Ράνια: “Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια. Το μυαλό μου όμως είναι αλλού. Τι να κάνω;”

Καλησπέρα!

Το όνομά μου είναι Ράνια και είμαι 23 χρόνων. Έχω μια σχέση με ένα συνομίληκό μου αγόρι εδώ και τρία χρόνια. Πριν λίγο καιρό όμως γνώρισα στο μαγαζί που δουλεύω έναν άντρα πολύ γοητευτικό και αρκετά μεγαλύτερό μου (40 ετών).

Έρχεται συχνά εκεί που δουλεύω, με φλερτάρει με ωραίο τρόπο και τον τελευταίο καιρό τον σκέφτομαι συνέχεια. Πριν κάποιες μέρες που ζήτησε να βγούμε οι δυο μας για έναν καφέ και συμφώνησα.

Πέρασα πολύ όμορφα μαζί του και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που μου μιλάει, αυτά που λέει, το πώς με προσέχει και με διεκδικεί. Είναι ένας άντρας κατασταλαγμένος, με καριέρα και πολύ έξυπνος.

Το πρόβλημά μου είναι το αγόρι μου. Είναι πολύ καλό παιδί, είναι πολύ καλός μαζί μου και τον αγαπάω. Όμως το μυαλό μου πια είναι αλλού. Τι να κάνω; Μια διαλύσω μια όμορφη σχέση και να πληγώσω έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο για να ρισκάρω κάτι που μοιάζει ωραίο αλλά δεν ξέρω τι θα προκύψει στην πορεία; Και η διαφορά ηλικίας;

Δεν ξέρω τι να κάνω… Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!

Ράνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. κατσε με το αγορι σου.

  2. Αγαπητή Ράνια, ο 40ρης είναι ελεύθερος ή παντρεμένος; Βεβαιώσου πρώτα προτού βρεθείς προ εκπλήξεως. Θα σου έλεγα να μή βιαστείς. Και εν τέλει εαν εχεις τάσεις για περιπέτειες προς τί ο λόγος να μένεις με κάποιον επειδή “ειναι καλό παιδί και σου φέρθηκε καλά”; Κάτσε μόνη σου. Το πιθανότερο είναι πως ο 40ρης θέλει κάτι εφήμερο.

  3. Τι να τον κανεις αυτον? Ειναι παπους νομιζω! Ειμαι 22 και νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλος για εμας ενας τετοιος ανδρας. Ειναι φυσικο να εχει καριερα και να ξερει να μιλαει ειναι αδυνατον ομως να τον συγκρινεις με τον φιλο σου που ειναι ακομη παιδι.

  4. πας καλα κοπελα μου??προφανως δεν αγαπας το αγορι σου και εισαι μαζι του απο ανασφαλεια κ επιβεβαιωση!!χωρισε το αγορι σου να βρει την υγεια του απο σενα,γιατι απο κατι τετοιες πληγωνονται και ξεσπανε σε εμας που τους αγαπαμε!!!πηγαινε στον αλλον να δεις την γλυκα…αφου μονο η καλοπεραση σε νοιαζει…jesus!!!μαθετε να αγαπατε κ οχι με την πρωτη ευκαιρια να φευγετε!!!

  5. Αγαπητη Ρανια.

    Η κατασταση σου δεν ειναι τοσο απλη οσο την βλεπεις.
    Ο 40αρης γοητευκε απο την ομορφια σου, την φρεσκαδα σου και τα νιατα σου. Στα ματια του εισαι μια θεα. Λογικο ειναι οτι θελει να σε διεκδικησει. Αναφερεις οτι εχει καλη δουλεια δηλαδη ευκαταστατος. Ο φιλος σου υποθετω σπουδαζει, ακομη ψαχνει τι θα κανει στον μελλον, ανακαλυπτει τον κοσμο. Εξαρταται οικονιμικα απο τους δικους του. Ομως σε αγαπαει, σε εκτιμαει. Δεν εισαι στο ματι του μονο ενα ωραιο κορμι που θελει να το κερδισει. Δυστυχως ο 40αρης αυτο βλεπει μονο απο σενα. Ξερει καλα οτι εχει χρηματα για να σε εντυπωσιασει, για να σε κερδισει. Μπορει να σου προσφερει πολλα.

    Πολυ σημαντικο ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος ειναι παντρεμενος ή ελευθερος (χωρις σχεση εννοω); Θελει κατι σοβαρο μαζι σου ή θελει να σε κερδισει για λιγο; Αν θελει κατι σοβαρο εισαι ετοιμη να κανεις μια σχεση με εναν αντρα 17 χρονια μεγαλυτερο σου; Στο μελλον να τον παντρευτεις; Ο 40αρης αν σκεφτεται σοβαρα θελει γαμο στην συνεχεια, εισαι ετοιμη να παντρευτεις σε μικρη ηλικια; Τον ενθουσιασμο που εχεις τωρα θα φυγει σιγα σιγα. Τον θελεις τοσο πολυ ωστε να αφησεις το αγορι σου;
    Αν σε θελει μονο για το κορμι σου μην τον σκεφτεσαι, δεν αξιζει καν να ασχοληθεις μαζι σου. Ειναι αμαρτια να αφησεις τον φιλο σου για εναν 40αρη που δεν εχει τιποτα αλλο να σκεφτει παρα να βρει μια ωραια και μικρη γκομενα.
    Η αποφαση ειναι δικη σου.
    Μια συνομηλικη σου.

  6. την προσευχη σου, να μην το μαθει το αγορι σου…

  7. Θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Αυτό όμως δε γίνεται, όχι για πολύ τουλάχιστον. Προφανώς το αγόρι σου δεν το αγαπάς πια, ερωτικά μιλώντας. Οπότε ας είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου κι αν είναι όντως έτσι, τότε δεν υπάρχει λόγος να είστε μαζί, ανεξαρτήτως του 40άρη. Το τι θα κάνεις με τον 40άρη είναι δικό σου θέμα από εκεί και πέρα. Απλά να ξέρεις ότι το ηλικιακό χάσμα μεταξύ σας είναι μεγάλο. Αυτό σημαίνει ότι σε σένα βλέπει νιάτα, φρεσκάδα, ομορφιά. Μετά από λίγο καιρό πιθανόν να μην έχετε πια τίποτα να πείτε. Κλασσικά, τέτοιες σχέσεις διαρκούν μερικους μήνες – 1 χρόνο το πολύ. Αυτά στα λέω για να γνωρίζεις, όχι για να σε αποτρέψω. Καλή τύχη.

  8. Χώρισε με το αγορι σου, αφου θες μια συμβουλη. Και χωρισε με το αγορι σου, γιατι εισαι μολις 23, γιατι ειναι πολυ καλο παιδι οπως λες και ειναι κριμα να πληγωθει μετα. Χώρισε γιατι εισαι ηδη 3 χρονια μαζι του και δεν εχεις πολλες εμπειριες και καταβαθος ψαχνεσαι και αφου ψαχνεσαι τωρα, θα ψαχτεις και μετα, στα 25, στα 30. Θα ψαχτεις και μετα ακομα κι αν δεν ενδωσεις τωρα στον 40αρη. Ο 40αρης ειναι η αφορμη, οχι η αιτια.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More