Κ.: “Πως γίνεται να πάψω να σκέφτομαι; Σεβάστηκα την απόφασή του αλλά πονάει πολύ…”

Γεια σας!

Μπαίνω κατά καιρούς και διαβάζω διάφορες ιστορίες και με βοηθούν πολύ αυτήν την περίοδο…

Χώρισα εδώ και τρεις μήνες περίπου μετά από μια σχέση περίπου τριών χρόνων. Μια πολύ όμορφη σχέση με δυνατές και όμορφες στιγμές, κάποιες διαφωνίες κάπου κάπου, αλλά όλα κυλούσαν γλυκά.

Μετά από δύο χρόνια τσακωθήκαμε πρώτη φορά έντονα γιατί εγώ ένιωσα έναν ανταγωνισμό από άλλη κοπέλα κι εκείνος αυτό τελικά δεν το ξέχασε ποτέ. Μου έλεγε πως κάτι που έγινε μια φορά θα συμβεί ξανά κι ενώ το συζητήσαμε και το λήξαμε υποτίθεται κι ο καιρός πέρναγε όμορφα κάνοντας πράγματα μαζί και συζητώντας το ενδεχόμενο να μείνουμε μαζί, κάποια στιγμή τσακωθήκαμε για ένα χαζό συμβάν και τότε μου είπε το τέλος.

Μου είπε πως τόσο καιρό το προσπαθούσε και πως εξαιτίας του χαρακτήρα μου έχασε το ενδιαφέρον του ενώ δεν έδειχνε καθόλου να πιέζεται σε κάτι ή να μην περνάει καλά.

Από όταν χωρίσαμε, βρεθήκαμε λίγες φορές γιατί εγώ το ζήτησα και κάθε φορά με φιλούσε στο μάγουλο και με έπαιρνε αγκαλιά αλλά δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια αυτός σε τίποτα. Δεν έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Τίποτα. Και ήταν τελείως απόλυτος στο να χωρίσουμε.

Πως γίνεται να πάψω να σκέφτομαι; Πως; Ήταν ένας τόσο όμορφος έρωτας με απίθανες στιγμές, συγκινήσεις, φίλους, εκδρομές και τώρα τίποτα… Δεν τον ενοχλώ καθόλου και από την αρχή σεβάστηκα την απόφασή του αλλά πονάει πολύ…

K.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. απο τη στιγμη που αποφασισε το τελος και ειναι απολυτος σε αυτο,δεν εχει νοημα να το σκεφτεσαι περαιτερω.για σενα ηταν μια πολυ ομορφη σχεση που προφανως ηθελες να συνεχιστει αλλα αυτος εχει διαφορετικη αποψη και επιθυμια.σιγουρα πονας και δυσκολευεσαι να ξεχασεις.παντα ποναει ο χωρισμος.αλλα αμα δε θελει ο αλλος;;αυτα δε γινονται με το ζορι…σταματα να ασχολεισαι μαζι του.ο πρωτος καιρος ειναι σιγουρα δυσκολος.στη συνεχεια θα το ξεπερασεις..

  2. O logos ismu pu anafereis mu fantazei xazos, ektos k an iparxei kati pu de les, i de to perigrafeis stis swstes diastaseis. An isxiun auta pu les, thewrw oti apla tu ksefuskwse kairo prin, kairo prin k apo ton kagva sas k apla zituse eformi k eukairia na figei. As ton na paei sto kalo k asxolisu me sena k ta dika su thelw. Ti duleia su, ta endiaferonta su, tus filus su, vale kainourgious stoxous, pigaine liges meres diakopes akoma k se sigkeneis, kapu pu de tha mporeis na milas gi auton k skepsu oti ta kalitera einai mprosta su! Skepsu oti autos tha exei proxwrisei idi parakatw k gia na se afise de tha isun toso simantiki gia ekeinon, opote giati esi na tu dwseis megaliteri simasia?! kairos gia ligo egwismo de kanei kako, polles fores swzei!!! KALO KALOKAIRI

  3. μαλλον ειχε τελειώσει εδω και πολυ καιρό μεσα του και απλά εψαχνε αφορμη..

  4. Φιλεναδα κατι βρωμαει εδω.Το οτι ενιωσες ανταγωνισμο απο μια αλλη κοπελα σημαινει οτι προφανως ειχες τους λογους σου.Η γυναικες σαυτα εχουμε ενστικτο.Και μιλαω για περιπτωσεις οπου η γυναικα δεν εχει παθολογικη εμμονη και ολες οι γυναικεσ φαινονται απειλη.Τοσο ευαισθητο πια αυτο το αγορι σου και δεν το ξεχασε ποτε?Δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα κατα 99% υπαρχει αλλη.Οι ανδρες πιο δυσκολα φευγουν απο μακροχρονια σχεση και μαλιστα τοσο ανετα οπως εφυγε ο δικος σου.Το οτι δεχεται να βρισκεστε καποιες φορες και μαλιστα σε φιλαει και στο μαγουλο ειναι γιατι ξερει πολυ καλα οτι την εκανε την μπινια και επειδη προφανως σε νοιαζεται νιωθει καποιες τυψεις.Μεχρι αυτες να φυγουν τελειως φυσικα και μετα δεν θα δεχεται να σε δει.Ξερω ειναι πολυ δυσκολα αλλα κρατα την αξιοπρεπεια σου και πηγαινε παρακατω.ειλικρινα ευχομαι να το ξεπερασεις συντομα.

  5. θα τον ξεπερασεις!!! ο χρονος βοηθαει στο να ξεχναμε.. τρεις μηνες ειναι μικρο διαστημα για να ξεπερασεις καποιον. καλα κανεις και δεν τον ενοχλεις.. ετσι, του δινεις χρονο και χωρο να σκεφτει για τη σχεση σας.. αν του λειψεις, θα γυρισει.. αν δεν γυρισει θα βρεις καποιον αλλον.. ηρεμησε!!! ο,τι ειναι να γινει θα γινει!!!

  6. ego tha elega na min ton ksanasinantisis etzi pistevo oti kapia stigmi tha ton kseperasis.oso asxolisestoso pio poli trelenese.den vlepo kanena sovaron logo simfona me avta pou grafis na sou ipe to telos isos na min itan sinaisthimatika sigouros to ena endexomeno ine avto.dioti se kathe sxesei iparxoun ke i tzakomi ke i ipoisis an ine dinaton kathe fora pou tha malosoume gia mikropragmata na izume.efotou grafis oti isastan mia xara etzei tulaxiston pisteves esi ke den ipirxan kathimerini kavgades opote gia skepsou ligo pio orima.alla tha elega kalitera min asxolise kamia fora i sxeseis telionoun is pote na katalavoume to giati ke den mas ofeli na to mathume dioti perisotero pligonomaste ke pernoume to varos ston eavtomas ke stin dikisou periptosi avtos o kirios avto theli na fenete.kali tixi o xronos ta giatrevi ola

  7. Θα συμφωνησω με τις περισσότερες απόψεις. Για εσένα ήταν ένας όμορφος ερωτας, για εκείνον δεν ξέρω. Όταν κάποιος θέλει να είναι μαζί σου, ξέρει πως οι καυγάδες είναι στο πρόγραμμα. Δε λέω να τρώγονται τα ζευγάρια σαν τα σκυλιά, αλλά όχι και με δυο καυγάδες σε 3 χρόνια να σου πει τέλος! Αφορμή ζητούσε να το τελειώσει. Θεωρώ επίσης πάρα πολύ πιθανό να είχε παράλληλα άλλη ή τουλάχιστον να έπαιζε και με άλλες, κάτι που δικαιολογεί και τις υποψίες σου την πρώτη φορά και τον αδικαιολόγητο τρόπο του να τελειώσει τη σχέση σας. Πιέσου να μην τον ξανασυναντήσεις. Δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα, αντίθετα σε πάει πίσω. Θα πάψεις να τον σκέφτεσαι όταν αρχίσεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, όταν προχωρήσεις.

  8. Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας!Μολις γυρισα απο διακοπες οπου ηρεμησα,περασα ομορφα και τωρα πισω για το υπολοιπο του καλοκαιριου!Προσπαθω να κανω πραγματα για εμενα και να ειμαι ηρεμη…με στεναχωρει πολυ που η ομορφη αυτη σχεση τελειωσε ετσι,αλλα μαλλον ηταν ομορφη μονο για μενα…ισως να υπαρχει κατι αλλο στη ζωη του,ισως να βαρεθηκε,ισως ισως…τι νοημα εχει??ολα γινονται για καποιο λογο ε??ποσο δεν θελουμε να το ακουμε αυτο αλλα ποσο ισχυει…δεν ειναι ευκολο να μην σκεφτεσαι τον ανθρωπο που αγαπας και δεν εχεις αλλα απ το να ηταν μαζι μου και να ηταν δυστυχισμενος καλυτερα που εφυγε…συνεχιζουμε με χαμογελο και παντα δυναμικα!!Οτι ειναι να ερθει,θα ερθει απο μονο του οπως παντα…

  9. Αχ κοπελια, σε κανα χρονο απο τωρα που θα εισαι ερωτευμενη με αλλον, θα προσπαθεις να θυμηθεις πώς εισασταν μαζι και δεν θα θυμασαι…… Κρατα τα ωραια, μην χανεις χρονο θρηνωντας και πραγματικα ασε τη ζωη να διαλεξει για σενα…Δεν θα κανει λαθος, ξερει τι μας φερνει στην πορτα μας καθε φορα…Ξερει με τι εμπειριες θελει να μας γεμισει …Εχε εμπιστοσυνη στη ζωη και στη μοιρα…..Το παλικαρι βρηκε άλλη και καλα να περνανε…μην τον ξαναπαρεις τηλεφωνο και του αυξησεις κι αλλο την αυτοπεποιθηση….

  10. Καλή μου και εγώ χώρισα μετά από 5 χρονια σχέση, που μάλιστα είχαμε ορίσει και ημερομηνία γάμου! Οπότε κατά κάποιο τρόπο σε καταλαβαίνω..
    Με τη μόνη διαφορά ότι εγώ πλέον μετά από 2 μήνες, είμαι καλά. Δεν τον σκέφτομαι, παρά μόνο όταν άλλα άτομα μου τον αναφέρουν και τους ζητάω να αλλάξουμε κουβέντα.

    Βγες έξω, κάνε πράγματα και βάλε ένα οριστικό Χ. Μην στέλνεις μηνύματα, μην τον παίρνεις τηλέφωνο, μη συζητάς πλέον για εκείνον. Φαντάζομαι ότι με τους φίλους σου τα έχετε υπεραναλύσει όσα έχουν συμβεί.
    Φτάνουν πια οι σκέψεις και οι συζητήσεις!
    Πέρνα στην πράξη!!
    Φλέρταρε ασύστολα με κάθε ευκαιρία και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου!
    Απόλαυσε αυτό το διάστημα που είσαι μόνη σου, μέχρι ο νέος έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα και πίστεψέ με θα το αφήσεις τελείως πίσω, όσο βουνό και να φαίνεται τώρα.

    Go GO!!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More