Τι να περιμένεις στο σεξ από κάθε ζώδιο

Τον γνώρισες. Συστηθήκατε και φυσικά έμαθες και το ζώδιό του. Εδώ θα μάθεις και το τρόπο που συμπεριφέρεται στο σεξ

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κριός
Οι όροι «ζωώδες σεξ» και «αχαλίνωτη σεξουαλική διάθεση» εφευρέθηκαν πιθανότατα για τον Κριό. Η σεξουαλική του δράση είναι η επιβεβαίωση της ενεργητικότητάς του, η υπογραφή στην ανάγκη του να είναι ο αρχηγός.
Το εναρκτήριο λάκτισμα το δίνει αυτός ξαφνικά, σαν να γίνεται έκρηξη, χωρίς να ενδιαφέρεται αν στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονται οι γονείς σου. Όταν θέλει κάτι, το θέλει εδώ και τώρα, ό, τι και αν σημαίνει αυτό.
Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να μην έχει πολύ φαντασία, οπότε πρέπει να του δείξεις εσύ τον δρόμο. Είναι σαν να οδηγεί τη μηχανή στην Εθνική Οδό με 200 χλμ την ώρα επί 2 ώρες. Όσο να ‘ναι, αν δεν κάνει μια στάση για να απολαύσει το τοπίο, στο τέλος της διαδρομής ο πονοκέφαλος και το πιάσιμο είναι εξασφαλισμένα.
Τέλος, είναι πολύ πιθανό να επιζητά σεξ όταν εσύ δεν θέλεις, αφού γνωρίζει πως κάθε κάστρο έχει την κερκόπορτά του, και σαν πολιορκητικός Κριός ξέρει πολύ καλά και να τη βρίσκει και να την ανοίγει.
Ευαίσθητο σημείο: Κεφάλι
Ταύρος
Επειδή τρελαίνεται για πλούσιες γεύσεις και απολαύσεις, του αρέσει να συνδυάζει σεξ και φαγητό. Για παράδειγμα, ένας συνδυασμός από φράουλες και σοκολάτα εκτός από ένα λαχταριστό γλυκό μπορεί να αποτελέσουν και εργαλεία για προκαταρκτικά σε ένα σεξουαλικό παιχνίδι με φαντασία και γεύσεις.
Αν θέλεις να υπάρξει και συνέχεια, φρόντισε να υπάρχει κατάλληλη μουσική (στην ανάγκη ο Barry White λειτουργεί ακόμα και στις μέρες μας), τα σεντόνια να είναι μεταξωτά και η υπομονή σου στο μάξιμουμ. Ένας Ταύρος είναι μία βραδυφλεγής βόμβα -αφού θέλει τον χρόνο του- αλλά η έκρηξη θα σε ανταμείψει.
Τέλος, φρόντισε να έχετε τα χέρια σας λυμένα (οι χειροπέδες είναι για το απέναντι ζώδιο, τον Σκορπιό ντε) και τα μάτια κλειστά με ένα μαντήλι. Η αφή είναι το φόρτε του αφού θα πρέπει να εξερευνήσει κάθε σημείο του σώματός σου στα πλαίσια μίας αισθαντικής τελετουργίας.
Ευαίσθητο σημείο: Λαιμός

Δίδυμοι
Έχεις ακούσει τον όρο verbal sex; Μήπως γνωρίζεις καλύτερα τον όρο εγκεφαλικός οργασμός; Είναι το άτομο που θα έχει φαντασιωθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ με εσένα πριν καν ανταλλάξετε χειραψία.
Ποικιλία, φαντασία και αυθορμητισμός είναι το τρίπτυχο της απόλαυσης. Δεν υπάρχουν μέρη που απαγορεύεται το σεξ, ακόμη και στο οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής με τους γονείς σας παρόντες, θα ζητήσει οστρακοειδή επειδή θέλει να ανεβάσει τη λίμπιντό του ή θα παρομοιάσει το μπουκάλι κρασιού με ένα sex toy… Οι σεξουαλικές ορέξεις ενός Διδύμου δεν βρίσκονται ποτέ σε διακοπές.
Ευαίσθητο σημείο: Αυτιά (να του λες διάφορα), χέρια
Καρκίνος
Το μυστικό είναι να κατανοήσει πως κρύβει μία δοτική (αρσενική) πλευρά και μία δεκτική (θηλυκή) πλευρά, πράγμα που μπορεί να τον κάνει να είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος ερωτικός παρτενέρ ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα.
Είναι το άτομο που θέλει να προσφέρει και να δέχεται συναισθηματική τροφή μέσω της ερωτικής πράξης αν όχι ταυτόχρονα, τουλάχιστον εναλλάξ. Αν αναρωτιέσαι ποια πλευρά του να εξερευνήσεις, δοκίμασε και τις δύο και δεν θα χάσεις. Σωματικά κάνει σεξ αλλά συναισθηματικά κάνει έρωτα, οπότε μετά την έκσταση θέλει μια αγκαλιά όπου θα νιώσει ασφάλεια και θα ξαναζήσει τις μνήμες της μητρικής αγκαλιάς. Με λίγα λόγια, ο Καρκίνος καίγεται για μια εκλεπτυσμένη παρτενέρ, ένα αισθησιακό περιβάλλον και πολύ βρώμικο σεξ.
Ευαίσθητο σημείο: Στήθος
Λέων
Προτιμά τις σεξουαλικές υπερπαραγωγές, γι΄ αυτό μην παραξενευτείς με ένα ταξίδι σε τροπικό νησί όπου σκοπεύει να ζήσετε τις χίλιες και μια ερωτικές νύχτες. Πεθαίνει για όμορφη ατμόσφαιρα (κεριά, καθρέφτες, ακριβή σαμπάνια, καθρέφτες, αισθησιακή μουσική, καθρέφτες) και στην διάρκεια της πράξης του αρέσει να βλέπει το είδωλό του (σε όλους τους καθρέφτες).
Συνήθως, θα σου χαρίσει πολλαπλούς οργασμούς αρχικά και μετά θα περιμένει τη δική του ικανοποίηση γουργουρίζοντας σαν μεγάλη γάτα που θέλει χάδια και φροντίδα. Θέλει η σεξουαλική εμπειρία να έχει αρχή, μέση και τέλος, δηλαδή την επόμενη μέρα να είσαι παρούσα στο πλουσιοπάροχο πρωινό που θα σερβίρει στο τραπέζι.
Ευαίσθητο σημείο: Πλάτη
Παρθένος
Το σεξ μαζί του είναι σαν μία σκηνή από ένα φιλμ με σκηνικό και διαλόγους, κοστούμια και σενάριο. Φρόντισε να μάθεις ποια είναι η ταινία που δεν έχει δει και που θα λειτουργούσε ως σεξουαλική του φαντασίωση.
Στην επόμενη επίσκεψή του, παρέα με το γεύμα με χαμηλά λιπαρά βάλε και την ταινία στο dvd. Είναι γνωστός τελειομανής, οπότε θα θέλει να επαναλαμβάνει τη σκηνή προσθέτοντας ή αφαιρώντας κάθε φορά στοιχεία, μέχρι να τελειοποιήσει την απόδοση.
Βοήθησέ τον με χάδια στην κοιλιά, είναι το ευαίσθητο σημείο του. Φρόντισε μόνο να βρεθείτε σε δωμάτιο με φρέσκο αέρα, κλιματισμό και να πέσετε σε κρεβάτι που έχει καθαρά και σιδερωμένα σεντόνια…
Ευαίσθητο σημείο: Κοιλιά
Ζυγός
Ίσως να αντιληφθείς πως αυτός ο άνθρωπος κρύβει δύο εαυτούς. Ο ρομαντικός γόης ζει για να ερωτευτεί. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα, γεννήθηκε με στόχο να βρει το έτερο ήμισυ, αυτό που του λείπει για να ολοκληρωθεί. Από την άλλη πλευρά, η σεξουαλική του ένταση μπορεί να φαίνεται από την πρώτη σας χειραψία.
Να θυμάσαι πως όταν βρίσκεσαι μαζί του στο κρεβάτι, το Μυστικό στο κομοδίνο δείχνει την πνευματική σου καλλιέργεια αλλά και την έλλειψη προσοχής σου σε εκείνον. Επίσης, το Fashion TV είναι καλό για κάποια άλλη στιγμή, τώρα υπάρχετε μόνο εσείς οι δύο.
Επειδή είναι σέξι, και επιθυμεί να αρέσει, κάνε του κομπλιμέντα και δεν θα χάσεις αφού θα στα ξεπληρώσει στην πορεία. Αν εκτός από ψηλοτάκουνες γόβες, σου προτείνει και κανένα μαστίγιο, μην παραξενευτείς πάντως αφού ο Mr. Romance γίνεται άλλος άνθρωπος στο κρεβάτι. Μεγάλη όμως προσοχή στο timing. Πρώτα το κρασί και τα λουλούδια και μετά τα μαστίγια, το αντίστροφο δεν πιάνει.
Ευαίσθητο σημείο: Οπίσθια
Σκορπιός
Το σεξ για ένα Σκορπιό δεν είναι ποτέ μία απλή διαδικασία, είναι η διείσδυση στον απόκρυφό σου κόσμο. Το σεξ είναι μάλλον ο τρόπος για να φτάσει στην ψυχή σου, να βρει το μυστήριο που κρύβεις και δεν έχει κανείς μέχρι σήμερα ανακαλύψει.
Ένα άτομο με τόσο ανεπτυγμένο το σεξουαλικό ένστικτο, χρησιμοποιεί όλες του τις αισθήσεις κατά τη διάρκεια της πράξης. Αν μαγνητιστείς από το βλέμμα του, τότε να γνωρίζεις πως μία ώρα μετά τη γνωριμία σας θα κάνετε σεξ στο πιο απίθανο μέρος που φαντάστηκες ποτέ.
Το ζητούμενο για καλό σεξ, είναι να σε εμπιστευτεί. Αν το καταφέρεις, τότε η έκρηξη του Βεζούβιου θα συνοδεύεται από μία τρυφερή αγκαλιά με αποτέλεσμα ο κορεσμός της σεξουαλικής σου πείνας να συνοδεύεται από την ομπρέλα ασφαλείας που σου προσφέρει.
Ευαίσθητο σημείο: Γεννητικά όργανα

Τοξότης
Η σεξουαλική του φαντασία έχει ως στόχο να είναι αυτός που θα ανακαλύψει τη νέα στάση στο σεξ και θα την κάνει group στο facebook.
Μην τον κάνεις να αισθανθεί ρουτίνα στο σεξ. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα αναζητήσει νέα ερωτική σύντροφο μία εβδομάδα μετά τη γνωριμία σας (αν και το να σπάει κανόνες και ταμπού είναι το αγαπημένο του παιχνίδι), ούτε πως από το δεύτερο βράδυ που θα βρεθείτε στο κρεβάτι θα έχει στο μυαλό του τη συμμετοχή και άλλων ατόμων στο παιχνίδι σας. Γενικά, του αρέσει ο κίνδυνος, γι΄αυτό το φαράγγι της Σαμαριάς εκτός από υπέροχη θέα, κρύβει και ένα μέρος για περιπτύξεις που θα αφήσουν άναυδο τον υπόλοιπο κόσμο. Τέλος, να γελάς με τις αστείες χαζομάρες που θα πει την πιο ρομαντική στιγμή σας. Δεν αντέχει την παρατεταμένη σοβαρότητα…
Ευαίσθητο σημείο: το πίσω μέρος των μηρών
Αιγόκερως
Υπάρχουν μερικά στοιχεία τα οποία θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά κατά τη διάρκεια του σεξ. Το πρώτο έχει να κάνει με το μονόπλευρο ενδιαφέρον του στη δουλειά του με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή ένταση την οποία επιθυμεί να εκτονώσει στο κρεβάτι.
Ως γήινο ζώδιο, η αφή παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ, οπότε άφησέ τον να σε εξερευνήσει σαν τον αστυνομικό που κάνει σωματικό έλεγχο στην ύποπτη (γενικά είναι συγκλονιστικός στο role play έχοντας βέβαια το ρόλο εξουσίας για τον εαυτό του).
Επειδή γνωρίζει πως η ζωή έχει δυσκολίες, δεν αφήνεται να ξεκλειδώσει την καρδιά του μπροστά σου. Αν καταφέρεις να είσαι “άτακτη” ώστε να χρειάζεται να σε “τιμωρήσει” και βγει η εξουσία του πάνω σου, τότε πιθανότατα να δεις και την αισθαντική του πλευρά που κρύβεται πολύ καλά στην ψυχή του.
Ευαίσθητο σημείο: Γόνατα

Υδροχόος
Σεξ=πειραματισμός. Θα έχει σίγουρα προμηθευτεί οτιδήποτε καινοτόμο στα ερωτικά βοηθήματα. Πιθανότατα να έχει εγκαταστήσει μία κάμερα πάνω από το κρεβάτι του για να καταγράφει τις ερωτικές σας επιδόσεις.
Θα σε θεοποιήσει αν του προτείνεις μία σεξουαλική εμπειρία που δεν έχει δοκιμάσει (πιθανότατα την έχει φανταστεί πάντως). Τέλος, πιστεύει πως ιστορία γράφουν οι παρέες και οι ομάδες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα υπάρχουν κι άλλα άτομα στο δωμάτιο (μην παίρνεις όρκο), αλλά πως πιθανότατα η κασέτα που έγραψε θα μοιραστεί σε φίλους του ως παράδειγμα για μίμηση.
Το σεξ είναι εμπειρία που έχει φαντασία και απαιτεί πολλά kinky σενάρια. Επιθυμεί να είσαι ταυτόχρονα δάσκαλος/μέντορας και επαναστάτης/πρόκληση ώστε να έχει κάτι να παλέψει για να κατακτήσει. Αν περνά καλά στο σεξ και του προσφέρεις χώρο για να αισθανθεί ασφάλεια, τότε μπορεί να γίνει ο σταθερός σου ερωτικός παρτενέρ.
Ευαίσθητο σημείο: Νευρικό σύστημα (πρέπει να νιώσει “ηλεκτρισμό”)
Ιχθείς
Είναι γεννημένος porn star και το επιδεικνύει. Θα σου μιλήσει βρώμικα, θα σου φερθεί πρόστυχα, θα κάνει τα πάντα στο κρεβάτι. Δεν υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις, το σεξ είναι η απόδραση από τα όρια που θέτει η κοινωνία μας.
Αν αισθάνεσαι πως τα κόλπα που κάνει τα έχουν γευτεί και άλλες παρτενέρ (το οποίο πιθανότατα ισχύει), ως νέος Χουντίνι θα βγάλει ένα νέο κόλπο από τη φαρέτρα του και θα μείνεις έκπληκτη.
Είναι το άτομο με το οποίο θα ζήσεις τις φαντασιώσεις σου, αφού θα έχει το ρόλο του πληρωμένου εραστή ή του κακομαθημένου παιδιού. Ως ζώδιο του νερού έχει και πολύ συναίσθημα. Αυτό σημαίνει πως θα θέλει να κοιμηθεί στην αγκαλιά σου μετά το σεξ (εύχομαι όχι επειδή είναι τόσο μεθυσμένος που κλείνουν τα μάτια του).
Ευαίσθητο σημείο: Πατούσες