“Γιατί όλοι όσοι γνωρίζω ζητάνε μόνο σεξ κι αν δεν κάνεις κάτι είσαι ξενέρωτη…;”

Αγαπητό TLIFE…

Νιώθω χαμένη, αποπροσανατολισμένη, απογοητευμένη. Είμαι 26 χρόνων και χωρισμένη εδώ κι ένα χρόνο από μια μακροχρόνια σχέση.

Μετά από αυτήν τη σχέση δεν γνώρισα κάποιον αξιόλογο. Όσοι με πλησίαζαν ήθελαν μόνο ξεπέτες της μιας βραδιάς λέγοντάς μου όλοι πως υπάρχει τεράστια ποικιλία εκεί έξω για να καθίσουν να αναλωθούν σε μία.

Με ένα παιδί το τελευταίο δίμηνο υπήρχε έντονο ενδιαφέρον, μιλάγαμε συνέχεια, πειραζόμασταν, ώσπου μου πρότεινε να πάμε μια βόλτα. Πήγαμε και την πρώτη φορά δεν έγινε κάτι. Μετά πέρασε καιρός -ενώ μιλούσαμε- και ξαναβγήκαμε πριν δύο μέρες.

Με φίλησε αλλά ήταν τόσο ψυχρός, απόμακρος, απότομος, σχεδόν επιθετικός. Ήθελε οπωσδήποτε να γίνει κάτι παραπάνω κι εμένα κατά συνέπεια δεν μου βγήκε τίποτα. Πάγωσα και φάνηκα κι εγώ πολύ ψυχρή. Αυτός με φιλούσε μέχρι που του ζήτησα να φύγουμε.

Στη διαδρομή δεν μιλήσαμε. Αυτός μόνο μου είπε πως δεν είναι της σχέσης (29 αυτός) και θέλει μόνο να περνάει καλά.

Όταν γύρισα σπίτι μου στεναχωρήθηκα πολύ. Απορώ τι λάθος κάνω κι εγώ. Μήπως δεν φέρομαι κι εγώ σωστά; Γιατί όλοι όσοι γνωρίζω ζητάνε μόνο σεξ κι αν δεν κάνεις κάτι είσαι ξενέρωτη, αν κάνεις κάτι σε παρατάνε γιατί φοβούνται και καλά τη δέσμευση;

Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν πως μια κοπέλα θέλει χρόνο να νιώσει όμορφα, οικεία έτσι ώστε να λειτουργήσει; Μερικές φορές ντρέπομαι για τον εαυτό μου που έχω υποκύψει σε ανούσια βράδια περιμένοντας πως αυτός θα είναι διαφορετικός.

Καταλαβαίνετε πιστεύω αυτήν την ανάγκη… Δεν ξέρω πια πως να φερθώ, ποιον να εμπιστευτώ. Γνωρίζω πολλά άτομα λόγω της δουλειάς μου και μου έχει κάνει εντύπωση πια ο τρόπος που συμπεριφέρονται οι άντρες σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είναι -κυρίως 25-35. Δεν υπάρχει πρώτο ραντεβού παρά μόνο συναντήσεις σε ερημικά μέρη.

Απογοητεύομαι και αρχίζω να μην εμπιστεύομαι. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε; Έχασα πια το παιχνίδι του φλερτ γιατί δεν το παίζει κανείς τους.

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν έγραψα πολλά…

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. φυσικα και μου εχει τυχει κατι τετοιο…οτι δηλαδη εγω να ψαχνομαι για σχεση,και οσοι γνωριζω να θελουν μονο να περνανε καλα τη νυχτα τους….για μενα εισαι σωστη…δηλαδη ξερω κοπελες,που δεν αντιστεκονται στις αξιες και τα θελω τους και παρ ολο που ζητανε σχεση,καταληγουν στη καλοπεραση της μια νυχτας απλα για να να ικανοποιησουν τιυς αλλους, ή εχοντας την ελπιδα οτι μετα ο αλλος θα ζητησει σχεση,πραγμα που δε γινεται ποτε…μεινε οπως εισαι,μην αλλαξεις για κανενα.ναι σιγουρα οι περισσοτεροι σημερα δυστυχως δε θελουν σχεση..μερικοι ομως θελουν..δεν μπορεις να κανεις κατι πανω σε αυτο,αυτα ειναι σχεδια της μοιρας,εσυ απλως θα περιμενεις…και οποτε η μοιρα το αποφασισει,θα ερθει αυτο που σου αξιζει και θες,να εισαι απολυτα σιγουρη!!!!

  2. Υπάρχει πολύ σαβούρα κοπελιά εκεί έξω, και ΟΧΙ δεν είσαι η μόνη που τη βιώνει. Πολλές αξιόλογες κοπέλες, που δεν τους λείπει τίποτα πραγματικά, είναι μόνες τους και παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν καλά παιδιά που να τις φέρονται όμορφα. Τι να πω… υπομονή και ας ελπίσουμε σε καλύτερες μέρες… Δεν κάνεις κάτι λάθος, και δε μπορεί να σε αναγκάσει κανένας να κάνεις κάτι που δε θέλεις και ας σου βάλει ό,ποια ταμπέλα θέλει. Μη ξεχνάς ο άλλος χάνει που δεν είναι δίπλα σου και όχι εσύ. ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ κορίτσια.

  3. Αυτή η ιστορία έχει παίξει πολύ εδώ μέσα και κατά συνέπεια και έξω και όποια κοπέλα μετά τα 28 σέβεται τον εαυτό της, έχει βιώσει για ένα χρονικό διάστημα, τουλάχιστον μία φορά,κάτι αντίστοιχο. Οπότε τι να σου απαντήσω? Τα κλασικά, μην χάνεις την πίστη σου στους ανθρωπους, δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που θα πιάσουμε πάτο κι αυτό συμβαίνει καθαρά, για να μπορέσουμε στην συνέχεια να διαχειριστούμε κάτι ευχάριστο που θα προκύψει. Παράλληλα, σταμάτα την μεμψιμοιρία και την γκρίνια, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, ζήσε τη ζωή όπως έρχεται, ξαναλέω πιάσε λίγο πάτο, δεν παθαίνεις τίποτα,ένα χρόνο ελέυθερη δεν είναι ΄τοσο μεγάλο χρονικό διάστημα και οι άνθρωποι “μυρίζονται” τα τσακισμένα “καράβια” και δεν τα πλησιαζουν. Ενδόμυχα η αύρα σου ίσως βγάζει αυτό, το απογοητευμένο, το κανείς δεν είναι καλός,το ότι όλοι είναι γουρούνια κ.τ.λ. Γλύκανε λίγο, δες τους ανθρωπους γύρω σου με άλλο μάτι, μην είσαι προκατειλειμένη, υπάρχουν τα μπάζα, υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι, στο λέω εγώ που καθημερινά έρχομαι σε επαφή λόγω δουλειάς με πάρα πολύ κόσμο και συναντάω αντρες που κάνουν τα ίδια παράπονα με σενα…Ότι δεν υπάρχουν αληθινές γυναίκες, ότι εχουν ξεφύγει, ότι αλλάζουν τους άντρες σαν τα πουκάμισα, ότι έχουν πολλές απαιτήσεις, ότι δεν είναι για σχεση και κατα συνέπεια για “σπίτι”, ότι τους ενδιαφέρει μόνο η εμφάνιση και είναι ακαλλιέργητες. Όπως λοιπόν βλέπεις, τα ίδια ισχύουν και για αυτούς τους έρμους.

  4. Η οικονομική κρίση πιστεύω πως φταίει και για αυτο δεν θέλουν σχεση επείδη δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά!πολλοι δεν εχουν δουλειά νιώθουν μειονεκτικά γιατι γνωρίζουν οτι δεν ειναι σε θέση να κεράσουν ουτε ενα καφέ και προτιμούν να τη βγαζουν τζάμπα χωρίς ”υποχρεώσεις/δεσμέυσεις”.Το θεωρώ πολυ άσχημο να σου φέρονται τοσο ωμά δεν το δικαιολογώ αυτο ειναι απαράδεκτο..Κανε λιγη υπομονή γνώρισε κόσμο και ασε στην ακρη οσους ειναι ετσι μπορει να ειναι πολλοι αλλα δεν ειναι και ολοι επίσης να θυμάσε πως οτι κανεις θα σε κυνηγά σε ολη τη ζωη σου οποτε μη μπλεχτείς με λαθος ατομα καλη τυχη.

  5. @Dora να κανονήσουμε να συγκλίνουν οι δύο πλευρές γιατί συνέχεια το ακούω αλλά δε βλέπω άντρες να παραπονιούνται, ιδίως για το ακαλλιέργητες…

  6. @ ευη .Δεν ξέρω Εύη μου για σένα, αλλά στο δικό μου περιβαλλον, από τον αδερφό μου, μέχρι τον συνάδελφο και τον πελάτη μου ακούω συνέχεια να παραπονιούνται για γυναίκες που ενώ είναι πανέμορφες,ντρέπονται να τις κυκλοφορήσουν στην παρέα τους, γιατί εκτός του ότι δεν ξέρουν να φτιάξουν μία σωστή πρόταση,(το’χουμε δει και εδω μεσα πολλες φορες)ανοίγουν το στόμα τους και πετάνε κοτσάνες….Οπότε ναι, γι’άυτους ενα απο τα κυριοτερα ειναι οι γυναικες να μπορουν να σταθούν απέναντι στους φιλούς τους και στην οικογένειά τους χωρις να ντρέπονται, αλλά να τις θαυμάζουν! Και αναφερομαι σε ηλικίες 28-35.

  7. λοιπον η αληθεια ειναι οτι και σαβουρα κυκλοφορει και οι αντρες γενικα δεν ειναι και πολυ της δεσμευσης και οι περισοτερες εχουμε βιωσει κατι αντιστοιχο.
    θα σου ελεγα μην κανεις εκπτωσεις γιατι σε τελικη για τον εαυτο σου προκειται που οφειλεις να σεβεσαι και να αγαπας και τι πιο λογικο να θελεις το καλυτερο για σενα.
    οποτε απλα μην πολυδινεις σημασια αν ειναι κατι καλο να ερθει θα ερθει και ελπιδα πανω απ ολα.!!!

  8. @Dora ενθαρρυντικό το ότι υπάρχει ακόμα αυτή η κατηγορία αντρών, και μάλιστα σε αυτές τις ηλικίες, μας κάνει να ελπίζουμε! απλά θεωρώ ότι η πλειοψηφία εκεί έξω (γυναικών και αντρών) θέλουν ελευθερία και να περνάνε καλά, για αυτό και η μειοψηφία (αντρών και γυναικών) που θέλουν κάτι πιο σοβαρό, να μη μπορούν να εντοπίσουν ο ένας τον άλλο.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More