελα, δεν με πίεσε, αλλά έμαθε από τον κολλητό του ότι εγώ είπα ότι είναι μαλάκας κλπ. χωρίς να έχω πει κάτι τέτοιο και ξενέρωσε. Και μάλλον δεν θέλει. Τώρα έφυγε για διακοπές και το χάσαμε το κορμί πατριώτη :p

Στην αρχή δεν με πείραξε αλλά όσο περνάνε οι μέρες ξενερώνω με τον πρώτο και κολλάω με τον δεύτερο και δεν ξέρω τι στάση να κρατήσω.

P.S. Δεν ξέρω τι εντύπωση σας έχω δώσει, δεν είμαι κανένα ξεπεταγμένο πάντως, πρώτη φορά τα κάνω έτσι. Help me 🙂

Νεφέλη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ανωριμότητες…

  2. Ξεπεταγμενο δεν εισαι, αλλα προκαταρτικά δεν ήθελες…..Πρωτη φορα ακουω γυναικα να μην θελει…Οπως και να εχει, μην αγχωνεσαι, διοτι εισαι παρα πολυ μικρη κι αν εχασες αυτο το κορμι, πατριωτισσα θα βρεθει δευτερο-τριτο κ.τ.λ. Περνα ενα ομορφο καλοκαιρι κι το “κορμι” ξενερωσε” επειδη καποιος του ειπε κατι για σενα χωρις να το επιβεβαιωσει, τοτε να ξενερωσεις κι εσυ για αυτη την αντιμετωπιση. Οσο για τον κολλητο σου, κακως εκδηλωθηκες, μονο οταν ειμαστε απολυτες σιγουρες για κατι, μπαινουμε στη διαδικασια να χαλασουμε μια φιλια…Καλο καλοκαιρι

  3. μη κανεις τιποτα με κανεναν απο τους 2.δε σε θελει κανεις τους.ο 2ος μπορει να σε θελει,αλλα μονο για σεξ…αμα σε θελει ο αλλος φαινεται,το δειχνει και δε το παιζει δυσκολος…ξεκολλα λοιπον και προχωρα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More