Δέσποινα: “Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να κάνω το πρώτο βήμα εγώ”

Γεια σας!

Εδώ και έξι μήνες γνώρισα κάποιον. Είχα βγει με κάτι φίλους, ήταν κι αυτός στην παρέα, μιλούσαμε όλο το βράδυ και είπαμε να κρατήσουμε επαφή. Εκείνος μάλιστα ήταν αυτός που το ζήτησε πρώτος.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και γίναμε φίλοι στο facebook. Τις πρώτες δύο εβδομάδες δεν είχα κανένα νέο του. Εξαφανισμένος. Την τρίτη εβδομάδα μου έστειλε μήνυμα. Να μην πολυλογώ… μιλήσαμε, κανονίσαμε να βρεθούμε, βγήκαμε για ποτό. Περάσαμε όμορφα, γελάσαμε πολύ, αλλά δεν έγινε και κάτι ιδιαίτερο.

Διατηρήσαμε μια συχνή επαφή σε τηλέφωνα και fb, ξαναβγήκαμε για ποτό, ξαναβγήκαμε για φαγητό κι εδώ κι έξι μήνες που γνωριζόμαστε έχουμε βγει αρκετές φορές. Το θέμα είναι ότι ενώ συναντιόμαστε και περνάμε πολύ ωραία, η ιστορία δεν προχωράει παρακάτω και δεν καταλαβαίνω.

Επειδή όλο αυτό το διάστημα έχουμε συζητήσει πολύ και για πολλά θέματα, γνωρίζω ότι είχε μεγάλες σχέσεις στο παρελθόν, διατηρεί καλές σχέσεις με αρκετές πρώην του και δεν υπάρχει κάτι που να τον πλήγωσε τόσο ώστε να φοβάται ή να μη θέλει να προχωρήσει παρακάτω.

Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Εμένα μου αρέσει πολύ. Κάθε φορά που βγαίνω μαζί του ελπίζω ότι αυτή θα είναι η φορά που κάτι επιτέλους θα γίνει, αλλά τίποτα. Τι να κάνω; Να του μιλήσω ανοιχτά; Αν δεν του αρέσω καθόλου, γιατί να βγαίνει τόσο συχνά μαζί μου;

Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να κάνω το πρώτο βήμα εγώ…

Ευχαριστώ πολύ,
Δέσποινα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Τί ανοιχτά να του μιλήσεις μετά απο 6 μήνες; Ο τύπος εχει αλλη μπερδεμένη σχέση και βγαίνει μαζί σου πού και πού για το γούστο..ή εχει άλλες ερωτικές προτιμήσεις. Γνώμη μου είναι να μή ξαναβγείς μαζί του. 6 μήνες ο,τι ήταν να δείς το είδες. Απομακρύνσου προτού σου σπάσει τα νεύρα.

  2. Δεσποινάκι απο ότι κατάλαβα ο άνθρωπος αυτός σε βλέπει καθαρα φιλικά και τιποτε παραπέρα —Μια κοπέλα που βγαίνει , συζητάει και περνάει ευχάριστα χωρίς να έχει το άγχος της σχέσης μαζί της —Περνάει την ώρα του να στο πώ απλά —-Αν ένιωθε κάτι παραπάνω θα σου είχε μιλήσει γι αυτό μέχρι τώρα να είσαι σίγουρη —Εσύ για να μην εκτεθείς μπορείς να τον ξεκόψεις σιγα-σίγα και να μην βγαίνετε πλέον όπως βγαίνατε —ούτε να έχετε και πολλά τηλέφωνα κ.τ.λ —Απο την αντίδραση του σε αυτό θα καταλάβεις πολλά ——Αν αυτός αδιαφορήσει άστον να πάει στο καλό —-αν όμως σου ζητήσει το λόγο στην αρχή βρες διάφορες προφάσεις για να δεις πόσο θα επιμείνει για να σε ξαναδεί —-Στην τελική μπορείς να του μιλήσεις ξεκάθαρα και να δείς την αντίδραση του —–Στην χειρότερη περίπτωση μπορεί να σου πεί οτι θέλει απλά να παραμείνετε φίλοι —Όπως και να χει εσυ θα μάθεις επιτέλους τα πραγματικά του αισθήματα και δεν θα αναρωτιέσαι πλέον —-

  3. Σου λέει αφου βγαίνει μαζί μου και δεν το κόβει ικανοποιείται με την κατάσταση ως έχει. Για παραπέρα αστο δεν θέλει θα το είχες καταλάβει αν ήθελε.

  4. Αυτο που δεν καταλαβαινω, κυριως στα νεα κοριτσια, ειναι οτι γιατί αφού κάτι δεν σας ικανοποιεί ή δεν ειναι στα μέτρα σας, το κουραζετε για μήνες και χανετε τζαμπα χρονο απο τη ζωη σας! Το βλεπεις ότι για 6 μήνες παίζετε τις “κουμπάρες” κι εσυ θες να παιξετε το “γιατρο”….άστον να βρεί αλλη να ταλαιπωρει…Στους 2 άντε 3 μήνες, ξεκαθαρισε τη θεση σου και μην δενεσαι με τους ανθρωπους χωρις ιδιαιτερο λογο….

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More