Σοφία: “Το μυαλό μου όμως πηγαίνει συχνά στον πρώην. Τι να κάνω; Να συνεχίσω με τον νυν;”

Γεια σας παιδιά!

Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κι εγώ τη δικιά μου ιστορία γιατί νιώθω πολύ μπερδεμένη…

Γνώρισα πριν λίγες μέρες ένα πολύ καλό παιδί ο οποίος θέλει να είμαστε μαζί και μου το δείχνει συνέχεια. Δηλαδή παρόλο που μένει λίγο μακριά έρχεται συχνά Αθήνα για να με δει, με παίρνει τηλέφωνα και στέλνει μηνύματα.

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ξεκινήσω μια σχέση μαζί του αλλά εμένα όλο αυτό μου φαίνεται παράξενο επειδή έχω πληγωθεί πολύ από τον πρώην μου και μου είναι δύσκολο να νιώσω πράγματα και να εμπιστευθώ τον νυν.

Δηλαδή δεν είμαι ενθουσιασμένη, ούτε ερωτευμένη ακόμα. Βέβαια τον γνωρίζω μόνο μια εβδομάδα και ίσως είναι λογικό.

Το μυαλό μου όμως πηγαίνει συχνά στον πρώην. Τι να κάνω; Να συνεχίσω με τον νυν; Δεν θέλω όμως να τον πληγώσω γιατί ακόμα δεν νιώθω πράγματα για αυτόν ενώ εκείνος νιώθω ότι δένεται κι εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να δεθώ ακόμα.

Σοφία

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Φιλη μου,σου μιλαω ως προσφατα χωρισμενη και απογοητευμενη.Κοιτα μπροστα…ο πρωην ανηκει πλεον στο παρελθον γιατι εκει πρεπει να ανηκει μαλλον.Δωσε ευκαιρια στον νεο ανθρωπο που ηρθε στη ζωη σου.Σκεψου ποσες κοπελες θελουν να μπουν σε μια σχεση και δεν τους καθεται με τιποτα.Εχεις φοβο,αγωνια προφανως!!Αλλα τι θα κανεις??Θα εισαι εκει να σκεφτεσαι καποιον που εδιωξες ή σε εδιωξε?Ειναι νωρις για να εχεις συναισθηματα για καποιον αλλον..ουτε εκεινος εχει για σενα.Ενθουσιασμενος ειναι κ οχι δεμενος οπως ειπες.Ποτε προλαβε να δεθει μαζι σου σε μια βδομαδα που φοβασαι μην πληγωθει κιολας?Ξεκολλα και παρε τη ζωη στα χερια σου…μαθε απο τα λαθη του παρελθοντος,να εισαι παρατηρητικη και προσεχτικη αλλα αν εξελιχθει σε κατι καλο να αφεθεις και να το ζησεις…σου ευχομαι τα καλυτερα!!

  2. Μου δίνεις την εντύπωση πως χρειαζόσουν να μείνεις λίγο ακόμη μόνη σου. Βιάστηκες πολύ να ξανακάνεις σχέση. Αν δε νιώθεις άνετα, μπορείς απλώς να του μιλήσεις και να του ζητησεις να το πάτε λίγο περισσότερο με το μαλακό. Καλό είναι να είμαστε ειλικρινείς. Δεν του κάνεις χάρη, ούτε χρειάζεται να είσαι ψεύτικη για να μην τον πληγώσεις. Πρέπει να είσαι εκεί γι’αυτόν και με αυτόν (όπως είναι κι εκείνος) επειδή το θέλεις. Δε σου τον επέβαλε κανείς, μόνη σου τον διάλεξες. Οπότε…

  3. Ίσως ειναι λογικό? Κοριτσι μου, μεσα σε μια εβδομαδα και σε δυο και σε τρεις ακόμα, δεν υφίσταται έρωτας. Υφίσταται μου αρεσει πολύ μια κοπέλα και θέλω να προχωρησω μαζί της και βλέπουμε. Σου στελνει μηνυματα, σε παιρνει τηλέφωνα κι ερχεται Αθηνα, δεν σου εδωσε τον κόσμο όλο για να προλαβει να πληγωθει κιολάς, χαλάρωσε…….. Ζήσε την ζωη σου και μην αφηνεις τα λαθη ενος πρωην, να ακολουθουν και να βαρυνουν εναν νυν….. Θα ξανακανεις απο την αρχη ό,τι ειναι να κανεις, χωρις να φοβασαι…Οποιος φοβηθηκε δεν πηγε ποτέ μπροστα….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More